Πως να καθαρίσω τα μάτια της κουζίνας;

09/02/2021   
Πως να καθαρίσω τα μάτια της κουζίνας;

Καταναλώνετε πολύ χρόνο στο καθάρισμα και στο τρίψιμο χωρίς κανένα αποτέλεσμα;
Ψάχνετε εύκολους τρόπους για να καθαρίσετε τα μάτια της κουζίνας;
Ιδιαίτερα όταν πρόκειται για εμαγιέ μάτια, είναι πολύ συχνό φαινόμενο να υπάρχουν παντού ξεραμένα λίπη.

Πριν απελπιστείτε, πιστεύοντας ότι το να καθαρίσετε τα μάτια της κουζίνας είναι μία κουραστική διαδικασία, σας έχουμε τη λύση. Οπότε ιδού η απάντηση στο: Πως να καθαρίσω τα μάτια της κουζίνας.

Σχετική κατηγορία με το άρθρο που διαβάσατε

ΣΠΡΕΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ WD-40 & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

ΣΠΡΕΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ WD-40 & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Η ergo-tel.gr προσφέρει εγγυημένα προϊόντα από τους πιο επώνυμους κατασκευαστές της παγκόσμιας αγοράς. Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία σε σπρέι βιομηχανικά επαγγελματικά. Από το online κατάστημά μας κατευθείαν στο χώρο σας!

  ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

1.Ψεκάζουμε με WD40 τα μάτια της κουζίνας

Αφού βεβαιωθείτε ότι τα μάτια δεν είναι ανοιχτά, το πρώτο πράγμα που θα κάνετε για να καθαρίσετε τα μάτια της κουζίνας είναι να ψεκάσετε καλά με WD-40 όλη την επιφάνεια και άλλα σημεία που υπάρχουν ξεραμένα λίπη.Αφήστε το WD-40 να δράσει στα ξεραμένα λίπη που είναι στα μάτια της κουζίνας για περίπου 15 λεπτά.

2.Ρίχνουμε μαγειρική σόδα

Όπως είναι τα μάτια της κουζίνας με το WD-40 ακόμα πάνω, τους ρίχνουμε μαγειρική σόδα. Θα δείτε ότι οι λεκέδες θα αρχίσουν να αφρίζουν (από το κακό τους!) και η μαγειρική σόδα θα αρχίσει να κάνει τη δουλειά της.Σε 2-3 λεπτά ψεκάζουμε ξανά με WD-40, προσθέτουμε λίγη ακόμα μαγειρική σόδα και περιμένουμε για ακόμα 10 λεπτά.

3.Καθαρίζουμε με βρεγμένο καθαρό πανί

Θα δείτε ότι οι λεκέδες και τα λίπη από τα μάτια της κουζίνας έχουν ξεκολλήσει και πλέον με ένα καθαρό βρεγμένο πανί μπορείτε να καθαρίσετε τα μάτια της κουζίνας, απομακρύνοντας τα υπολείμματα.

4. Extra Tip:

Βρέχουμε ένα καθαρό πανί με λευκό ξύδι και καθαρίζουμε τοπικά εάν έχει απομείνει κάποιος λεκές.
 

Το να καθαρίσετε τα μάτια της κουζίνας μπορεί να φαντάζει δύσκολη διαδικασία, όμως με απλά πράγματα που έχει κανείς στο σπίτι μπορεί να κάνει τα μάτια της κουζίνας να μοιάζουν με καινούργια. Με το WD40 η διαδικασία γίνεται απλή και γρήγορη.

Αν θέλετε να αγοράσετε το προϊόν πατήστε εδώ!

Οι χρήσεις του WD-40 που περιγράφονται σε αυτό τον ιστότοπο δόθηκαν στη WD-40 Company από τελικούς χρήστες του προϊόντος, και δεν αποτελούν υποδείξεις ή συστάσεις για χρήση του προϊόντος από τη WD-40 Company. Οι αναφερόμενες χρήσεις δεν έχουν δοκιμαστεί από τη WD-40 Company. Οι καταναλωτές πρέπει να επιστρατεύουν την κοινή λογική, όποτε χρησιμοποιούν το WD-40. Ακολουθείτε πάντα τις οδηγίες και λαμβάνετε σοβαρά υπόψη τις όποιες προειδοποιήσεις αναγράφονται στη συσκευασία του WD-40.

 

Κοινοποιήστε σε φίλους σας!

Πείτε μας την γνώμη σας για το άρθρο που διαβάσατε!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(*) παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα υποχρεωτικά στοιχεία.

Σχετικά προϊόντα με το άρθρο που διαβάσατε

Αναζητήστε παρόμοια άρθρα με τις παρακάτω λέξεις