Τα LED παράγουν εξαιρετική ποιότητα φωτισμού.

10/11/2015   
5.0 2 αξιολογήσεις
Τα LED παράγουν εξαιρετική ποιότητα φωτισμού.

Είναι μύθος ότι τα LED δεν προσφέρουν καλή ποιότητα φωτισμού. Ο μύθος αυτός βασίζεται στο γεγονός ότι το CRI των περισσότερων λαμπτήρων LED είναι κοντά στο 80 σε αντίθεση με τους λαμπτήρες πυρακτώσεως ή αλογόνου που έχουν CRI 100. Βεβαίως αν λάβουμε υπόψη ότι το CRI των λαμπτήρων φθορισμού είναι κοντά στο 75 αρχίζει και διαφαίνεται ότι CRI 80 είναι αρκετά υψηλό.
Η πραγματικότητα είναι ότι η ποιότητα του φωτός μια φωτεινής πηγής εξαρτάται από πολλούς παράγοντες συμπεριλαμβανομένου του CRI. Η σωστή διάχυση, η κατευθυντικότητα, η σταθερότητα του φάσματος της φωτεινής πηγής και η θερμοκρασία χρώματος μεταξύ άλλων διαδραματίζουν μεγάλο ρόλο στην ποιότητα φωτισμού ενός συστήματος. Σε όλους τους παράγοντες που επηρεάζουν την ποιότητα φωτισμού τα LED έχουν εξαιρετικά χαρακτηριστικά.
Τέλος, πηγαίνοντας σε πιο τεχνικά μονοπάτια, μία ανάλυση του φάσματος που εκπέμπεται από μία φωτεινή πηγή LED, και ανάλογα με την θερμοκρασία του χρώματος που αυτό προσφέρει, μπορεί να χρησιμοποιηθεί προς όφελος μιας εφαρμογής φωτισμού για να επιλεγούν τα χαρακτηριστικά του LED που θα δώσουν έμφαση εκεί που ζητά η συγκεκριμένη εφαρμογή.

Η ergo-tel είναι σε θέση να καλύψει τις ανάγκες σας εύκολα, γρήγορα, ποιοτικά και αξιόπιστα !

Σχετική κατηγορία με το άρθρο που διαβάσατε

ΛΑΜΠΕΣ LED

ΛΑΜΠΕΣ LED

Διαθέτουμε λάμπες LED σε όλους τους τύπους και πάντα σε πραγματικά χαμηλές τιμές. Ενδεικτικά σας αναφέρουμε Led τύπου κεράκι, σφαιρική, διακοσμητική, με φωτοκύτταρο, G4, T8 τύπου φθορίου, MR16 χαμηλής τάσης, MR11, GU10, R50 περιηγηθείτε στις κατηγορίες μας και επιλέξτε την λάμπα Led που χρειάζεστε.

  ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Κοινοποιήστε σε φίλους σας!

Πείτε μας την γνώμη σας για το άρθρο που διαβάσατε!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(*) παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα υποχρεωτικά στοιχεία.

Σχετικά προϊόντα με το άρθρο που διαβάσατε

Αναζητήστε παρόμοια άρθρα με τις παρακάτω λέξεις