Σύγχρονα συστήματα αυτοματισμού και διαχώρισης ξενοδοχειακών μονάδων

02/02/2018   
5.0 1 αξιολογήσεις
Σύγχρονα συστήματα αυτοματισμού και διαχώρισης ξενοδοχειακών μονάδων

Σε μια έντονα ανταγωνιστική εποχή όπως η σημερινή, οι ιδιοκτήτες ξενοδοχείων πρέπει να βρουν νέους τρόπους προσέλκυσης επισκεπτών και τουριστών, προκειμένου να ανταποκριθούν στις πιέσεις της εγχώριας αγοράς και να ανταπεξέλθουν στον αυξανόμενο ανταγωνισμό γειτονικών χωρών. Τα τελευταία χρόνια ειδικά που οι αποστάσεις έχουν εκμηδενιστεί, ο ανταγωνισμός επεκτείνεται και σε παγκόσμιο επίπεδο, οπότε τα ξενοδοχεία ανταγωνίζονται τόσο ως προς το κόστος διαμονής όσο και ως προς την ποιότητα παροχής υπηρεσιών.

 Σύμφωνα με μελέτες ο παράγοντας ασφάλεια για τα ξενοδοχεία είναι ένα θέμα που απαιτεί την τήρηση λεπτών ισορροπιών από πλευράς των ξενοδόχων, προκειμένου ο επισκέπτης να αισθάνεται ασφαλής, αλλά όχι εγκλωβισμένος. 

Η ασφαλής διαμονή και μετακίνηση σε όλους τους χώρους μίας ξενοδοχειακής επιχείρησης αποτελούν κάποιες από τις κυριότερες απαιτήσεις των επισκεπτών σήμερα.

Όλοι οι ξενοδόχοι και οι επιχειρηματίες του τουρισμού συμφωνούν ότι η θωράκιση των ξενοδοχείων αποτελεί βασική προτεραιότητα, ώστε κάθε επισκέπτης να αισθάνεται ασφαλής.

Σχετικές κατηγορίες με το άρθρο που διαβάσατε

  • Οι ηλεκτρονικές κλειδαριές και τα χρηματοκιβώτια είναι τα πλέον διαδεδομένα είδη εξοπλισμού συστημάτων ασφαλείας στις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις.
  • Βασικά κριτήρια στη διαδικασία επιλογής προϊόντων για την ασφάλεια του ξενοδοχείου είναι η αντοχή, το επίπεδο ασφάλειας που παρέχουν, αλλά και η διακριτική παρουσία τους.
  • Ο επισκέπτης κάθε ξενοδοχειακού καταλύματος επιθυμεί να αισθάνεται ο ίδιος και η οικογένειά του ασφαλείς κατά τη διάρκεια της διαμονής του, σε όλους τους χώρους της μονάδας.
  • Οι επαγγελματίες ξενοδόχοι, σύμφωνα με τις προμηθεύτριες εταιρείες συστημάτων ασφαλείας, επιζητούν λύσεις που παρέχουν αξιοπιστία μέσα από προηγμένες τεχνολογίες.
  • Τα χρηματοκιβώτια δωματίου αποτελούν εξοπλισμό που τείνει να γίνει αναγκαίος και στην ελάχιστη κλίμακα κατηγοριών των απλών τουριστικών καταλυμάτων.
  • Οι τυποποιημένες λύσεις δεν μειώνουν τον κίνδυνο και στις περισσότερες περιπτώσεις είναι ακατάλληλες για τις ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις.

Αν και στη χώρα μας δεν έχει αποδειχθεί σε εκτεταμένη κλίμακα η ύπαρξη ελλιπών μέτρων ασφαλείας στα ξενοδοχεία, η αύξηση της εγκληματικότητας σε συνδυασμό με την ιδιαιτερότητα της τουριστικής μονάδας, εφόσον φιλοξενεί μαζικά επισκέπτες καθιστούν απαραίτητη την επαρκή κάλυψη των εσωτερικών και των εξωτερικών χώρων. Είναι βέβαιο ότι οι ξενοδόχοι δεν διαθέτουν το απαραίτητο μέρος του προϋπολογισμού τους στα συστήματα ασφαλείας και όταν το κάνουν, πρόκειται για τα ελάχιστα απαραίτητα μέτρα που πρέπει να λαμβάνει μία τουριστική επιχείρηση. Ο αυξημένος ανταγωνισμός στον ξενοδοχειακό τομέα επιβάλλει ασφάλεια, αλλά και διακριτικότητα, με συστήματα που καλύπτουν ισορροπημένα τους εξωτερικούς και τους εσωτερικούς χώρους.

Δεδομένου πως η Ελλάδα αποτελεί έναν από τους πιο διαδεδομένους τουριστικούς προορισμούς και οι ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις αναβαθμίζονται ολοένα και περισσότερο, η εταιρεία ergo-tel.gr ακολουθεί τις ανάγκες της ξενοδοχειακής αγοράς παρέχοντας προηγμένα συστήματα κλειδαριών ξενοδοχείου.
Αγόρασε από το Νο.1 eshop ηλεκτρολογικού υλικού στην Ελλάδα !

Κοινοποιήστε σε φίλους σας!

Πείτε μας την γνώμη σας για το άρθρο που διαβάσατε!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(*) παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα υποχρεωτικά στοιχεία.

Αναζητήστε παρόμοια άρθρα με τις παρακάτω λέξεις