Οργανώστε το airbnb σας εξοικονομώντας χρήματα!

09/04/2021   
Οργανώστε το airbnb σας εξοικονομώντας χρήματα!

Στόχος των προϊόντων αυτών, είναι να περιορίσει τις ενεργειακές σπατάλες που προέρχονται από τις άσκοπες χρήσεις του boiler , των συσκευών θέρμανσης/ψύξης αλλά και για να αντιμετωπίσει συχνά προβλήματα όπως είναι η υπερφόρτωση του ηλεκτρολογικού πίνακα ή μια πιθανή ηλεκτροπληξία απο διαρροή υδάτων. Με γνώμονα πάντα την καλύτερη εξυπηρέτηση και την ασφάλεια των πελατών σας.

Με την σειρά αυτοματισμών εξοικονόμησης ενέργειας HR-AIRBNB CONTROL για ξενοδοχειακές μονάδες και ενοικιαζόμενα δωμάτια, μπορείτε να έχετε τον έλεγχο της λειτουργίας τους.
 

Σχετικές κατηγορίες με το άρθρο που διαβάσατε

1. HR-01 Έλεγχος Λειτουργίας ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΑ & ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟΎ

Το HR-01 είναι μια συσκευή με 2 εξόδους και 1 είσοδο.

Στις εξόδους μπορούμε να συνδέσουμε το θερμοσίφωνο και να το λειτουργούμε με χρονοδιακόπτη 2 προγραμμάτων και 6 διαφορετικών χρόνων μέσω Μπουτόν.

Στην επόμενη έξοδο μπορούμε να συνδέσουμε το κλιματιστικό και να επιτρέπουμε ή όχι την χρήση του. Ταυτόχρονα η συσκευή μπορεί να πάρει ως είσοδο και μαγνητική παγίδα σε περίπτωση που ο ένοικος ανοίξει την μπαλκονόπορτα ή το παράθυρο να σταματήσει αυτόματα η λειτουργία του κλιματιστικού, ενώ στην είσοδο έχουμε τη δυνατότητα να συνδέσουμε μαγνητικές παγίδες για πλήρη απενεργοποίηση ή ενεργοποίηση πολλών ηλεκτρικών συσκευών ταυτόχρονα ή ακόμα και καρτοδιακόπτη. 
 

2.HR-02 Έλεγχος φορτίων

Το HR-02 είναι μια συσκευή η οποία ελέγχει δύο φορτία μετρώντας συνεχώς την γενική κατανάλωση ρεύματος. Μπορεί να διακόψει δηλαδή δύο φορτία σε περίπτωση υπέρβασης του ορίου κατανάλωσης σε Amper. Σκοπός είναι η αποφυγή της πτώσης της γενικής ασφάλειας.
 

3.HR-03 Έλεγχος Λειτουργίας ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ & ΨΥΞΗΣ

Το HR-03 είναι μια συσκευή με 2 εξόδους και 1 είσοδο. Στις εξόδους μπορούμε να συνδέσουμε το air condition και το καλοριφέρ έτσι ώστε να λειτουργούν μέσα στα όρια θερμοκρασίας που έχουμε ορίσει. Στην είσοδο έχουμε τη δυνατότητα να συνδέσουμε μαγνητική παγίδα επιτυγχάνοντας τη διακοπή λειτουργίας των συσκευών μέχρις ότου αποκατασταθεί το κύκλωμα. Μειώνοντας με αυτό τον τρόπο την άσκοπη χρήση όταν πόρτες και παράθυρα μένουν ανοιχτά.
 

4.HR-04 ΕΛΕΓΧΟΣ ΠΛΗΜΜΥΡΑΣ

Το HR-04 είναι μια συσκευή με 2 εξόδους ρελέ.Ο αισθητήρας πλημμύρας συνδέεται στις δύο κλέμες F S. H ευαισθησία του αισθητηρίου μπορεί να ρυθμιστεί σε 4 επίπεδα (7.2).

Όταν έρθει σε επαφή με νερό ενεργοποιείται το ρελέ FLOOD (πλημμύρας) και το ενδεικτικό LED. Μέσω των επαφών του μπορούμε να διακόψουμε την παροχή ρεύματος στο χώρο, αποφεύγοντας έτσι τον κίνδυνο ηλεκτροπληξίας.

Μπορεί να τοποθετηθεί σε υπόγεια, σε μηχανισμούς πισίνας, σε αποθήκες με ευαίσθητα προϊόντα ακόμη και σε οικιακή χρήση στο μπάνιο ή στην κουζίνα.

Για περισσότερα σχετικά προϊόντα πατήστε εδώ

 

Κοινοποιήστε σε φίλους σας!

Πείτε μας την γνώμη σας για το άρθρο που διαβάσατε!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(*) παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα υποχρεωτικά στοιχεία.

Αναζητήστε παρόμοια άρθρα με τις παρακάτω λέξεις