Πλεονεκτήματα συστημάτων φωτισμού LED

10/11/2015   
5.0 2 αξιολογήσεις
Πλεονεκτήματα συστημάτων φωτισμού LED

Ο φωτισμός είναι ένα πολύπλευρο και απίστευτα αποτελεσματικό εργαλείο προβολής, το οποίο μπορεί μόνο να λειτουργήσει στο μέγιστο των δυνατοτήτων του, όταν αυτό παρέχει μια εκτεταμένη γκάμα από επιλογές. Ένας ελκυστικός και μοντέρνος σχεδιασμός φωτισμού, μπορεί να αναδείξει και να απογειώσει την αρχιτεκτονική ενός κτιρίου και την διακόσμηση των εσωτερικών του χώρων, μία εφαρμογή του φωτισμού απαραίτητη σε κατοικίες αλλά πολύ περισσότερο σε κτίρια ξενοδοχείων, εστιατορίων και καφέ-μπαρ. Τα σωστά επίπεδα φωτισμού τόσο σε γραφεία όσο και σε βιοτεχνικούς και βιομηχανικούς χώρους μπορούν επιστημονικά αποδεδειγμένα να αυξήσουν την παραγωγικότητα των υπαλλήλων.
Σε εμπορικά καταστήματα, ένας ελκυστικός φωτισμός μπορεί να τοποθετήσει παρουσιάσεις προϊόντων στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, και να αυξήσει σημαντικά την ώθηση των καταναλωτών να αγοράσουν. Η βελτιστοποίηση και η έμφαση στα φυσικά και χαρακτηριστικά  χρώματα όλων των προϊόντων, παίζει πολύ σημαντικό ρόλο σε αυτό, επειδή κάνει όλες τις ομάδες των προϊόντων να φαίνονται πιο ρεαλιστικές, καλύτερης ποιότητας, και κυρίως, πιο αυθεντικά, στα μάτια του πελάτη.
Υπάρχουν διάφορες τεχνολογίες οι οποίες χρησιμοποιούνται στις φωτεινές πηγές. Παρακάτω αναλύονται  τα πλεονεκτήματα και οι περιορισμοί των συστημάτων LED σε σχέση με τα παραδοσιακά συστήματα φωτισμού. Για περισσότερες πληροφορίες για την τεχνολογία LED και γενικότερα για μία εισαγωγή στην επιστήμη του φωτισμού.

ergo-tel.gr η ποιότητα και η αξιοπιστία είναι το Νο1 προϊόν μας.

Σχετική κατηγορία με το άρθρο που διαβάσατε

ΛΑΜΠΕΣ LED

ΛΑΜΠΕΣ LED

Διαθέτουμε λάμπες LED σε όλους τους τύπους και πάντα σε πραγματικά χαμηλές τιμές. Ενδεικτικά σας αναφέρουμε Led τύπου κεράκι, σφαιρική, διακοσμητική, με φωτοκύτταρο, G4, T8 τύπου φθορίου, MR16 χαμηλής τάσης, MR11, GU10, R50 περιηγηθείτε στις κατηγορίες μας και επιλέξτε την λάμπα Led που χρειάζεστε.

  ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Κοινοποιήστε σε φίλους σας!

Πείτε μας την γνώμη σας για το άρθρο που διαβάσατε!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(*) παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα υποχρεωτικά στοιχεία.

Σχετικά προϊόντα με το άρθρο που διαβάσατε

Αναζητήστε παρόμοια άρθρα με τις παρακάτω λέξεις