ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΜΟΥ (ΕΝΤΕΚΑΛ) T200

ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΜΟΥ (ΕΝΤΕΚΑΛ) T200
Τιμή (με Φ.Π.Α.): 33.48
Προσφορά (με Φ.Π.Α.): 28.46
  Προσθήκη ποσότητας:
        Κωδικός προϊόντος:
15-05
  Διαθέσιμο
ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΜΟΥ (ΕΝΤΕΚΑΛ) T200

Το σύστημα GSM-AD είναι ένας ολοκληρωμένος, μα πολύ απλός στη χρήση του, τηλεχειρισμός μέσω δικτύου κινητής τηλεφωνίας. Με χειριστήριο το τηλέφωνό μας, μπορούμε να ελέγξουμε όποια συσκευή μπορεί να ελεγχθεί με ρελέ. Οι εφαρμογές είναι απεριόριστες. Έχει δυο εξόδους ρελέ (12 Α / 250 V), και δυο εισόδους από καθαρές “ψυχρές” επαφές.
Ελέγχει την τροφοδοσία του και στέλνει μήνυμα για διακοπή και επαναφορά της τάσης. Αν το δίκτυο είναι τριφασικό και θέλουμε να γνωρίζουμε και για τις τρεις φάσεις τότε η τροφοδότηση θα πρέπει να γίνεται μέσω του επιτηρητή τάσης που θα τις ελέγχει.
Για να λειτουργήσει σε δίκτυο 230V απαιτείται και το τροφοδοτικό του, το POWER UNIT T200. Μέσα του βρίσκονται και τα δυο ρελέ εντολών. Αυτό κουμπώνει σε βάση ρελέ τύπου 11 ακροδεκτών. Το GSM AD είναι ο πομποδέκτης όπου μπαίνει η κάρτα της κινητής τηλεφωνίας (SIM), συνδέεται η κεραία και έχει τις επαφές εισόδου. Αυτό μπαίνει σε βάση ρελέ τύπου λυχνίας με 8 ακροδέκτες.
ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ
Στο GSM AD με τον ανάλογο προγραμματισμό επιλέγουμε τη λειτουργία που επιθυμούμε. Μπορεί να χειριζόμαστε τη μια έξοδο ρελέ με αναπάντητες κλήσεις χωρίς χρέωση ή SMS, και να μας απαντά αντίστοιχα για την κατάστασή της με αναπάντητες κλήσεις ή SMS. Ο χειρισμός της δεύτερης εξόδου ρελέ ΟΝ-OFF γίνεται μόνο με SMS, και απαντάει με SMS. Οι δυο είσοδοι μπορούν να μας ενημερώνουν για συμβάντα στον χώρο της εγκατάστασης του GSM AD.
Η δεύτερη επιλογή μας δίνει τη δυνατότητα να μετατρέψουμε τα ρελέ εξόδου ώστε να ενεργοποιούνται μόνο για 2 sec. Κάνοντας μια αναπάντητη ή SMS σε μπουτόν Start , μας απαντά για την κατάστασή του με μια αναπάντητη ή SMS. Με άλλη αναπάντητη ενεργοποιούμε το δεύτερο ρελέ σε μπουτόν Stop και μας απαντά με δυο αναπάντητες ή SMS ότι πραγματοποιήθηκε η εντολή Stop.
Υπάρχει η δυνατότητα επιλογής στον προγραμματισμό οι κλήσεις προς τον χρήστη να γίνονται από την επαφή επιβεβαίωσης λειτουργίας της συσκευής, και αν η επαφή αυτή ανοίξει κατά τη λειτουργία, αποστέλλεται SMS (π.χ. Αντλία εκτός από βλάβη).
Αν η επαφή επιβεβαίωσης δεν ανταποκριθεί δεν γίνονται κλήσεις προς τον χρήστη.
Τη λειτουργία αυτή την επιλέγουμε όταν θέλουμε να αντικαταστήσουμε τον παλιό ασύρματο τηλεχειρισμό της Cronos, που ταιριάζει απόλυτα με τον καινούργιο χωρίς μετατροπή στην καλωδίωση, απλά βγάζουμε τον παλιό και κουμπώνουμε στην ίδια θέση τον νέο, συνδέουμε μόνο την καινούργια κεραία.


   Έγραψαν για το ηλεκτρονικό κατάστημα ERGO-TEL.GR

Αν και στην πρωτη παραγγελια υπηρξε λιγο καθυστερηση (Δεν ειχα προσεξει οτι δινουν εως και 5 μερες για την εκτελεση μιας παραγγελιας) ολες οι υπολοιπες εκτελεστηκαν γρηγοροτερα και επισης καποιες σπασμενες λαμπες που βρηκα και μια καμενη εγινε αμεση αντικατασταση τους. ΤΙΜΕΣ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΕΣ!! Δεν νομιζω να υπαρχει πιο φθηνο μαγαζι. Μπραβο σας συνεχιστε ετσι! Ευχαριστω πολυ

Αντωνης, Ροδος, 28/03/2017