ΤΗΛΕΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ - ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΜΟΣ ΜΕΣΩ GSM & ΕΛΕΓΚΤΗΣ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΥ 230V GAT 8.4a

ΤΗΛΕΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ - ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΜΟΣ ΜΕΣΩ GSM & ΕΛΕΓΚΤΗΣ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΥ 230V  GAT 8.4a
Τιμή (με Φ.Π.Α.): 298.10
Προσφορά (με Φ.Π.Α.): 253.38
  Προσθήκη ποσότητας:
        Κωδικός προϊόντος:
204.102
  Διαθέσιμο

ΤΗΛΕΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ - ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΜΟΣ ΜΕΣΩ GSM & ΕΛΕΓΚΤΗΣ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΥ 230V  GAT 8.4a

Η συσκευή GAT 8.4a  είναι μία συσκευή αυτοματισμού, που λειτουργεί με τροφοδοσία 230V a.c./50Hz. Είναι κατάλληλη τόσο για οικιακές όσο και επαγγελματικές εγκαταστάσεις. Μπορεί δηλαδή να χρησιμοποιηθεί για τον έλεγχο φωτισμού σε σπίτια ή ξενοδοχεία, τον έλεγχο του καλοριφέρ ή του θερμοσίφωνα, για αυτόματο πότισμα σε κήπους και γενικά όπου μπορεί να χρειαστεί τηλεχειρισμός.

Διαθέτει 8 εισόδους, γαλβανικά απομονωμένες, και 4 εξόδους με ρελέ.

Οι βασικές λειτουργίες που μπορεί να εκτελέσει είναι:

  • Ειδοποίηση με SMS ή τηλεφωνική κλήση σε αλλαγή κατάστασης εισόδου.
  • Τηλεχειρισμός εξόδου με SMS ή τηλεφωνική κλήση.

Προγραμματίζεται και ρυθμίζεται εύκολα, μέσω USB ή μηνυμάτων SMS.  Τεχνικές προδιαγραφές   Έγραψαν για το ηλεκτρονικό κατάστημα ERGO-TEL.GR

Έχουμε και εμείς σχέση με το αντικείμενο σας...Στο ένα απ τα δυο προϊόντα που σας ζήτησα έγραφε: (AC/DC)-Λες να έβγαλαν νέο Driver ; Οι τιμές σας καλές..Εγγύηση; Όταν το έπιασα στα χέρια μου πήρα τηλέφωνο στα γραφεία σας και μια κοπέλα μετά από ερώτηση που έκανε σε κάποιον άλλο μου απάντησε: προτιμάμε το DC.... Το γνωρίζαμε ;...Όχι...απλά ελπίζαμε ότι φέρατε νέο G4 ψείρα ...Αυτά που γράφω τα γράφω γιατί έχετε όλο το πακέτο και μπορείτε να πάτε "σφαίρα" Σας εύχομαι άνοδο και επιτυχίες Μιχάλης Ρίζος Ηλεκτρολόγος Ηλεκτρονικός ( www.mrelectro.gr)

Μιχάλης, Παλλήνη, 11/10/2016