ΑΝΤΙΚΕΡΑΥΝΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΜΕ ΓΕΙΩΣΗ - ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ CONNECTOR N-TYPE

ΑΝΤΙΚΕΡΑΥΝΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΜΕ ΓΕΙΩΣΗ - ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ CONNECTOR N-TYPE
Τιμή (με Φ.Π.Α.):55.80
  Προσθήκη ποσότητας:
        Κωδικός προϊόντος:
04.10016
  Διαθέσιμο
ΑΝΤΙΚΕΡΑΥΝΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΜΕ ΓΕΙΩΣΗ - ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ CONNECTOR N-TYPE

Η συσκευή προστασίας από υπέρταση έχει σχεδιαστεί για να προστατεύει τον εξοπλισμό σας από κεραυνούς ή από άλλες κεραίες που βρίσκονται κοντά στον εξοπλισμό σας.

Περιγραφή προϊόντος
Η συσκευή προστασίας από υπέρταση θα πρέπει να εγκατασταθεί σε σειρά με την εξωτερική κεραία που συνδέεται στον ενισχυτή. Η συσκευή προστασίας από υπέρταση έχει βίσμα Ν-type F/M. Έχει επίσης μια γείωση που πρέπει να συνδέεται στη γή. Η συσκευή προστασίας από υπέρταση συνιστάται για την αποφυγή ζημιών από κεραυνούς.

Τεχνικές Προδιαγραφές
Surge Rating 18kA
Frequency Range DC to 6000MHz
VSWR < 1.1 to 1.4:1
Insertion Loss < 0.1 to 0.3dB
Max Power Rating 200W REP
Mechanical Specification
Dimensions 68 x 21 x 33 mm


   Έγραψαν για το ηλεκτρονικό κατάστημα ERGO-TEL.GR

ΟΤΑΝ ΠΑΡΕΛΑΒΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ 60325 Η ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 2 ΛΑΜΠΕΣ ΗΤΑΝ ΣΠΑΣΜΕΝΗ, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΣΥΜΠΛΗΡΟΝΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΙΤΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΖΗΤΗΣΑ ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΣΤΗΛΕΤΕ ΤΗΝ ΛΑΜΠΑ ΓΙΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΣΠΑΣΜΕΝΗΣ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΤΑΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΑΜΠΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΒΑΡΙΝΘΩ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ. ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΙΚΑΤΕ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΚΑΝΑΤΕ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΔΕΚΤΟ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΜΟΥ ΑΥΤΟ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΕΡΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΟΧΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΩΝ ΠΡΟΙΩΝΤΩΝ. ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΕΤΣΙ.

ΒΑΣΙΛΗΣ, ΝΑΞΟΣ, 18/04/2017