Τα LED έχουν διάρκεια ζωής μέχρι και 35.000 ώρες και μηδενικές απαιτήσεις συντήρησης.

10/11/2015   
5.0 2 αξιολογήσεις
Τα LED έχουν διάρκεια ζωής μέχρι και 35.000 ώρες και μηδενικές απαιτήσεις συντήρησης.

Η μεγάλη διάρκεια ζωής έχει ως αποτέλεσμα την μείωση του κόστους αγοράς λαμπτήρα ή φωτιστικού αντικατάστασης ενώ σε συνδυασμό με την μηδενική συντήρηση, αυτοί οι δύο παράγοντες συντελούν στην ελαχιστοποίηση του εργατικού κόστους για το σύστημα φωτισμού. Για τις επιχειρήσεις, το εργατικό κόστος για την συντήρηση και την αντικατάσταση λαμπτήρων μπορεί να φτάσει ακόμη και το 500% του κόστους ενός παραδοσιακού λαμπτήρα. Για παράδειγμα, σε μία μεσαίου μεγέθους βιομηχανία χωρίς μόνιμο ηλεκτρολόγο, ένας λαμπτήρας μετάλλου τύπου "αχλάδι" κοστίζει 4,50€ και για την αντικατάσταση σε ένα ύψος 5 μέτρων ένας ηλεκτρολόγος μπορεί να χρεώσει με άνεση 20,00€. Γίνετε λοιπόν κατανοητό ότι η μεγάλη διάρκεια ζωής ενός λαμπτήρα ή φωτιστικού έχει μεγάλο οικονομικό όφελος για μία επιχείρηση.

Αναφέρουμε ενδεικτικά ότι ένας λαμπτήρας πυρακτώσεως έχει διάρκεια ζωής 1200 ώρες ενώ ένας λαμπτήρας αλογόνου έχει 2000 ώρες. Στην περίπτωση λαμπτήρων οικονομίας (CFL/φθορισμού) η διάρκεια ζωής φτάνει τις 8000 ώρες με τη διαφορά ότι μετά τις 4000 ώρες πέφτει δραματικά η απόδοση των λαμπτήρων. Παρόμοια είναι η περίπτωση και των λαμπτήρων υδραργύρου - μετάλλου τύπου "αχλάδι".

Η ergo-tel είναι σε θέση να καλύψει τις ανάγκες σας εύκολα, γρήγορα, ποιοτικά και αξιόπιστα !

Σχετική κατηγορία με το άρθρο που διαβάσατε

ΛΑΜΠΕΣ LED

ΛΑΜΠΕΣ LED

Διαθέτουμε λάμπες LED σε όλους τους τύπους και πάντα σε πραγματικά χαμηλές τιμές. Ενδεικτικά σας αναφέρουμε Led τύπου κεράκι, σφαιρική, διακοσμητική, με φωτοκύτταρο, G4, T8 τύπου φθορίου, MR16 χαμηλής τάσης, MR11, GU10, R50 περιηγηθείτε στις κατηγορίες μας και επιλέξτε την λάμπα Led που χρειάζεστε.

  ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Κοινοποιήστε σε φίλους σας!

Πείτε μας την γνώμη σας για το άρθρο που διαβάσατε!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(*) παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα υποχρεωτικά στοιχεία.

Σχετικά προϊόντα με το άρθρο που διαβάσατε

Αναζητήστε παρόμοια άρθρα με τις παρακάτω λέξεις