Φωτιστικά tips με λάμπες led

10/05/2016   
5.0 1 αξιολογήσεις
Φωτιστικά tips με λάμπες led

Εφαρμόστε την τεχνολογία στην τέχνη του φωτισμού και δημιουργήστε με λάμπες led μοναδικό και ξεχωριστό φωτισμό στο σπίτι εσωτερικά – εξωτερικά και στον επαγγελματικό χώρο σας.
Ο φωτισμός αποτελεί είδος τέχνης. Υπάρχουν επαγγελματίες φωτιστές και διακοσμητές (οι οποίοι έχουν στραφεί 100% στις λάμπες led) που έχουν σπουδάσει χρόνια το αντικείμενο, γνωρίζουν κάθε λεπτομέρεια για το φως και την κατάλληλη χρήση του και το ιδανικό είναι αν θέλετε να δημιουργήσετε κάτι πραγματικά εξαιρετικό να ζητήσετε την βοήθειά τους.
Εμείς θα προτείνουμε διάφορα απλά tips με λάμπες led τα οποία μπορείτε να πάτε ένα βήμα παραπέρα βάσει της αισθητικής και των ιδεών στον χώρο σας.

Σχετική κατηγορία με το άρθρο που διαβάσατε

ΛΑΜΠΕΣ LED

ΛΑΜΠΕΣ LED

Διαθέτουμε λάμπες LED σε όλους τους τύπους και πάντα σε πραγματικά χαμηλές τιμές. Ενδεικτικά σας αναφέρουμε Led τύπου κεράκι, σφαιρική, διακοσμητική, με φωτοκύτταρο, G4, T8 τύπου φθορίου, MR16 χαμηλής τάσης, MR11, GU10, R50 περιηγηθείτε στις κατηγορίες μας και επιλέξτε την λάμπα Led που χρειάζεστε.

  ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Λάμπα LED για την ανάδειξη σημείων στον χώρο σας.
Ο φωτισμός είναι αυτός που θα σας βοηθήσει να αναδείξετε τους χώρους σας. Το πολύ φως δεν είναι πάντα απαραίτητο για να δημιουργήσετε το κατάλληλο εφέ. Η λάμπα led δίνει την δυνατότητα να διαμορφώσετε εύκολα την ένταση, το χρώμα και την κατεύθυνση του φωτός (και πολλά άλλα όπως strobo, fades κλπ).
Hall με λάμπες led: στο χολ του σπιτιού, ο χώρος υποδοχής πρέπει να μένει «ελαφρύς» ώστε να υποδέχεστε τον επισκέπτη με άνεση οπότε συνήθως μένει με χαμηλό φωτισμό. Μια ιδέα είναι  να τοποθετηθεί ένας έξυπνος led φωτισμός στο κατάλληλο χρώμα για να έχει συνοχή με ότι θα επακολουθήσει στο μέσα δωμάτιο.
Σαλόνι: στον φωτισμό για το σαλόνι, θα μπορέσετε να εφαρμόσετε την δημιουργικότητα σας και να βάλετε λίγη από την φαντασία σας στον χώρο. Αν για παράδειγμα τοποθετήσετε ένα φωτιστικό δαπέδου πίσω από την πολυθρόνα θα δώσετε την αίσθηση γωνίας αναγνωστηρίου ή αν βάλετε μια ταινία Led με διακριτικό χρώμα πίσω από την τηλεόραση δεν θα είναι πια μια άχρωμη γωνία όταν η τηλεόραση βρίσκεται εκτός λειτουργίας.
Μπάνιο: όσον αφορά το μπάνιο μπορεί να τοποθετηθεί διάχυτος έντονος φωτισμός και σε κατάλληλο σημείο να τοποθετηθούν λάμπες Led ώστε να μην πέφτουν σκιές στον καθρέφτη. Θα είχατε ένα ξεχωριστό αποτέλεσμα εάν βάζατε μία αδιάβροχη λάμπα Led πάνω από τον καθρέφτη και πίσω από την μπανιέρα.
Κουζίνα: στην κουζίνα ένα επιπλέον Led Spot πάνω στον πάγκο που μαγειρεύετε θα κάνει τον φωτισμό πολύ χρήσιμο και θα προσθέσει καλαισθησία. Ένας σωστός φωτισμός “μαλακώνει” και “γλυκαίνει” τα αντικείμενα και τα φαγώσιμα όσο περίεργο και αν ακούγεται αυτό.
Το κεντρικό και άμεσο φως, βοηθάει πολύ σε περίπτωση που είναι ο χώρος που εργάζεστε και διαβάζετε, ενώ το έμμεσο και ατμοσφαιρικό φως δίνει ξεχωριστή αίσθηση στους χώρους χαλάρωσης.

Η ergo-tel είναι σε θέση να καλύψει τις ανάγκες σας εύκολα, γρήγορα, ποιοτικά και αξιόπιστα !

Κοινοποιήστε σε φίλους σας!

Πείτε μας την γνώμη σας για το άρθρο που διαβάσατε!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(*) παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα υποχρεωτικά στοιχεία.

Σχετικά προϊόντα με το άρθρο που διαβάσατε

Αναζητήστε παρόμοια άρθρα με τις παρακάτω λέξεις