ΤΡΙΦΑΣΙΚΗ ΑΣΥΡΜΑΤΗ ΜΕΤΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΜΕΣΩ INTERNET ΜΕ ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΠΟΜΠΟ

ΤΡΙΦΑΣΙΚΗ ΑΣΥΡΜΑΤΗ ΜΕΤΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΜΕΣΩ INTERNET ΜΕ ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΠΟΜΠΟ
ΤΡΙΦΑΣΙΚΗ ΑΣΥΡΜΑΤΗ ΜΕΤΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΜΕΣΩ INTERNET ΜΕ ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΠΟΜΠΟ
ΤΡΙΦΑΣΙΚΗ ΑΣΥΡΜΑΤΗ ΜΕΤΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΜΕΣΩ INTERNET ΜΕ ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΠΟΜΠΟ
ΤΡΙΦΑΣΙΚΗ ΑΣΥΡΜΑΤΗ ΜΕΤΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΜΕΣΩ INTERNET ΜΕ ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΠΟΜΠΟ
Τιμή (με Φ.Π.Α.): 125.91
Προσφορά (με Φ.Π.Α.): 113.32
  Προσθήκη ποσότητας:
        Κωδικός προϊόντος:
EFG0103
  Διαθέσιμο

ΤΡΙΦΑΣΙΚΗ ΑΣΥΡΜΑΤΗ ΜΕΤΡΗΣΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΜΕΣΩ INTERNET ΜΕ ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΠΟΜΠΟ

Το Σύστημα Engage είναι ένα ολοκληρωμένο, αυτόνομο σύστημα για να παρακολουθείτε τις ενεργειακές σας δαπάνες μέσω του internet σε πραγματικό χρόνο! Απλά δημιουργήστε δωρεάν ένα λογαριασμό χρήστη στη πλατφόρμα ENGAGE και διαχειριστείτε τη κατανάλωση ενέργειας σας οποιαδήποτε στιγμή, από παντού! Η συσκευή απευθύνετε σε όλους τους νέους χρήστες. Για χρήση σε Τριφασικές παροχές.

To Σύστημα Engage Gateway είναι ένα ολοκληρωμένο, αυτόνομο σύστημα για να παρακολουθείτε τις ενεργειακές σας δαπάνες μέσω του internet, σε πραγματικό χρόνο, από παντού και όποτε το επιθυμείτε. Τα δεδομένα σας συλλέγονται ασύρματα στη συσκευή από τον εγκατεστημένο σας πομπό, και μεταφέρονται μέσου της σύνδεσης του internet (σύνδεση στο router σας) στην υψηλής ασφάλειας ειδική πλατφόρμα διαχείρισης ενέργειας ENGAGE. H χρήση των υπηρεσιών της πλατφόρμας είναι εντελώς ΔΩΡΕΑΝ και θα χρειαστεί να δημιουργήσετε ένα κωδικό χρήστη, κατά τη διάρκεια αρχικής εγκατάστασης της συσκευής. 

Η online πλατφόρμα διαχείρισης ενέργειας ENGAGE σας παρέχει όλες εκείνες τις απαραίτητες πληροφορίες που χρειάζεστε για να μάθετε πως να εξοικονομήσετε ενέργεια. Σας προσφέρει τη γνώση του πού και πόση ενέργεια δαπανάτε κάθε στιγμή, ώστε να μπορείτε να κάνετε τις σωστές αλλαγές στην καθημερινή σας χρήση του ηλεκτρικού. Μέσω της επίγνωσης και κατανόησης της κατανάλωσης ενέργειας μπορείτε να εξοικονομήσετε άμεσα ενέργεια και χρήματα!

Η συσκευή engage hub ενημερώνεται αυτόματα κάθε 6 δευτερόλεπτα, από τον ασύρματο πομπό του συστήματος, για τη κατανάλωση ενέργειας του φωτισμού, των συσκευών σας, της θέρμανση και των άλλων ηλεκτρικών σας συσκευών. Κουμπώστε τον αισθητήρα ρεύματος πάνω στο κεντρικό καλώδιο παροχής ρεύματος του χώρου, συνδέστε το βύσμα του σε μια από τις διαθέσιμες θύρες του πομπού και θα σας πληροφορεί άμεσα για τις επιπτώσεις των ενεργειών σας από την καθημερινή σας κατανάλωση ενέργειας. Δημιουργήστε δωρεάν ένα λογαριασμό χρήστη στην online πλατφόρμα ENGAGE, ακολουθήστε τα 4 βήματα εγκατάστασης του εξοπλισμού σας, και παρακολουθήστε σε πραγματικό χρόνο τη κατανάλωση ενέργειας σας.

Το συγκεκριμένο προϊόν απευθύνεται σε όλους τους νέους χρήστες και αυτούς που δεν έχουν ήδη εγκαταστήσει κάποιον από τους μετρητές της efergy. Για τη λειτουργία του συστήματος, θα χρειαστείτε και μια μόνιμη σύνδεση internet για τη λειτουργία και μετάδοση των ενεργειακών σας δεδομένων στη πλατφόρμα διαχείρισης ενέργειας ENGAGE.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ENGAGE

 • Πρόσβαση στα ενεργειακά σας δεδομένα οποιαδήποτε στιγμή, από οπουδήποτε
 • Αποφύγετε με τη χρήση της "φουσκωμένους" λογαριασμούς ηλεκτρικού, παρακολουθώντας τις ενεργειακές σας καταναλώσεις σε πραγματικό χρόνο
 • Δείτε τις ενεργειακές σας καταναλώσεις ανά ημέρα, βδομάδα, μήνα ή και τις μέσες τιμές αυτών, σε ευανάγνωστα γραφήματα
 • Ορίστε το μηνιαίο σας προϋπολογισμό κατανάλωσης ρεύματος και παρακολουθείστε τη πορεία αυτού
 • Συγκρίνετε τις καταναλώσεις σας κατά τη διάρκεια του χρόνου και μάθετε πότε είχατε υψηλότερες δαπάνες
 • Επιλέξτε την εμφάνιση των πληροφοριών ανάμεσα σε €'s, kWh ή CO2
 • Ανακαλύψτε και μειώστε το αποτύπωμα του άνθρακα σας
 • Μάθετε και στα υπόλοιπα μέλη της οικογένεια σας ή του προσωπικού σας πως να κάνουν καλύτερη χρήση της ενέργειας με σκοπό την εξοικονόμηση αυτής
 • Χρησιμοποιήστε την engage hub solo για να μειώσετε τις ενεργειακές σας απαιτήσεις αλλά και δαπάνες

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ

 • 1 x Συσκευή Engage hub
 • 1 x Ασύρματος Πομπός
 • 1 x Αισθητήρας MINI CT
 • 1 x Φορτιστής
 • 1 x Οδηγίες χρήσεως (Ελληνικά & Αγγλικά)
 • 1 x Καλώδιο σύνδεσης LAN

ΤΟ ΣΕΤ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ:

 • 1 x EFG0103
 • 1 x EFS0013

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΣΕ ΜΟΡΦΗ PDF  Τεχνικές προδιαγραφές   Έγραψαν για το ηλεκτρονικό κατάστημα ERGO-TEL.GR

Ειμαι πολυ ευαχρισρημενοθ απο την εξυπηρερηση κ απο το προιον σας ευχαριστω πολυ

Ρανια, Ροδος, 17/10/2016