Αναδείξτε το μπαλκόνι σας με τον κατάλληλο φωτισμό..!

05/03/2021   
Αναδείξτε το μπαλκόνι σας με τον κατάλληλο φωτισμό..!

Το μπαλκόνι είναι ο χώρος ο οποίος χαλαρώνουμε μόνοι μας ή με φίλους και όταν ο καιρός είναι καλός περνάμε αρκετό χρόνο  σε αυτόν τον χώρο. Μπορούμε λοιπόν να διαμορφώσουμε αυτόν τον χώρο σε ένα μέρος του σπιτιού το οποίο μας ταξιδεύει και μας κάνει να ξεφεύγουμε από την καθημερινότητα.

 Παρακάτω σας προτείνουμε διάφορους τρόπους για να διακοσμήσετε και να δώσετε μια άλλη νότα κομψότητας στο μπαλκόνι σας με τον κατάλληλο φωτισμό.

 

Σχετικές κατηγορίες με το άρθρο που διαβάσατε

1.Σποτ

Τα σποτάκια αποτελούν ιδανική λύση για τον φωτισμού το μπαλκόνι διότι δίνουν μια κομψότητα στον χώρο. Μπορείς να τα τοποθετήσεις στην οροφή , επίτοιχα ή στο δάπεδο ανάλογα το σημείο που θέλεις να τονίσεις.

2.Φωτιστικά δαπέδου

Τα φωτιστικά δαπέδου είναι επίσης μια πολύ καλή επιλογή για την διαμόρφωση του εξωτερικού χώρου καθώς προσδίδει κομψότητα και φινέτσα στον χώρο.

3.Απλίκες τοίχου

Οι απλίκες τοίχου δημιουργούν μια πολύ όμορφη ατμόσφαιρα στον χώρο με το διακριτικό φως που χαρίζουν. Μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε μοντέρνα ,παραδοσιακά φωτιστικά ή ακόμη και σε απλίκες αρχιτεκτονικού φωτισμού, ανάλογα τι ταιριάζει με την διάθεση και το μπαλκόνι σου.

4.Με κρυφό φωτισμό

Ο κρυφός φωτισμός χαρίζει στυλ, κι αν τοποθετηθεί στα σωστά σημεία δημιουργεί την αίσθηση του βάθους. Μπορεί να τοποθετηθεί είτε στην οροφή είτε στο δάπεδο.

5.Οροφής και κρεμαστά φωτιστικά

Τα φωτιστικά οροφής είναι μια εξαιρετική επιλογή αν θέλεις να δώσεις στην βεράντα σου μια ζεστή , φιλική ατμόσφαιρα. Υπάρχουν διάφορα είδη φωτιστικών που μπορείς να επιλέξεις για φωτιστικά οροφής όπως vintage, μοντέρνα ή κλασικά φωτιστικά.

6.Φαναράκια

Μια ακόμη υπέροχη επιλογή είναι τα φαναράκια εξωτερικού χώρου καθώς αναδεικνύουν τη ρομαντική πλευρά του χώρου και δίνουν την αίσθηση ότι βρίσκεσαι σε κάποιο θερινό προορισμό. Υπάρχουν πολλές επιλογές όπως φαναράκια δαπέδου, κρεμαστά ή τοίχου.

7.Λαμπάκια

Υπάρχουν λαμπάκια που δεν παραπέμπουν σε χριστουγεννιάτικα και μπορείς να διακοσμήσεις τον χώρο δημιουργώντας μια έθνικ ή κομψή ατμόσφαιρα ατμόσφαιρα , ανάλογα με τα σχέδιο και το χρώμα φωτός που θα επιλέξεις.

8.Διακοσμητικά φωτιστικά

Τα διακοσμητικά φωτιστικά είναι πολύ εντυπωσιακά και πρωτότυπα. Δημιουργούν ένα πολύ θερμό και χαλαρό κλίμα για χαλάρωση και ηρεμία.

Η Ergo-tel διαθέτει μεγάλη ποικιλία σε φωτιστικά εξωτερικού χώρου τα οποία θα βρείτε εδώ
 

 

 

Κοινοποιήστε σε φίλους σας!

Πείτε μας την γνώμη σας για το άρθρο που διαβάσατε!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(*) παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα υποχρεωτικά στοιχεία.

Σχετικά προϊόντα με το άρθρο που διαβάσατε

Αναζητήστε παρόμοια άρθρα με τις παρακάτω λέξεις