Τηλεχειριστήριο αντικατάστασης Meliconi 868002 Ir 8002 προγραμματιζόμενο από Η/Υ

Τηλεχειριστήριο αντικατάστασης Meliconi 868002 Ir 8002 προγραμματιζόμενο από Η/Υ
Τιμή (με Φ.Π.Α.): 10.54
Προσφορά (με Φ.Π.Α.): 6.85
  Προσθήκη ποσότητας:
        Κωδικός προϊόντος:
070-0304
  Διαθέσιμο

ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ MELICONI 868002 IR 8002 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΖΟΜΕΝΟ ΑΠΟ Η/Υ
Το IR8002 είναι ένα τηλεχειριστήριο νέου σχεδιασμόυ και διασφαλίζει σωστή αντικατάσταση με στόχο την ικανοποίηση όλων των απαιτήσεων και αντικαθιστά όλες τις λειτουργίες των αυθεντικών τηλεκοντρόλ.
Αποτελεί νέο είδος τηλεχειριστηρίου, που μέσα σε 2 λεπτά είναι έτοιμο να λειτουργήσει σε οποιαδήποτε τηλεόραση, χωρίς πρόβλημα.
Είναι ικανό να αντικαταστήσει έως και 2 ξεχωριστά τηλεχειριστήρια με αποτέλεσμα την ριζική απλούστευση της χρήσης ήχου-βίντεο.

Χαρακτηριστικά:
- Δυνατότητα προγραμματισμού από το CD ή το Internet
- Συμπεριλαμβάνονται όλες οι λειτουργίες των γνήσιων τηλεχειριστηρίων
- Μπορεί να προγραμματιστεί αρκετές φορές
- Δεν χρειάζεται επαναπρογραμματισμό, ακόμα κι αν οι μπαταρίες αφαιρεθούν

Προκειμένου να προγραμματιστεί το IR8002 είναι απαραίτητο να υπάρχει τo σετ εγκατάστασης ALGO. Η διαδικασία μπορεί να γίνει on-line ή με το CD προγραμματισμού, που συμπεριλαμβάνεται.   Έγραψαν για το ηλεκτρονικό κατάστημα ERGO-TEL.GR

Στην ergo-tel βρήκα αυτό που έψαχνα γρήγορα σε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων. Πήρα τηλέφωνο να ρωτήσω επιπλέον και απάντησαν σωστά και έμαθα πράγματα για τα προϊόντα που δεν γνώριζα. Με έχουν κερδίσει σαν πελάτη και οι αγορές γίνονται πολύ απλά. Με email ενημερώνεσαι για το πότε φεύγει το δέμα και τα στάδια της παραγγελίας. Μπράβο παιδιά κάνετε καλή δουλειά , συνεχίστε.

Γεώργιος, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, 08/12/2016