Πως το V-timer μπορεί να σας εξοικονομήσει χρήματα;

22/02/2021   
Πως το V-timer μπορεί να σας εξοικονομήσει χρήματα;

Το V-timer είναι η συσκευή με την οποία ελέγχεις την λειτουργία του θερμοσίφωνα.

Έχετε σκεφτεί ποτέ πως ακόμα και τα 5 λεπτά παραπάνω αναμμένου θερμοσίφωνα σε καθημερινή βάση μπορεί να σας επιβαρύνει αρκετά στον λογαριασμό ηλεκτρικού ρεύματος;

Μια απλή λύση για αυτό το πρόβλημα είναι να εγκαταστήσετε έναν χρονοδιακόπτη θερμοσίφωνα. Αυτές οι συσκευές σάς επιτρέπουν να ελέγχετε πότε και πόσο λειτουργεί ο θερμοσίφωνας γλιτώνοντάς σας από περιττές σπατάλες.

Κόστος θέρμανσης νερού

Σε αντίθεση με τη θέρμανση του σπιτιού, η οποία απαιτείται μόνο κατά τους χειμερινούς μήνες, οι ηλεκτρικοί θερμοσίφωνες λειτουργούν όλο το χρόνο. Ανεξάρτητα από τις καιρικές συνθήκες, όλοι θέλουμε ζεστά ντους όλο το χρόνο. Σε ένα μέσο σπίτι, αυτό ανέρχεται περίπου στο 18% της κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας – η δεύτερη μεγαλύτερη κατανάλωση ενέργειας στο σπίτι.

Το ποσοστό αυτό μπορεί να αυξηθεί / μειωθεί με βάση παράγοντες όπως:

  • Αριθμός ατόμων σε ένα σπίτι
  • Ντους ή γέμισμα μπανιέρας
  • Διάρκεια ενός ντους/μπάνιου
  • Διάρκεια λειτουργίας θερμοσίφωνα

Λαμβάνοντας υπόψη τα παραπάνω καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι αν αμελούμε να κλείνουμε τον θερμοσίφωνα στην ώρα του τα περιττά έξοδα σε έναν λογαριασμό κυμαίνονται από 10€ έως 60€ το μήνα!

Πώς λειτουργεί το V-timer;

Το V-timer είναι προγραμματιζόμενη συσκευή που ελέγχει πότε ο θερμοσίφωνας είναι απενεργοποιημένος ή ενεργοποιημένος και τη διάρκεια που θα λειτουργεί. Με αυτήν τη συσκευή, ο θερμοσίφωνας σας θα παρέχει ζεστό νερό μόνο όταν και για όσο έχει ρυθμιστεί.

Είναι πολύ εύκολο στην εγκατάσταση και στην χρήση ενώ ταυτόχρονα προσφέρει ασφάλεια και προστασία στο περιβάλλον.

Ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε χρήστη το V-timer είναι διαθέσιμο σε 3 μοντέλα:

  • Αναλογικό
  • Ψηφιακό
  • Smart με WiFi

Αναλογικό: Με την χρήση του απλού περιστρεφόμενου κομβίου ορίζετε απλά και εύκολα την διάρκεια που θα μένει αναμμένος ο θερμοσίφωνας. Η διάρκεια μπορεί να αλλάζει μεταξύ καλοκαιριού και χειμώνα. Στα περισσότερα κλίματα 15 λεπτά τον χειμώνα και 7 λεπτά το καλοκαίρι θα καλύψουν τις ανάγκες σας.

Ψηφιακό: Πατάτε απλά το μπουτόν start-stop ενεργοποίησης του Vtimer για να ξεκινήσει ο θερμοσίφωνας. Πια δεν χρειάζεται να σας απασχολεί ο θερμοσίφωνας, μπορείτε να ασχοληθείτε με κάτι άλλο χωρίς έννοια.
 

Smart με WiFi: Συνδεθείτε στην εφαρμογή του v-timer και αποκτήστε πρόσβαση στον θερμοσίφωνα σας, από οπουδήποτε και οποιαδήποτε στιγμή μέσω της εφαρμογής v-timer. Ελέγξετε εύκολα και ρυθμίστε τον χρόνο που θέλετε να ανοίξει ο θερμοσίφωνας ανάλογα με τις προτιμήσεις σας. Η εφαρμογή v-timer διαθέτει την δυνατότητα χρονοπρογραμματισμού. Ο χρονοπρογραμματισμός της συσκευής μπορεί να είναι εβδομαδιαίος (δηλαδή να δημιουργήσουμε ένα πρόγραμμα που θα επαναλαμβάνεται κάθε εβδομάδα), ή ημερήσιος (δηλαδή να δημιουργήσουμε ένα πρόγραμμα για κάποια συγκεκριμένη μέρα.

Προμηθευτείτε το V-timer σήμερα κιόλας και δώστε τέλος στην σπατάλη!

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα ergo-tel.gr θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε V-timer.

Κοινοποιήστε σε φίλους σας!

Πείτε μας την γνώμη σας για το άρθρο που διαβάσατε!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(*) παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα υποχρεωτικά στοιχεία.

Αναζητήστε παρόμοια άρθρα με τις παρακάτω λέξεις