ΦΙΛΤΡΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ

Ηλεκτρική εντομοπαγίδα φαναράκι για κουνούπια 2.5W χαμηλής κατανάλωσης SABER MK-020

Ηλεκτρική εντομοπαγίδα φαναράκι για κουνούπια 2.5W χαμηλής κατανάλωσης SABER MK-020
Ηλεκτρική εντομοπαγίδα φαναράκι για κουνούπια 2.5W χαμηλής κατανάλωσης SABER MK-020
Τιμή (με Φ.Π.Α.): 20.50
Προσφορά (με Φ.Π.Α.): 18.45
  Προσθήκη ποσότητας:
        Κωδικός προϊόντος:
42007
  Διαθέσιμο

ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΕΝΤΟΜΟΠΑΓΙΔΑ ΦΑΝΑΡΑΚΙ ΓΙΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ 2.5W ΧΑΜΗΛΗΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ SABER MK-020

Ηλεκτρική εντομοπαγίδα με προηγμένη τεχνολογία LBC και τεχνολογία LED, της εταρίας Saber. Με αποροφητήρα κουνουπιών. Δουλεύει με συνθετική τεχνική, συνεργασία της υπεριώδης ακτινοβολίας, της οσμής τους σώματος και του αέρα. Με την περιστροφική ροή του αποροφητήρα, ρουφάει τα κουνούπια στο δίσκο περισυλλογής και στη συνέχεια τα αφυδατώνει και σκοτώνει.

Είναι μία αθόρυβη, άοσμη, ακίνδυνη κουνουποπαγίδα. Τα κουνούπια που προσελκύει και αιχμαλωτίζει, εκπέμπουν ένα χημικό σήμα ( φερεμόνη) όπου προσελκύει το αντίθετο φύλο και έτσι μαζεύει όλο και περισσότερο αριθμό κουνουπιών. Χρησιμοποιώντας LBC φωτοχημική κατάλυση μπορεί και προσομοιώνει τη μυρωδιά του σώματος.

Με την τεχνολογία Led που διαθέτει λαμβάνετε περισσότερα πλεονεκτήματα σε σχέση με τις παραδοσιακές λάμπες, όπως: λιγότερη κατανάλωση ενέργειας, μεγαλύτερη διάρκεια λειτουργίας και συσκευή φιλική προς το περιβάλλον.

Ο φωτισμός Led που διαθέτει είναι χαρακτηριστικά απαλός φωτισμός και έχοντας χαμηλή κατανάλωση, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την συσκευή και ως φωτάκι νυκτός ή ως διακοσμητικό.

  • Κατανάλωση: 2.5 Watt
  • Led: 4 UV Led
  • Διαστάσεις: 18,5 × 18,5 × 15cm
  • Βάρος: 500 gr


   Έγραψαν για το ηλεκτρονικό κατάστημα ERGO-TEL.GR

Τέλεια εξυπηρέτηση, άρτιος επαγγελματισμός του προσωπικού καταστήματος και της τεχνικής υποστήριξης. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα.

CHRISTOS, AGHIOS DIMITRIOS, 21/02/2017