Εσένα πόσο "έξυπνη" είναι η λάμπα σου;

20/12/2017   
4.6 8 αξιολογήσεις
Εσένα πόσο

Στην εποχή των smartphones, των smart cities, και γενικά της έξυπνης τεχνολογίας, ο φωτισμός αλλάζει μορφή.

Ακόμα και οι πιο μοδάτοι διακόπτες τοίχου θα σας φαίνονται πλέον… last year.

Με τους κοινούς λαμπτήρες, το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι να τους αναβοσβήνετε από τον διακόπτη στον τοίχο. Και πέρα από αυτό, ο μεγαλύτερος έλεγχος που μπορείτε να έχετε πάνω τους... είναι η συχνή αντικατάστασή τους.

«Έξυπνες» λάμπες
Τα τελευταία χρόνια, οι μεγαλύτεροι κατασκευαστές λαμπτήρων έχουν φροντίσει να προχωρήσουν τη συγκεκριμένη τεχνολογία ένα βήμα παραπέρα, με προϊόντα που συνδέονται στο οικιακό δίκτυο WiFi, ώστε να μπορεί κανείς να ελέγξει τη λειτουργία τους από το smartphone ή το tablet του, το οποίο αναλαμβάνει επομένως ρόλο τηλεχειριστηρίου.
Οι «έξυπνες» λάμπες θεωρούνται από πολλούς το πιο απλό βήμα για να ξεκινήσει κανείς να «προικίζει» με ευφυΐα το σπίτι του. Ένας ιδιαίτερα σημαντικός λόγος είναι το κόστος, καθώς πρόκειται για προϊόντα με αρκετά προσιτή τιμή, σε σύγκριση με τις περισσότερες «έξυπνες» συσκευές. Επίσης, εγκαθίστανται πολύ εύκολα, αφού το μόνο που χρειάζεται είναι να τοποθετηθούν στο ντουί του φωτιστικού, στη θέση της συμβατικής λάμπας.
Με αυτόν τον τρόπο, μπορεί κανείς να ρυθμίζει ανά πάσα στιγμή με ακρίβεια την ένταση του φωτισμού – ή και το χρώμα, αν πρόκειται για έγχρωμη λάμπα. Επίσης, έχει τη δυνατότητα να «ανάβει» τα φώτα του σπιτιού όταν απουσιάζει, ώστε να δίνει την αίσθηση σε τυχόν «απρόσκλητους επισκέπτες» πως βρίσκεται στο σπίτι και έτσι να τους αποθαρρύνει. Και βέβαια, μπορεί να ελέγξει στην περίπτωση που έχει αφήσει κάποιο φως αναμμένο στο σπίτι.

Σχετικές κατηγορίες με το άρθρο που διαβάσατε

«Παίζουν Μουσική»
Πώς θα σας φαινόταν οι λάμπες που φωτίζουν το δωμάτιό σας να μπορούσαν να αναπαράγουν και την αγαπημένη σας μουσική;
Με τις έξυπνες λάμπες Φορτώνετε τα αγαπημένα σας τραγούδια μέσω Bluetooth στη λάμπα και αυτή αναλαμβάνει να τα αναπαράγει.

Εσύ πόσο έξυπνη λάμπα έχεις;

Αγόρασε από το Νο.1 eshop ηλεκτρολογικού υλικού στην Ελλάδα !

Κοινοποιήστε σε φίλους σας!

Πείτε μας την γνώμη σας για το άρθρο που διαβάσατε!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(*) παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα υποχρεωτικά στοιχεία.

Σχετικά προϊόντα με το άρθρο που διαβάσατε

Αναζητήστε παρόμοια άρθρα με τις παρακάτω λέξεις