Πως θα καθαρίσω τις τέντες από μούχλα;

09/02/2021   
Πως θα καθαρίσω τις τέντες από μούχλα;

Θεωρούμε την καθαριότητα της τέντας δύσκολη υπόθεση αλλά δεν είναι! Είναι πολύ σημαντικό να μην κοιτάει κανείς μόνο το πόσο καθαρές είναι αλλά και τη μούχλα η οποία σχηματίζεται κατά της χειμερινής περιόδου. Πως θα καθαρίσω τις τέντες από μούχλα; Η διαδικασία δεν είναι περίπλοκη και καλό είναι να την ακολουθήσει κανείς πριν η μούχλα καταστρέψει τις τέντες. Πολλές φορές οι τέντες είναι εκτεθειμένες  σε βροχή. Ακόμα χειρότερο είναι όταν ενώ είναι βρεγμένες να μαζεύονται πριν προλάβουν να στεγνώσουν σωστά. Αυτό οδηγεί στο σχηματισμό μούχλας. Πιο κάτω θα δείτε πόσο απλή είναι η διαδικασία.

Σχετική κατηγορία με το άρθρο που διαβάσατε

ΣΠΡΕΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ WD-40 & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

ΣΠΡΕΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ WD-40 & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Η ergo-tel.gr προσφέρει εγγυημένα προϊόντα από τους πιο επώνυμους κατασκευαστές της παγκόσμιας αγοράς. Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία σε σπρέι βιομηχανικά επαγγελματικά. Από το online κατάστημά μας κατευθείαν στο χώρο σας!

  ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

1.Λύσιμο Τέντας

Το πρώτο και ίσως το πιο δύσκολο βήμα που πρέπει να κάνετε για την απάντηση το πως θα καθαρίσω τις τέντες από μούχλα είναι το λύσιμο τους. Είναι βασικό όμως για να έχετε σωστή πρόσβαση στην τέντα. Το λύσιμο της τέντας δεν είναι ιδιαίτερα περίπολο, εάν όμως είναι κάτι που δεν μπορείτε να κάνετε μόνοι σας, ρωτήστε το άτομο που τις έχει τοποθετήσει καθώς οι βραχίονες της κάθε τέντας είναι διαφορετικοί. Είναι απαραίτητο να γίνει σωστά το πρώτο βήμα, ώστε η διαδικασία να γίνει ευκολότερη και πιο αποτελεσματική.
Μην χρησιμοποιήσετε  ΠΟΤΕ σκάλες και διάφορα άλλα όπως σκαμπό και καρέκλες για να φτάσετε τα σημεία.

2.Καθάρισμα Τέντας

Σε ένα κουβά με χλιαρό νερό βάζετε αρκετό λευκό ξύδι και απορρυπαντικό πιάτων. Με μία βούρτσα ξεκινήστε το καθάρισμα από πάνω προς τα κάτω. Απαιτείται καλό τρίψιμο και επιμονή στα σημεία που υπάρχει μούχλα. Στη συνέχεια χρειάζεται ξέπλυμα με άφθονο νερό και περιμένετε να στεγνώσει πριν την ανεβάσετε. Ακολουθήστε τη διαδικασία και για τις δύο μεριές της τέντας, εσωτερική και εξωτερική.

3.WD-40 Multi-Use Product

Δυστυχώς κάποιες φορές η απάντηση στο πως θα καθαρίσω τις τέντες από μούχλα δεν είναι τόσο απλή.Αυτό οφείλετε στο ό,τι η μούχλα είναι εύκολο να εμφανιστεί στις τέντες και πολλές φορές το αγνοούμε με αποτέλεσμα να γίνεται πιο έντονο το πρόβλημα. Σε περίπτωση που δείτε ότι η τέντα δεν έχει καθαρίσει με το προηγούμενο βήμα, απλά ψεκάστε απευθείας πάνω στη μούχλα με  WD-40 Multi-Use Product.Αφήστε το προϊόν να δράσει για 5-10 λεπτά και τρίψτε και πάλι με μία βούρτσα ή σκούπα. Θα δείτε ότι η μούχλα έχει εξαφανιστεί. Στη συνέχεια ξεπλύνετε και πάλι καλά και μόλις στεγνώσει η τέντα μπορείτε να την ανεβάσετε.

Η αφαίρεση της μούχλας έχει γίνει εύκολη υπόθεση

Κατά τη διάρκεια του χειμώνα πολλές φορές ξεχνάμε την προστασία και καθαριότητα της τέντας αλλά και γενικότερα του μπαλκονιού. Η μούχλα είναι η συνέπεια αυτής της αμέλειας. Το WD-40 Multi-Use Product όχι μόνο μπορεί εύκολα και γρήγορα να σας απαλλάξει από τη μούχλα, αλλά και να προστατέψει και από την επανεμφάνιση της.

*extra tip:

Ψεκάστε με WD-40 και τις μεταλλικές επιφάνειες της τέντας για προστασία από την εμφάνιση σκουριάς.

Αν θέλετε να αγοράσετε το προϊόν πατήστε εδώ!

Οι χρήσεις του WD-40 που περιγράφονται σε αυτό τον ιστότοπο δόθηκαν στη WD-40 Company από τελικούς χρήστες του προϊόντος, και δεν αποτελούν υποδείξεις ή συστάσεις για χρήση του προϊόντος από τη WD-40 Company. Οι αναφερόμενες χρήσεις δεν έχουν δοκιμαστεί από τη WD-40 Company. Οι καταναλωτές πρέπει να επιστρατεύουν την κοινή λογική, όποτε χρησιμοποιούν το WD-40. Ακολουθείτε πάντα τις οδηγίες και λαμβάνετε σοβαρά υπόψη τις όποιες προειδοποιήσεις αναγράφονται στη συσκευασία του WD-40.
 

Κοινοποιήστε σε φίλους σας!

Πείτε μας την γνώμη σας για το άρθρο που διαβάσατε!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(*) παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα υποχρεωτικά στοιχεία.

Σχετικά προϊόντα με το άρθρο που διαβάσατε

Αναζητήστε παρόμοια άρθρα με τις παρακάτω λέξεις