Ο αυτοματισμός σε ηλεκτρονικές & ηλεκτρικές συσκευές

12/02/2018   
Ο αυτοματισμός σε ηλεκτρονικές & ηλεκτρικές συσκευές

Ο αυτοματισμός αποτελεί την χρήση διαφόρων συστημάτων ελέγχου για τη λειτουργία εξοπλισμού με σκοπό την μηδαμινή ή μειωμένη ανθρώπινη παρέμβαση. Στοχεύει, επομένως, στην μείωση του ανθρωπίνου μόχθου, αλλά και στην εξοικονόμηση ενέργειας και στην βελτίωση της ποιότητας και της ακρίβειας της παραγόμενης εργασίας. Ο αυτοματισμός έχει επιτευχθεί με διάφορα μέσα, όπως μηχανικά, υδραυλικά, πνευματικά, ηλεκτρικά, ηλεκτρονικά και υπολογιστικά, συχνά σε συνδυασμό περισσοτέρων του ενός μέσων.

Σχετικές κατηγορίες με το άρθρο που διαβάσατε

Δείτε παρακάτω μερικά νέα συστήματα αυτοματισμού που θα σας λύσουν τα χέρια:

Έξυπνη πρίζα GEYER GS-SO WIFI 2.4GHz για έλεγχο ηλεκτρονικών συσκευών από απόσταση:
Ενεργοποιήστε και απενεργοποιήστε τις ηλεκτρονικές σας συσκευές ή ελέγξτε την κατάσταση τους από το Smarthphone ή το Tablet.

  • Υποστηρίζει προγραμματισμό χρονοδιακοπτών για να ανοίγετε και κλείνετε τη συσκευή σας σε συγκεκριμένη ώρα.

  • Η Έξυπνη πρίζα της GEYER μπορεί να ελέγχει συσκευές όπως ( ανεμιστήρες, καφετιέρες, βραστήρες, συσκευές σιδερώματος, φωτιστικά, θερμαντικά σώματα, κ.α ) απλά και εύκολα μέσω wi-fi και της εφαρμογής GEYER HOME.

Κέντρο απομακρυσμένου ελέγχου οικιακών συσκευών μέσω κινητού τηλεφώνου RM PRO:
Αποκτήστε το πλήρη έλεγχο των συσκευών σας μέσα από το κινητό σας! Το RM Pro χρησιμοποιεί τη τελευταία τεχνολογία υπέρυθρων και ασύρματων δικτύων επικοινωνίας ελέγχου των συσκευών σας μέσα από το κινητό σας. Ξεχάστε πλέον όλα τα τηλεχειριστήρια που έχετε στο σπίτι σας.
Ξεχάστε πλέον όλα τα τηλεχειριστήρια που έχετε στο σπίτι σας. Το RM Pro χρησιμοποιεί τη τελευταία τεχνολογία υπέρυθρων και ασύρματων δικτύων επικοινωνίας ελέγχου των συσκευών σας μέσα από το κινητό σας. Η εφαρμογή για έξυπνα κινητά είναι εμπλουτισμένη με πληροφορίες λειτουργίας πάνω από 80.000 συσκευών, ώστε να σας προσφέρει το πλήρη και απόλυτο έλεγχο κάθε σας συσκευής μέσα από μία μόνο εφαρμογή.  Αποκτήστε σήμερα τον έλεγχο λειτουργίας των συσκευών σας, όπως του κλιματιστικού, φωτισμού, TV, αποκωδικοποιητή και άλλων συσκευών ασύρματης ή υπέρυθρης (IR) λειτουργίας.

  • HOME/AWAY Λειτουργία. Αυτόματη ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση συσκευών

  • Λειτουργία γονικού ελέγχου. Ένα χρήσιμο εργαλείο για να ελέγχετε την χρήση των συσκευών σας από τα παιδιά σας

  • Ασφαλής λειτουργία. Προγραμματισμός των συσκευών σας για αυτόματη ενεργοποίηση/απενεργοποίηση

  • Χρονοδιακόπτης. Ρύθμιση χρονοδιακόπτη λειτουργία των συσκευών σας για αυτόματη ενεργοποίηση/απενεργοποίηση

  • Έλεγχος λειτουργίας πολλαπλών συσκευών. Το RM Pro υποστηρίζει την πλήρη λειτουργία πάνω από 80.000 συσκευών!

