Προτάσεις αντικατάστασης απλής λάμπας με λάμπα led

10/05/2016   
5.0 1 αξιολογήσεις
Προτάσεις αντικατάστασης απλής λάμπας με λάμπα led
  • Στο οδικό δίκτυο μπορεί η λάμπα led να κάνει θαύματα, ώστε να μειωθούν οι συνολικές δαπάνες κάθε δήμου. Όλοι οι δήμοι της χώρας μπορούν να μειώσουν τα έξοδα για τον φωτισμό στους δρόμους και ταυτόχρονα να υπάρχει καλύτερο αποτέλεσμα.
  • Στον Χριστουγεννιάτικο στολισμό. Πλησιάζουν Χριστούγεννα και θα ήταν μια κίνηση αγάπης προς το περιβάλλον και την τσέπη μας αν τα δέντρα κάθε πόλης και κάθε σπιτιού στολίζονταν με λάμπες Led. Αν πούμε ότι σε κάθε οικογένεια μιας μέσης Ευρωπαϊκής χώρας αντιστοιχεί ένα πακέτο λαμπάκια, η κατανάλωση αυξάνεται κατά 3,5 δισεκατομμύρια κιλοβάτ, ενώ εκπέμπουν 1,6 τόνους διοξειδίου του άνθρακα ανά ώρα.
  • Στα δημόσια κτίρια, έτσι ώστε να μην φορολογούμαστε για έξοδα του κράτους που θα μπορούσαμε να γλυτώσουμε. Είναι πάρα πολλά τα κτίρια και άπειρες οι λάμπες και οι φωτισμοί τους που θα μπορούσαν να γίνουν led.
  • Στις εταιρείες και στις επιχειρήσεις που έχουν σαν σκοπό την αύξηση των εσόδων. Η αύξηση των εσόδων πολύ συχνά έρχεται μειώνοντας τα λειτουργικά έξοδα. Οι λάμπες και γενικότερα η εξοικονόμηση ενέργειας είναι από τα hot tips για να πέσει κατακόρυφα το κόστος.
  • Στις εταιρείες και στις επιχειρήσεις με ισχυρό αίσθημα της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, η αλλαγή των λαμπτήρων με νέους τύπου led είναι μια φιλική κίνηση προς το περιβάλλον και την κοινωνία.
  • Σε χώρους που η υψηλή θερμοκρασία αποτελεί πρόβλημα, όπως η βιτρίνα κρεάτων, μια λάμπα κοντά στο ψυγείο ή την κουζίνα κλπ. Ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά είναι ότι οι νέες λάμπες Led εκπέμπουν μηδαμινή θερμότητα. Οι παλιές λάμπες εκπέμπουν 90% θερμότητα και 10% φως.
  • Στα μέρη που θέλετε να αναδείξετε χρησιμοποιήστε τεχνολογία led. Μην ξεχνάτε ότι ο φωτισμός είναι μια μορφή τέχνης. Μπορείτε να φωτίσετε στον χρωματικό και φωτιστικό τόνο που θέλετε οποιοδήποτε σημείο και χώρο, να διαλέξετε τον τρόπο που θα διαχέεται (μπορεί και να μην διαχέεται καθόλου), την ένταση, την συχνότητα. Με την λάμπα led ρυθμίζονται τα πάντα όπως θέλουμε με απλούστατο τρόπο (με ένα απλό τηλεκοντρόλ)
  • Και φυσικά σε κάθε σπίτι που οι κάτοικοί του θέλουν να μειώσουν τα έξοδα του ή/και που έχουν οικολογική συνείδηση ή/και που θέλουν να ξεχάσουν πότε άλλαξαν λάμπες τελευταία φορά!

Η ergo-tel είναι σε θέση να καλύψει τις ανάγκες σας εύκολα, γρήγορα, ποιοτικά και αξιόπιστα !

Σχετικές κατηγορίες με το άρθρο που διαβάσατε

Κοινοποιήστε σε φίλους σας!

Πείτε μας την γνώμη σας για το άρθρο που διαβάσατε!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(*) παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα υποχρεωτικά στοιχεία.

Σχετικά προϊόντα με το άρθρο που διαβάσατε

Αναζητήστε παρόμοια άρθρα με τις παρακάτω λέξεις