Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα με την χρήση των LED σε σύγκριση με τους λαμπτήρες πυράκτωσης ή τους οικονομικούς λαμπτήρες.

10/11/2015   
5.0 2 αξιολογήσεις
Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα με την χρήση των LED σε σύγκριση με τους λαμπτήρες πυράκτωσης ή τους οικονομικούς λαμπτήρες.

Οι λαμπτήρες LED καταναλώνουν πολύ λιγότερη ενέργεια. Μεγάλο πλεονέκτημα επίσης των LED είναι η πολύ μεγάλη διάρκεια ζωής τους περίπου 50.000 ώρες. Αυτό μεταφράζεται σε 8 ώρες λειτουργίας την ημέρα για 13 χρόνια στο 70% της ισχύος τους. Ένας κοινός λαμπτήρας πυράκτωσης των 60W μπορεί να λειτουργήσει για 1000 ώρες.

Οι λαμπτήρες LED δεν περιέχουν υδράργυρο ή άλλα τοξικά, και δεν εκπέμπουν υπεριώδη ακτινοβολία, με αποτέλεσμα να μην έλκουν και τα ζωύφια. Η θερμοκρασία που παράγουν είναι πάρα πολύ χαμηλή σε σχέση με την παραγόμενη φωτεινότητα. Συνεπώς διασφαλίζουν πολύ μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της συσκευής λόγω της χαμηλής θερμοκρασίας και χωρίς κανένα κίνδυνο εγκαύματος από τον χρήστη - χειριστή. Δεν επηρεάζουν τις ηλεκτρονικές συσκευές σε μια εγκατάσταση αφού δεν εκπέμπουν ραδιοκύματα. Τέλος αντέχουν σε περίπτωση πτώσης και χτυπήματος.

 Αγόρασε από το Νο.1 eshop ηλεκτρολογικού υλικού στην Ελλάδα

Σχετική κατηγορία με το άρθρο που διαβάσατε

ΛΑΜΠΕΣ LED

ΛΑΜΠΕΣ LED

Διαθέτουμε λάμπες LED σε όλους τους τύπους και πάντα σε πραγματικά χαμηλές τιμές. Ενδεικτικά σας αναφέρουμε Led τύπου κεράκι, σφαιρική, διακοσμητική, με φωτοκύτταρο, G4, T8 τύπου φθορίου, MR16 χαμηλής τάσης, MR11, GU10, R50 περιηγηθείτε στις κατηγορίες μας και επιλέξτε την λάμπα Led που χρειάζεστε.

  ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Κοινοποιήστε σε φίλους σας!

Πείτε μας την γνώμη σας για το άρθρο που διαβάσατε!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(*) παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα υποχρεωτικά στοιχεία.

Σχετικά προϊόντα με το άρθρο που διαβάσατε

Αναζητήστε παρόμοια άρθρα με τις παρακάτω λέξεις