  • Υποστήριξη πολλαπλών δικτύων. Το RM RPO υποστηρίζει ασύρματα δίκτυα 315/433Mhz, που είναι τα πιο συνήθεις σε χρήση πρωτόκολλα ασύρματης επικοινωνίας οικιακών συσκευών

  • Άμεση αναβάθμιση και ενημέρωση. Κάθε βδομάδα προστίθενται οι λειτουργίες πάνω από 100 νέων συσκευών και η εφαρμογή ενημερώνεται αυτόματα χωρίς την δική σας παρέμβαση

Συσκευή ελέγχου κλιματιστικού AC0080 σε πραγματικό χρόνο μέσω Android&iPhone με έξυπνες λειτουργίες:
Πλήρης  έλεγχος λειτουργίας κλιματιστικού με μια μόνο συσκευή! Κάντε το κλιματιστικό σας πιο έξυπνο, αποκτήστε έλεγχο της λειτουργίας του οποιαδήποτε στιγμή και από παντού, ένω εξοικονομείτε έως και 20% από τον λογαριασμό του ηλεκτρικού σας ρεύματος!
Είτε είστε στο γραφείο ή στο supermarket Το Aircontrol σας δίνει τη δυνατότητα να ελέγχετε και να διαχειρίζεστε τη λειτουργία του κλιματιστικού σας από μια εφαρμογή, από παντού και οποιαδήποτε στιγμή!
Το AirControl λειτουργεί με WiFi/3G/4G δίκτυα, ενώ δεν απαιτείτε καμία ηλεκτρολογική ή άλλη εργασία για την εγκατάσταση του. Απλά, τοποθετήστε τη συσκευή σε μια πρίζα τοίχου, εντός τους χώρου του κλιματιστικού που θέλετε να ελέγχετε, κατεβάστε και τρέξετε στο κινητό σας την εφαρμογή. Ο έξυπνος οδηγός εγκατάστασης και ρύθμισης της εφαρμογής θα ετοιμάσει για εσάς το AirControl και εντός 2 λεπτών θα είστε έτοιμοι για τη λειτουργία του. Το AirControl είναι συμβατό με 99.8% των κλιματιστικών, που διαθέτουν τηλεχειρισμό. Για τη λειτουργία της συσκευής θα χρειαστεί να έχετε πάντα ενεργοποιημένο το WiFi του χώρου σας, και μόνιμη σύνδεση στο internet.

Σύστημα ελεγχου ρολλών GEYER GS-KR4 από απόσταση μέσω του πρωτοκόλλου ZigBee:
Σύστημα ελέγχου ρολλών της GEYER για να ανεβάζεις και να κατεβάζεις τις τέντες και τα ρολλά του σπιτιού σου από την εφαρμογή στο κινητό σου.

Η ergo-tel.gr διαθέτει μία μεγάλη γκάμα σε συστήματα τηλεχειρισμού - αυτοματισμού και λύσεις κάθε είδους για να καλύψει τις ανάγκες της σύγχρονης επιχείρησης αλλά και του σύγχρονου σπιτιού. Θα βρείτε πίνακες τηλεμετρίας - τηλεχειρισμού μέσω GSM, Πίνακες τηλεματικής, Εφαρμογές διαχείρισης στόλου οχημάτων, Πίνακες τηλεχειρισμού κινητήρων, Δέκτες -τηλεχειριστήρια RF, Φωτοκύτταρα, Μονάδες εντοπισμού οχημάτων GPS GPRS, Πίνακες ελέγχου οικιακών αυτοματισμών και πολλά άλλα.

Κοινοποιήστε σε φίλους σας!

Πείτε μας την γνώμη σας για το άρθρο που διαβάσατε!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(*) παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα υποχρεωτικά στοιχεία.

Σχετικά προϊόντα με το άρθρο που διαβάσατε

Αναζητήστε παρόμοια άρθρα με τις παρακάτω λέξεις