ΑΙΣΘΗΤΗΡΑΣ ΥΓΡΑΣΙΑΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ/ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΓΙΑ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ

ΑΙΣΘΗΤΗΡΑΣ ΥΓΡΑΣΙΑΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ/ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΓΙΑ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ
Τιμή (με Φ.Π.Α.):115.92
  Προσθήκη ποσότητας:
      


  Κωδικός προϊόντος:
16.00007
  Διαθέσιμο
ΑΙΣΘΗΤΗΡΑΣ ΥΓΡΑΣΙΑΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ/ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΓΙΑ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ

Ο αισθητήρας υγρασίας Ultimeter είναι μια συσκευή ακριβείας η οποία χρησιμοποιεί κύκλωμα ταλαντωτή χαμηλών συχνοτήτων για να μετράει τις σχετικές μεταβολές υγρασίας.

Περιλαμβάνει καλώδιο 6 μέτρων.
Ο εσωτερικός αισθητήρας υγρασίας μπορεί να βρίσκεται μακριά από τη μονάδα, όπου η παρακολούθηση της υγρασίας είναι υποχρεωτική: στην κρεβατοκάμαρα κάποιου με αναπνευστικά προβλήματα, σε ένα θερμοκήπιο ή στο σολάριουμ, σε ένα δωμάτιο με πολύτιμες αντίκες ή μουσικά όργανα.
Οι περισσότεροι μετεωρολογικοί σταθμοί δεν διαθέτουν αυτή την ευελιξία επειδή οι εσωτερικοί αισθητήρες βρίσκονται στο εσωτερικό της μονάδας.
Είναι ο ίδιος αισθητήρας ακριβείας που χρησιμοποιείται σε εξωτερική μονάδα για την μέτρηση της υγρασίας (0% σχετική υγρασία έως 100% RH).


   Έγραψαν για το ηλεκτρονικό κατάστημα ERGO-TEL.GR

Έχουμε και εμείς σχέση με το αντικείμενο σας...Στο ένα απ τα δυο προϊόντα που σας ζήτησα έγραφε: (AC/DC)-Λες να έβγαλαν νέο Driver ; Οι τιμές σας καλές..Εγγύηση; Όταν το έπιασα στα χέρια μου πήρα τηλέφωνο στα γραφεία σας και μια κοπέλα μετά από ερώτηση που έκανε σε κάποιον άλλο μου απάντησε: προτιμάμε το DC.... Το γνωρίζαμε ;...Όχι...απλά ελπίζαμε ότι φέρατε νέο G4 ψείρα ...Αυτά που γράφω τα γράφω γιατί έχετε όλο το πακέτο και μπορείτε να πάτε "σφαίρα" Σας εύχομαι άνοδο και επιτυχίες Μιχάλης Ρίζος Ηλεκτρολόγος Ηλεκτρονικός ( www.mrelectro.gr)

Μιχάλης, Παλλήνη, 11/10/2016