ΕΝΤΟΜΟΠΑΓΙΔΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ 2X40W ΜΕ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΟ ΧΑΡΤΙ & ΛΑΜΠΕΣ UV-A 850m³

ΕΝΤΟΜΟΠΑΓΙΔΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ 2X40W ΜΕ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΟ ΧΑΡΤΙ & ΛΑΜΠΕΣ UV-A 850m³
ΕΝΤΟΜΟΠΑΓΙΔΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ 2X40W ΜΕ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΟ ΧΑΡΤΙ & ΛΑΜΠΕΣ UV-A 850m³
ΕΝΤΟΜΟΠΑΓΙΔΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ 2X40W ΜΕ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΟ ΧΑΡΤΙ & ΛΑΜΠΕΣ UV-A 850m³
Τιμή (με Φ.Π.Α.): 861.80
Προσφορά (με Φ.Π.Α.): 646.35
  Προσθήκη ποσότητας:
        Κωδικός προϊόντος:
6618
  Διαθέσιμο

ΕΝΤΟΜΟΠΑΓΙΔΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ 2X40W ΜΕ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΟ ΧΑΡΤΙ & ΛΑΜΠΕΣ UV-A 850m³ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΣΕ ΧΩΡΟΥΣ ΜΕ ΤΡΟΦΙΜΑ

 • ΜΗΚΟΣ: 65,5cm
 • ΠΛΑΤΟΣ: 39cm
 • ΥΨΟΣ: 23,5cm
 • ΒΑΡΟΣ: 8,8kg
 • ΤΑΣΗ: 230V/50Hz - 240V/50Hz, 220V/60Hz - 110-130V/60Hz - 120-127V/60Hz
 • ΛΑΜΠΑ: UVC: 2X40W ΔΕΝ ΘΡΥΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ ΟΤΑΝ ΣΠΑΝΕ
 • ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΖΩΗΣ ΛΑΜΠΩΝ: 2000 ΩΡΕΣ
 • ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ: 95W
 • ΚΑΛΥΨΗ: 850 ΚΥΒΙΚΑ ΜΕΤΡΑ
 • ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: II ΔΕΝ ΧΡΕιΑΖΕΤΑΙ ΓΕΙΩΣΗ
 • IP: 65/ ΧΡΗΣΗ ΣΕ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥΣ & ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ
 • ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΠΟΥ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: ΑΛΥΣΙΔΑ, ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΟ ΧΑΡΤΙ - ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ ΑΝΙΧΝΕΥΤΗΣ UV
 • ΚΑΛΩΔΙΟ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ: ΝΕΟΠΡΕΝΙΟΝ
 • ΓΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙΤΑΙ ΣΕ ΣΚΕΠΑΣΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ
 • ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΕ ΤΑΒΑΝΙ ΚΡΕΜΑΣΤΟ Ή ΣΕ ΤΟΙΧΟ
 • ΓΙΑ HACCP ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ

ΣΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕIΕΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ HACCP ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΟΙ ΧΗΜΙΚΕΣ ΕΝΤΟΜΟΠΑΓΙΔΕΣ. ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ DL 155/97-CE 93/43 ΚΑΙ 96/3 ΓΙΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ, ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ “ΜΟΝΙΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ” ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΠΑΡΑΣΙΤΩΝ ΣΤΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ HACCP (AΝΑΛΥΣΗ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΚΑΙ ΚΡΙΣΙΜΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΕΛΕΓΧΟΥ).


ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΜΟΛΥΝΣΗΣ: ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΡΙΖΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΠΕΤΟΥΜΕΝΑ ΕΝΤΟΜΑ, ΟΠΩΣ ΜΥΓΕΣ ΚΑΙ ΣΚΝΙΠΕΣ, ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΟΙ ΚΑΜΠΙΕΣ ΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΔΙΑΛΥΜΕΝΑ ΟΡΓΑΝΙΚΑ ΥΛΙΚΑ. ΠΑΝΤΟΥ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΝ ΕΝΤΟΜΩΝ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΠΑΘΟΓΟΝΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ Π.Χ.: ΣΤΡΕΠΤΟΚΟΚΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΔΕΡΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΜΟΛΥΝΣΕΙΣ, ΚΑΜΠΥΛΟΜΠΑΚΤΙΡ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΤΕΣ ΜΟΛΥΝΣΕΙΣ, ΧΛΑΜΥΣ ΕΝΑ ΠΑΡΑΣΙΤΟ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΣΟΒΑΡΗ ΒΛΑΒΗ ΚΑΙ ΚΛΕΜΠΣΙΕΛΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΜΟΛΥΝΣΕΙΣ ΣΤΟ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΟΥΡΗΣΗΣ.
ΑΛΛΑ ΕΝΤΟΜΑ ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΑΛΕΥΡΙΟΥ ΤRIBOLIO, Η TROGODERNA, Η TIGOLA ΚΑΙ ΤΟΥ ΨΩΜΙΟΥ ANODIO ΕΠΙΤΕΙΘΕΝΤΑΙ ΣΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ. ΓΙ’ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΕΝΤΌΜΩΝ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΟΜΑΣΤΕ ΔΙΑΡΚΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ. ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ Η ΠΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ Η UV-A ΜΕ ΦΩΣ ΕΝΤΟΜΟΠΑΓΙΔΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΕΤΑΙ ΤΙΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΕΛΞΗΣ ΤΩΝ ΑΚΤΙΝΩΝ UV-A, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΖΗΜΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΝΤΙΛΗΠΤΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΝΤΟΜΩΝ, ΟΙ ΛΑΜΠΕΣ UV-A ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΓΓΥΟΥΝΤΑΙ ΤΗ ΜΕΓΙΣΤΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΣΤΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑΣ. ΟΙ ΛΑΜΠΕΣ PHILIPS ΕΧΟΥΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ UV-A ΑΚΙΝΔΥΝΗΣ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑΣο  ο ΟΧΙ ΧΗΜΙΚΗ  ο ΑΠΟ ΑΝΟΔΕΙΞΩΤΟ ΧΑΛΥΒΑ  ο ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ  ο ΜΕ ΙΣΧΥΡΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ  ο ΑΘΟΡΥΒΗ  ο ΠΛΕΝΕΤΑΙ ΜΕ ΝΕΡΟ ο ΜΕ ΛΑΣΤΙΧΕΝΙΟ ΚΑΛΩΔΙΟ  ο ΜΕ  ΛΑΜΠΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΡΙΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ ΟΤΑΝ ΣΠΑΝΕ.

KΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΚΕ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ HACCP ΓΙΑ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΟΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΜΕΓΙΣΤΗ ΥΓΙΕΙΝΗ.
ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΙSI 304 ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΟ ΧΑΛΥΒΑ, ΣΥΓΚΟΛΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΕΤΑΙ ΦΑΓΗΤΟ. ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΒΡΟΧΟ ΚΑΙ ΣΤΕΓΑΝΟ ΣΤΗ ΣΚΟΝΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΧΝΗ (ΑΤΜΟ). Η ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΗ ΠΑΓΊΔΑ ΠΙΑΝΕΙ ΤΑ ΕΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΟΥ ΥΠΟΚΕΙΝΤΑΙ ΣΕ ΕΚΡΗΚΤΙΚΕΣ Ή ΕΥΦΛΕΚΤΕΣ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΕΣ ΟΠΩΣ ΔΙΥΛΙΣΤΗΡΙΑ ΖΑΧΑΡΕΩΣ ΚΑΙ ΚΕΛΑΡΙΑ. ΚΑΘΑΡΙΖΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ ΑΠΛΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΡΕΧΟΥΜΕΝΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΑΛΛΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΟ ΧΑΡΤΙ. ΤΟ ΚΑΘΑΡΟ ΚΑΙ ΚΟΜΨΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ, ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΗ & ΑΘΟΡΥΒΗ. ΕΠΙΣΗΣ ΚΡΥΒΕΙ ΤΑ ΕΝΤΟΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ. MΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΡΕΜΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΒΑΝΙ ΜΕ ΔΥΟ ΑΛΥΣΙΔΕΣ Ή ΑΠΛΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΧΤΕΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΤΟΙΧΟ. ΟΙ ΛΑΜΠΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΕΣ ΣΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΗ ΘΗΚΗ ΠΟΥ ΤΙΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΩΣΤΕ ΑΝ ΤΟ ΓΥΑΛΙ ΣΠΑΣΕΙ ΔΕ ΘΑ ΔΙΑΣΚΟΡΠΙΣΤΕΙ ΤΡΙΓΥΡΩ ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΔΕ ΘΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΟΥΝ ΤΑ ΑΕΡΙΑ ΤΗΣ ΛΑΜΠΑΣ.   Έγραψαν για το ηλεκτρονικό κατάστημα ERGO-TEL.GR

Από τα καλύτερα online καταστήματα. Αν βελτιώνατε και τον χρόνο παράδοσης θα είσασταν η #1 επιλογή για ακόμη περισσότερους!

Ιωάννης, Θεσσαλονίκη, 20/03/2017