ΛΕΒΗΤΑΣ ΞΥΛΟΥ ΜΕ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑ 291KW LINYITOMAT ΧΑΛΥΒΔΙΝΟΣ

ΛΕΒΗΤΑΣ ΞΥΛΟΥ ΜΕ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑ 291KW LINYITOMAT ΧΑΛΥΒΔΙΝΟΣ
Τιμή (με Φ.Π.Α.): 10,225.04
Προσφορά (με Φ.Π.Α.): 8,691.28
  Προσθήκη ποσότητας:
        Κωδικός προϊόντος:
HSP291KW
  Διαθέσιμο
ΛΕΒΗΤΑΣ ΞΥΛΟΥ ΜΕ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑ 291KW LINYITOMAT ΧΑΛΥΒΔΙΝΟΣ

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ:
ΜΗΚΟΣ: 216cm
ΠΛΑΤΟΣ: 110cm
ΥΨΟΣ: 200cm

ΥΠΟΒΟΗΘΟΥΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑ ΚΑΥΣΗ

ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΤΗ
ΑΠΟ ΤΟ CONTROL PANEL

Η ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΤΗ ΑΥΞΟΜΕΙΩΝΕΤΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ
ΜΕ ΤΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΝ ΝΕΡΩΝ ΠΟΥ ΖΗΤΑΜΕ

-Μικρές Απαιτήσεις σε Kαπνοδόχο
Η σειρά αυτών των λεβητών έχει μικρές απαιτήσεις σε ύψος καπνοδόχου. Αυτό συμβαίνει επειδή τα συστήματα αυτά διαθέτουν ενσωματωμένη και υποβοηθούμενη εξαγωγή καυσαερίων με ανεμιστήρα. Έτσι δεν έχουμε φόβο επιστροφής των καυσαερίων μέσα στο λεβητοστάσιο.

-Ο Ανεμιστήρας
Η εκκίνηση του γίνεται πολύ εύκολα με το πάτημα ενός κουμπιού όταν ανάβουμε τα ξύλα. Ωστόσο ο ανεμιστήρας σταματά αυτόματα μόλις τελειώσει η καύση. Έτσι αποφεύγουμε το να κρυώσει ο λέβητας μας γρήγορα και έτσι να έχουμε απώλειες.


   Έγραψαν για το ηλεκτρονικό κατάστημα ERGO-TEL.GR

Έχουμε και εμείς σχέση με το αντικείμενο σας...Στο ένα απ τα δυο προϊόντα που σας ζήτησα έγραφε: (AC/DC)-Λες να έβγαλαν νέο Driver ; Οι τιμές σας καλές..Εγγύηση; Όταν το έπιασα στα χέρια μου πήρα τηλέφωνο στα γραφεία σας και μια κοπέλα μετά από ερώτηση που έκανε σε κάποιον άλλο μου απάντησε: προτιμάμε το DC.... Το γνωρίζαμε ;...Όχι...απλά ελπίζαμε ότι φέρατε νέο G4 ψείρα ...Αυτά που γράφω τα γράφω γιατί έχετε όλο το πακέτο και μπορείτε να πάτε "σφαίρα" Σας εύχομαι άνοδο και επιτυχίες Μιχάλης Ρίζος Ηλεκτρολόγος Ηλεκτρονικός ( www.mrelectro.gr)

Μιχάλης, Παλλήνη, 11/10/2016