Μπορεί το κινητό σου να ελέγξει όλο το σπίτι;

01/12/2017   
5.0 2 αξιολογήσεις
Μπορεί το κινητό σου να ελέγξει όλο το σπίτι;

Ένα αναβαθμισμένο τεχνολογικά σπίτι προσφέρει στον ιδιοκτήτη περισσότερη άνεση και καλύτερο επίπεδο ζωής. Δείτε τώρα τι ανάγκες καλύπτουν οι αυτοματισμοί!

Πώς θα σας φαινόταν εάν μπορούσατε να ελέγξετε απλά και εύκολα όλες τις λειτουργίες του σπιτιού σας ακόμη και όταν λείπετε; Tώρα με το πάτημα ενός κουμπιού στο κινητό ή το tablet ή ακόμη και ανέπαφα με μια φωνητική εντολή, οι εργασίες στο σπίτι μπορούν να ξεκινήσουν αυτόματα, ενώ εσείς κάνετε κάτι άλλο ή βρίσκεστε εκτός σπιτιού. Και όλα αυτά χάρη στην τεχνολογία IoT (Internet of Things) που έχει διεισδύσει για τα καλά στα νοικοκυριά, κάνοντας το κάθε σπίτι πιο εύχρηστο, βολικό και ασφαλές.

Η κλειδαριά του σπιτιού ανοίγει όταν πλησιάσεις, κλείνεις παντζούρια με το πάτημα ενός κουμπιού, βλέπεις στο κινητό σου τι καταγράφουν οι κάμερες και ειδοποιείσαι όταν ανιχνεύουν κίνηση. Απόλαυσε την πολυτέλεια τώρα!

Σχετικές κατηγορίες με το άρθρο που διαβάσατε

Είναι πρωί και μόλις άνοιξες τα μάτια σου και όπως είσαι ξαπλωμένος στο κρεβάτι σου, κρατάς το κινητό και ανοίγεις τα πατζούρια για να μπει ο ήλιος! Πόσο ιδανικό φαντάζει;
Με τα smart home μπορείς και εσύ να έχεις αυτή την πολυτέλεια.

Δεν χρειάζεσαι κλειδιά για να ξεκλειδώσεις τις πόρτες, το κάνει το κινητό σου!
Ενεργοποιείς τις κλειδαριές του σπιτιού σου μέσω κινητού με την βοήθεια Bluetooth. Η κλειδαριά ανοίγει αυτόματα όταν πλησιάσεις την πόρτα, αλλά έχει και την επιλογή να ανοίγει μόλις πατήσεις το σχετικό κουμπί στην εφαρμογή του κινητού σου.  Στην παρούσα φάση η κλειδαριά είναι κυλινδρική και προσαρμόζεται πάνω στη θέση της κανονικής. Για την διευκόλυνση μάλιστα των χρηστών, μπορούν να εκδοθούν προσωρινοί κωδικοί με διάρκεια λίγων ωρών (π.χ. για έναν συγγενή, τη μπέιμπι σίτερ ή την οικιακή βοηθό). Το μόνο που πρέπει να θυμάσαι είναι να μην φύγεις απ το σπίτι χωρίς το κινητό σου.

  • Κλείνουν παντζούρια και κλειδώνουν πόρτες με το πάτημα ενός κουμπιού

Όταν θελήσεις να κλείσεις όπως λέμε το σπίτι σου, είτε να κατεβάσεις κάποιο παντζούρι, είτε να κλειδώσεις την πόρτα την ώρα που είσαι μέσα, έχεις την δυνατότητα να το κάνεις με το πάτημα ενός κουμπιού. Μπορεί αυτό να γίνει από το smart κινητό, το tablet ή πιο απλά με τηλεχειριστήριο.

  • Έχεις απευθείας εικόνα του σπιτιού σου από τις κάμερες στο κινητό!

Παρακολούθησε  τι καταγράφουν οι κάμερες οποιαδήποτε στιγμή και από όπου κι αν βρίσκεσαι, μέσω του κινητού σου. Οι κάμερες του σπιτιού σου μεταδίδουν απευθείας εικόνα.
Δες τι συμβαίνει στο σπίτι σου όπου και όποτε το θες!

  • Ειδοποιείσαι αμέσως στο κινητό  μόλις οι αισθητήρες αντιληφθούν κίνηση στο σπίτι.

Το smart home είναι εξοπλισμένο με αισθητήρες και δέκτη WiFi οι οποίοι ανιχνεύουν οποιαδήποτε κίνηση μέσα στο σπίτι και ενημερώνουν αμέσως με ειδοποίηση στο κινητό. Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα να συνδεθούν αισθητήρες οι οποίοι να αντιλαμβάνονται τη θερμοκρασία, τις δονήσεις καθώς και να μετρούν την υγρασίας. Επομένως σε περίπτωση κάποιου προβλήματος ο χρήστης να το μάθει έγκαιρα και να προλάβει την ζημιά. Μαθαίνεις λοιπόν, αν το σπίτι σου βρίσκεται σε κίνδυνο!

Αγόρασε από το Νο.1 eshop ηλεκτρολογικού υλικού στην Ελλάδα !
Στην ergo-tel θα βρείς μεγάλη γκάμα από έξυπνες συσκευές , συστήματα τηλεχειρισμού - αυτοματισμού για λύσεις κάθε είδους ανάγκης της σύγχρονης επιχείρησης αλλά και του σύγχρονου σπιτιού.

Κοινοποιήστε σε φίλους σας!

Πείτε μας την γνώμη σας για το άρθρο που διαβάσατε!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(*) παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα υποχρεωτικά στοιχεία.

Αναζητήστε παρόμοια άρθρα με τις παρακάτω λέξεις