Συσκευή ελέγχου κλιματιστικού AC0080 σε πραγματικό χρόνο μέσω Android&iPhone με έξυπνες λειτουργίες

11/12/2017   
Συσκευή ελέγχου κλιματιστικού AC0080 σε πραγματικό χρόνο μέσω Android&iPhone με έξυπνες λειτουργίες

Πλήρης  έλεγχος λειτουργίας κλιματιστικού με μια μόνο συσκευή! Κάντε το κλιματιστικό σας πιο έξυπνο, αποκτήστε έλεγχο της λειτουργίας του οποιαδήποτε στιγμή και από παντού, ένω εξοικονομείτε έως και 20% από τον λογαριασμό του ηλεκτρικού σας ρεύματος!

Είτε είστε στο γραφείο ή στο supermarket; Το Aircontrol σας δίνει τη δυνατότητα να ελέγχετε και να διαχειρίζεστε τη λειτουργία του κλιματιστικού σας από μια εφαρμογή, από παντού και οποιαδήποτε στιγμή!

Το AirControl λειτουργεί με WiFi/3G/4G δίκτυα, ενώ δεν απαιτείτε καμία ηλεκτρολογική ή άλλη εργασία για την εγκατάσταση του. Απλά, τοποθετήστε τη συσκευή σε μια πρίζα τοίχου, εντός τους χώρου του κλιματιστικού που θέλετε να ελέγχετε, κατεβάστε και τρέξετε στο κινητό σας την εφαρμογή. Ο έξυπνος οδηγός εγκατάστασης και ρύθμισης της εφαρμογής θα ετοιμάσει για εσάς το AirControl και εντός 2 λεπτών θα είστε έτοιμοι για τη λειτουργία του. Το AirControl είναι συμβατό με 99.8% των κλιματιστικών, που διαθέτουν τηλεχειρισμό. Για τη λειτουργία της συσκευής θα χρειαστεί να έχετε πάντα ενεργοποιημένο το WiFi του χώρου σας, και μόνιμη σύνδεση στο internet.

Σχετική κατηγορία με το άρθρο που διαβάσατε

ΕΞΥΠΝΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ GADGETS

ΕΞΥΠΝΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ GADGETS

Τα gadget και οι έξυπνες συσκευές μας βοηθούν και διευκολύνουν την καθημερινότητα μας όλο ένα και περισσότερο. Στην ergo-tel.gr θα βρείτε μοναδικά gadgets για το σπίτι, για το αυτοκίνητο, για τον άνδρα, για την γυναίκα, για τα παιδιά. Από το online κατάστημά μας κατευθείαν στο χώρο σας !

  ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Τεχνικά Χαρακτηριστικά:

  • Εμβέλεια σήματος: Wi-Fi 2.4 GHz b/g/n
  • Ακρίβεια μέτρησης: 99%
  • Σύνδεση με PC: ΟΧΙ
  • Θερμοκρασία / υγρασία: ΝΑΙ / ΝΑΙ
  • Άλλα χαρακτηριστικά: Λειτουργεί με το 99,8% των κλιματιστικών
  • Εφαρμογή για κινητά: Android & iPhone
  • Διαστάσεις Συσκευής: 110x47x65 mm
  • Βάρος: 250 gr

Έλεγχος θερμοκρασίας σε πραγματικό χρόνο
Το aircontrol της efergy σας ενημερώνει σε πραγματικό χρόνο για τη θερμοκρασία του σπιτιού ή του γραφείου σας, ενώ παράλληλα σας δίνει πρόσβαση στη πλήρη λειτουργία του κλιματιστικού σας οποιαδήποτε στιγμή και από παντού

Έξυπνες Λειτουργίες
Συνεχής έλεγχος θερμοκρασίας, ιστορικό με γραφήματα (καμπύλη) θερμοκρασίας, auto-sleep mode, child lock

Χρονοδιακόπτης
Ρυθμίστε τις ώρες και ημέρες λειτουργίας της συσκευής σας, και ξενοιάστε! Ο ενσωματωμένος χρονοδιακόπτης θα ενεργοποιήσει αυτόματα, αλλά και θα κλείσει, τη συσκευή σας, βοηθώντας να εξοικονομήσετε ενέργεια και χρήματα. Διατίθενται 3 διαφορετικοί τύποι χρονοδιακόπτη, ώστε να επιλέξετε εκείνον που σας εξυπηρετεί καλύτερα.

Διαχείριση πολλαπλών κλιματιστικών μέσα από μια εφαρμογή
Η εφαρμογή aircontrol θα σας ενημερώνει σε πραγματικό χρόνο για την λειτουργία όλων των κλιματιστικών που έχετε στην επιχείρησή σας. Επίσης, με την λειτουργία child mode (κλείδωμα των πραγματικών τηλεχειριστηρίων και πρόσβαση μόνο από την εφαρμογή aircontrol) θα μπορείτε μόνο εσείς να ελέγχετε την ενεργοποίηση/απενεργοποίηση και όλες τις λειτουργίες των κλιματιστικών σας.

Αυτοματοποιημένες ενέργειες
Ρυθμίστε πότε θέλετε το κλιματιστικό να ενεργοποιείται αυτόματα και δείτε μέσα από γραφήματα το ιστορικό θερμοκρασίας του χώρου σας.

Σημείωση! Η συσκευασία περιλαμβάνει 1xAircontrol
Για περισσότερες πληροφορίες, τεχνικές λεπτομέρειες και οδηγίες εγκατάστασης κατεβάστε το εγχειρίδιο χρήσης του προϊόντος που σας παρέχεται σε μορφή pdf

 Αγόρασε από το Νο.1 eshop ηλεκτρολογικού υλικού στην Ελλάδα

Κοινοποιήστε σε φίλους σας!

Πείτε μας την γνώμη σας για το άρθρο που διαβάσατε!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(*) παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα υποχρεωτικά στοιχεία.

Σχετικά προϊόντα με το άρθρο που διαβάσατε

Αναζητήστε παρόμοια άρθρα με τις παρακάτω λέξεις