ΚΡΕΒΑΤΙ ΗΜΙΔΙΠΛΟ 110cmX190cm ΑΠΟ ΜΑΣΙΦ ΞΥΛΟ ΑΠΟΧΡΩΣΗ ΚΑΡΥΔΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ

ΚΡΕΒΑΤΙ ΗΜΙΔΙΠΛΟ 110cmX190cm ΑΠΟ ΜΑΣΙΦ ΞΥΛΟ ΑΠΟΧΡΩΣΗ ΚΑΡΥΔΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ
Τιμή (με Φ.Π.Α.):142.60
  Προσθήκη ποσότητας:
      


  Κωδικός προϊόντος:
BED-S-110
  Διαθέσιμο
ΚΡΕΒΑΤΙ ΗΜΙΔΙΠΛΟ 110cmX190cm ΑΠΟ ΜΑΣΙΦ ΞΥΛΟ ΑΠΟΧΡΩΣΗ ΚΑΡΥΔΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΓΙΑ ΕΠΙΠΛΩΣΗ ΞΕΝΩΝΑ, ΜΙΚΡΟΥ ΧΩΡΟΥ, ΣΤΟΥΝΤΙΟ, ΦΟΙΤΗΤΙΚΟΥ ΔΩΜΑΤΙΟΥ & ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΟΥ ΔΩΜΑΤΙΟΥ

Κατασκευή – Τεχνογνωσία

Επειδή το μασίφ ξύλο και κυρίως η οξιά είναι κάτι πολύ διαφορετικό από τα συνηθισμένα νοβοπάν, οι μέθοδοι κατασκευής και συναρμολόγησης που χρησιμοποιούμε είναι πολύ εξειδικευμένες. Κατ αρχήν πρέπει να ξεκαθαρίσουμε πως χρησιμοποιούμε οξιά 100% ελληνικής προέλευσης και αφαιρούμε την υγρασία της με εξ ολοκλήρου φυσική ξήρανση. Έτσι επιτυγχάνουμε μία πιο ομαλή μεταβολή στην κατάσταση του ξύλου, αλλά διατηρούμε και αναλλοίωτο το χρωματισμό και την υφή αυτού. Η συναρμολόγηση σε όλα μας τα έπιπλα γίνεται με μόρσα, κάτι που μόνο παλιοί μάστορες γνωρίζουν, έτσι έχουμε τέλειες εφαρμογές μεταξύ των ενώσεων αλλά και μικρότερες πιθανότητες αστοχίας της ένωσης.

* Όλες οι διαστάσεις αναφέρονται σε μέτρα.
* Όλα τα κρεβάτια διατίθενται και σε μήκος 2 μέτρων.
* Εκτελούνται και παραγγελίες σε ειδικές διαστάσεις με μικρή επιβάρυνση.
* Το χρώμα που χρησιμοποιούμε είναι μόνο το μεσαίο καρυδί, το δε λούστρο είναι ματ gloss 60.

ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΤΑΒΛΕΣ ΤΟΥ ΚΡΕΒΑΤΙΟΥ


   Έγραψαν για το ηλεκτρονικό κατάστημα ERGO-TEL.GR

Έχουμε και εμείς σχέση με το αντικείμενο σας...Στο ένα απ τα δυο προϊόντα που σας ζήτησα έγραφε: (AC/DC)-Λες να έβγαλαν νέο Driver ; Οι τιμές σας καλές..Εγγύηση; Όταν το έπιασα στα χέρια μου πήρα τηλέφωνο στα γραφεία σας και μια κοπέλα μετά από ερώτηση που έκανε σε κάποιον άλλο μου απάντησε: προτιμάμε το DC.... Το γνωρίζαμε ;...Όχι...απλά ελπίζαμε ότι φέρατε νέο G4 ψείρα ...Αυτά που γράφω τα γράφω γιατί έχετε όλο το πακέτο και μπορείτε να πάτε "σφαίρα" Σας εύχομαι άνοδο και επιτυχίες Μιχάλης Ρίζος Ηλεκτρολόγος Ηλεκτρονικός ( www.mrelectro.gr)

Μιχάλης, Παλλήνη, 11/10/2016