Επιλέγω τον κατάλληλο φωτισμό μπάνιου

05/09/2016   
5.0 2 αξιολογήσεις
Επιλέγω τον κατάλληλο φωτισμό μπάνιου

Το μπάνιο χρειάζεται δυνατό φωτισμό σε όλο το χώρο, και ειδικότερα σε κάποια σημεία όπως είναι ο καθρέπτης.
Πολλά μπάνια η WC δεν έχουν φυσικό φως, η ακόμα και όταν έχουν, το φως ημέρας δεν είναι αρκετό για να περιποιηθείτε τον εαυτό σας.
Ο φωτισμός στο μπάνιο :

  • Φωτίζει τον χώρο.
  • Έχει μεγάλη επιρροή στη πρωινή μας διάθεση.
  • Επιτρέπει να τονίζετε μερικά όμορφα σημεία του μπάνιου σας και ομορφαίνει τον χώρο.

Σχετικές κατηγορίες με το άρθρο που διαβάσατε

Ο κεντρικός φωτισμός
Ο κεντρικός φωτισμός μπορεί να γίνει με φωτιστικό οροφής η με χωνευτά σποτ για καλύτερη απόδοση αλλά με απαλό φωτισμό που δεν θα σας ξυπνά απότομα το πρωί. Καλό είναι το κεντρικό φωτιστικό να φωτίζει τη μπανιέρα η τη ντουζιέρα κυρίως.

Ο φωτισμός του καθρέπτη
Ο τοπικός αυτός φωτισμός μπορεί να γίνει με απλίκες σε κάθε πλευρά του καθρέπτη η επάνω από τον καθρέπτη με 2-3 πηγές φωτισμού. Με αυτό το τρόπο θα έχετε ομογενή φωτισμό, χωρίς σκιές για την περιποίηση του προσώπου σας. Το ξύρισμα και το μακιγιάζ γίνονται με ακρίβεια.
Φροντίστε το φως να βρίσκεται στο σωστό ύψος έτσι ώστε να μην τονίζει τους μαύρους κύκλους η να μην σχηματίζει στο πρόσωπό σας σκιές.
Η καλύτερη λύση είναι να τοποθετήσετε  2 σποτάκια των οποίων το φως να διασταυρώνεται πάνω από τον νιπτήρα. Τοποθετήστε τα με το φως προς τον τοίχο και όχι προς τα κάτω. 60W είναι αρκετά, καλό είναι να μην φωτίσετε περισσότερο.
Για να διασφαλίσετε την ασφάλεια των ανθρώπων και τη μεγάλη διάρκεια ζωής των φωτιστικών, ισχύουν ειδικές προδιαγραφές.
Καλό είναι να επιλέξετε προϊόντα που τηρούν τις προδιαγραφές από την κατηγορία που αντιστοιχεί στον όγκο που θα τα τοποθετήσετε.

 Αγόρασε από το Νο.1 eshop ηλεκτρολογικού υλικού στην Ελλάδα

Κοινοποιήστε σε φίλους σας!

Πείτε μας την γνώμη σας για το άρθρο που διαβάσατε!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(*) παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα υποχρεωτικά στοιχεία.

Σχετικά προϊόντα με το άρθρο που διαβάσατε

Αναζητήστε παρόμοια άρθρα με τις παρακάτω λέξεις


Το προϊον: LEAGOO SE8 (ΕΑΝ: 6928474269713) ανακαλείται και αποσύρεται με βάση τον έλεγχο που διενήργησε ο Γαλλικός Εθνικός Οργανισμός Συχνοτήτων (ΑNFR), στο πλαίσιο εποπτείας της αγοράς ραδιοεξοπλισμού λόγω μη συμμόρφωσης με τις ουσιώδεις απαιτήσεις του άρθρου 3.1.α του ΠΔ 98/2017 για την προστασία της υγείας (βλ. Ευρωπαϊκή Οδηγία 2014/53/ΕΕ, που έχει ενσωματωθεί στην ελληνική έννομη τάξη με το Π.Δ. 98/2017 και site: eett.gr)