Γιατί να επιλέξεις ηλιακά φωτιστικά;

25/05/2022   
Γιατί να επιλέξεις ηλιακά φωτιστικά;

Τα ηλιακά φωτιστικά αποτελούν την ιδανική λύση για να φωτίσετε τον κήπος ή το μπαλκόνι σας. Διαθέτουν ένα ηλιακό πάνελ το οποίο θα πρέπει να έχει άμεση επαφή με τον ήλιο για να συλλέγει όση περισσότερη ενέργεια είναι δυνατό. Με αυτόν τον τρόπο φορτίζει η μπαταρία που διαθέτουν και το βράδυ ανάβουν αυτόματα φωτίζοντας τον χώρο. Είναι κατάλληλα για εξωτερική χρήση διότι είναι στεγανά και ανθεκτικά στις εξωτερικές συνθήκες.


Υπάρχουν πάρα πολλές επιλογές σε σχέδια, ανάλογα το σημείο που θέλετε να φωτίσετε ή να δώσετε έμφαση.

Πλεονεκτήματα

1.Μπορείτε να επιλέξετε ένα φωτιστικό το οποίο θα ανάβει όλη την νύχτα σε χαμηλή ένταση ή ένα φωτιστικό το οποίο θα λειτουργεί μόλις ανιχνεύει κίνηση.

2.Το μοναδικό του κόστος είναι η αγορά τους και η εγκατάσταση τους είναι πανεύκολη.

3.Επίσης μπορείτε να τα μετακινήσετε όποτε θέλετε διότι δεν διαθέτουν κάποιο καλώδιο και είναι τελείως αυτόνομα.

4.Επιπλέον είναι αδιάβροχα και έχουν μεγάλη ανθεκτικότητα στις καιρικές συνθήκες.

5.Το σημαντικότερο πλεονέκτημα τους είναι η εξοικονόμηση ενέργειας, διότι δεν απαιτούν ηλεκτρικό ρεύμα για να λειτουργήσουν και να φωτίσουν τους εξωτερικούς χώρους ενός σπιτιού.

Σχετική κατηγορία με το άρθρο που διαβάσατε

ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ

ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ

Διαθέτουμε την μεγαλύτερη ποικιλία σε φωτιστικά εξωτερικού χώρου για κάθε ανάγκη σε φωτισμό του χώρου σας είτε οικιακός φωτισμός είτε επαγγελματικός φωτισμός, σε εμάς επίσης θα βρείτε την κατάλληλη εξυπηρέτηση & τις καλύτερες τιμές. Από το online κατάστημά μας κατευθείαν στο χώρο σας!

  ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ποια είδη υπάρχουν στα ηλιακά φωτιστικά;

1.Τα ηλιακά φωτιστικά δαπέδου είναι μια πολύ καλή επιλογή σε περίπτωση που θέλετε να φωτίσετε κάποιο διάδρομο ή κάποια είσοδο.

2.Επίσης υπάρχουν επίτοιχα ηλιακά φωτιστικά τα οποία μπορούν να τοποθετηθούν στο μπαλκόνι ή έξω από το σπίτι δημιουργώντας μια πολύ όμορφη ατμόσφαιρα.

3.Τα επιτραπέζια ηλιακά φωτιστικά είναι μια πολύ καλή επιλογή για να φωτίσετε το τραπέζι του κήπου σας , τις βραδιές που έχετε παρέα.

4.Τα καρφωτά ηλιακά φωτιστικά συνήθως τοποθετούνται στα παρτέρια του κήπου, στο γκαζόν ή στις γλάστρες με σκοπό να τονίσετε τα όμορφα σημεία του. Επίσης σε πολλές  περιπτώσεις τοποθετούνται και στα κάγκελα του μπαλκονιού.

5.Τα κρεμαστά ηλιακά φωτιστικά είναι πολύ εύχρηστα καθώς μπορείτε να τα κρεμάσετε κάθε στιγμή στο σημείο που χρειάζεται να φωτίσετε.

6.Επίσης κρεμαστά φωτιστικά είναι και οι γιρλάντες οι οποίες χρησιμοποιούνται για δώσουν μια πιο boho αίσθηση στον χώρο.

7.Τέλος υπάρχουν οι ηλιακοί προβολείς οι οποίοι είναι κατάλληλοι για κάποιο γκαράζ ή είσοδο στο σπίτι.


H ergo-tel διαθέτει μεγάλη ποικιλία σε ηλιακά φωτιστικά!

Κοινοποιήστε σε φίλους σας!

Πείτε μας την γνώμη σας για το άρθρο που διαβάσατε!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(*) παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα υποχρεωτικά στοιχεία.

Σχετικά προϊόντα με το άρθρο που διαβάσατε

Αναζητήστε παρόμοια άρθρα με τις παρακάτω λέξεις