Χριστουγεννιάτικος στολισμός - Προτάσεις και νέες ιδέες για λαμπερές γιορτές !

08/12/2018   
Χριστουγεννιάτικος στολισμός - Προτάσεις και νέες ιδέες για λαμπερές γιορτές !

Χριστούγεννα: η εποχή του χρόνου που κάθε νύχτα γίνεται πιο λαμπερή, με κάθε πόλη, κάθε γειτονιά και κάθε σπίτι να υποδέχεται το πνεύμα των Χριστουγέννων με υπέροχα στολίδια και φωτεινά πολύχρωμα λαμπάκια στις πόρτες και τα μπαλκόνια.

Παρακάτω θα δούμε διάφορα είδη και νέα trends που κυκλοφορούν στην αγορά σήμερα για να είμαστε "full of Christmas Spirit".

Σχετικές κατηγορίες με το άρθρο που διαβάσατε

Drop

Η σταγόνα δηλαδή στα αγγλικά. Πρόκειται για σωλήνες ή σταγόνες που τα φωτάκια ανάβουν από πάνω προς τα κάτω δημιουργώντας ψευδαίσθηση βροχής ή χιονονιφάδας. Προτείνεται για χώρους με μεγάλη τζαμαρία, καφέ-εστιατόρια καθώς και για εξωτερικό στολισμό σε δέντρα.

Laser projector

Είναι προτζέκτορες που διαθέτουν τεχνολογία laser και τους τοποθετούμε σε εξωτερικό χώρο για να φωτίσουμε την εξωτερική όψη του σπιτιού μας. Δεντράκια, ελαφάκια, αστεράκια και πολλά ακόμη σχέδια, θα στολίσουν το σπίτι μας γιορτινά. Ενδείκνυται για χώρους με μεγάλη βεράντα, μπαλκόνι ή ακόμη καλύτερα με κήπο. Εάν το επιλέξετε, δεν θα χρειαστεί να βάλετε τίποτε άλλο στο μπαλκόνι. Είναι αρκετό, εκτός αν σας αρέσουν οι υπερπαραγωγές!

3D LED Ακρυλικές φωτεινές φιγούρες

 Άγιοι Βασίληδες, χιονάνθρωποι, έλκηθρα και ότι άλλο μπορείς να φανταστείς υπάρχει στην αγορά σε διάφορα μεγέθη! Εάν έχεις κήπο, μπορείς να αποκτήσεις ένα χριστουγεννιάτικο χωριό στην αυλή σου που δεν θα μείνει απαρατήρητο!

Κουρτίνες, δίχτυ ή σειρές από λαμπάκια

Ευκολότερη τοποθέτηση και ξεμπλέξιμο σε σχέση με τις κλασσικές σειρές από  λαμπάκια που βάζουμε στα δέντρα μας. Τοποθετούνται σε μπαλκονόπορτες, τοίχους, κάγκελα ακόμη και σε δέντρα. Επιλέξετε LED - ξεμπλέκονται ευκολότερα!

LED φωτάκια σε σύρμα ή με χάλκινο καλώδιο

Είτε με ρεύμα είτε με μπαταρίες, είναι κατάλληλα για φωτισμό και διακόσμηση όλο το χρόνο! Πολύ καλή επιλογή, καθώς το σύρμα είναι εύκαμπτο μπορεί να πάρει οποιαδήποτε κλίση και κατεύθυνση του δώσουμε. Δεν κόβεται εύκολα, αλλά θέλει προσοχή τα στριψίματα να γίνουν με απαλές κινήσεις.

LED φωτοσωλήνες – πυρακτώσεως

Οι φωτοσωλήνες χρησιμοποιούνται όλο το χρόνο, είτε ως κρυφό φωτισμό εσωτερικού χώρου, είτε σε εξωτερικό, όπως κορμούς δέντρων, σε μπαλκόνια, γύρω από την σκεπή κτλ. Η τεχνολογία LED έχει περισσότερη φωτεινότητα, μεγαλύτερη διάρκεια ζωής, μεγαλύτερη ανθεκτικότητα και μικρότερη κατανάλωση σε σχέση με τους φωτοσωλήνες πυρακτώσεως.

 

Στην Ergo-tel θα βρείτε μεγάλη ποικιλία χριστουγεννιάτικου στολισμού εσωτερικού και εξωτερικού χώρου!

Σας ευχόμαστε καλές γιορτές και καλή χρονιά με υγεία , ομόνοια και χαρά !

Κοινοποιήστε σε φίλους σας!

Πείτε μας την γνώμη σας για το άρθρο που διαβάσατε!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(*) παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα υποχρεωτικά στοιχεία.

Σχετικά προϊόντα με το άρθρο που διαβάσατε

Αναζητήστε παρόμοια άρθρα με τις παρακάτω λέξεις