Αντίσταση για σώματα καλοριφέρ τύπου φέτες & πετσετοκρεμάστρες 900W 230V 35cm με διακόπτη

Αντίσταση για σώματα καλοριφέρ τύπου φέτες & πετσετοκρεμάστρες 900W 230V 35cm με διακόπτη
Αντίσταση για σώματα καλοριφέρ τύπου φέτες & πετσετοκρεμάστρες 900W 230V 35cm με διακόπτη
Αντίσταση για σώματα καλοριφέρ τύπου φέτες & πετσετοκρεμάστρες 900W 230V 35cm με διακόπτη
-20%
Τιμή: €86.80
Προσφορά: €69.44
  Προσθήκη ποσότητας:
      
*ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ποσότητα που διαθέτουμε στο συγκεκριμένο προϊόν είναι: 54  Κωδικός προϊόντος:
MEK-F09
  Διαθέσιμο
 • Ισχύς: 900W
 • Μήκος αντίστασης: 35cm
 • Τάση λειτουργίας: 220-240V
 • Ένταση: 16Α
 • Συχνότητα: 50/60Hz
 • Με καλώδιο μήκους: 1,5 μέτρα
 • Τύπος καλωδίου: H05VV-F 3X0,75
 • Με θερμοστάτη πρίζας ρυθμιζόμενο από 10 έως 30 βαθμούς κελσίου
 • Μέγιστη θερμοκρασία αντίστασης 60 βαθμούς κελσίου
 • Βάρος: 470g
 • Βαθμός προστασίας: IP65

Ηλεκτρική αντίσταση με ηλεκτρονική ρύθμιση θερμοκρασίας πετυχαίνεται έως 50% οικονομία, μόνοι σας, με την πλήρη αυτοδιαχείριση κάθε σώματος καλοριφέρ ξεχωριστά.
Όποτε θέλετε έχει και όσο θέλετε εσείς γρήγορα - εύκολα – οικονομικά χωρίς μερεμέτια, καμινάδες, σωληνώσεις.

ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΓΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΕ ΣΩΜΑΤΑ ΤΥΠΟΥ ΠΕΤΣΕΤΟΚΡΕΜΑΣΤΡΑΣ (Η τοποθέτηση γίνεται κατευθείαν στο σώμα από την κάτω μεριά, όπως φαίνεται στην εικόνα 2).
ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΓΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΕ ΣΩΜΑΤΑ ΜΕ ΦΕΤΕΣ (Η τοποθέτηση της ηλεκτρικής αντιστασης γίνεται οριζόντια, όπως φαίνεται στην εικόνα 2).

ΧΡΗΣΗ
Οι ηλεκτρικές αντιστάσεις χρησιμοποιούνται για τη θέρμανση διάφορων συστημάτων. Μπορούν να τοποθετηθούν σε όλα τα είδη σωμάτων (αλουμινίου, σιδήρου, πάνελ, κτλ)
Τα αναμμένα λαμπάκια Νο2 δείχνουν ότι η συσκευή βρίσκεται σε λειτουργία και στην απαιτούμενη θερμοκρασία.
Απόλυτη προστασία από σκόνη
Απόλυτη προστασία από νερό

ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΣΩΜΑΤΑ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ
Ο έξυπνος και οικονομικός τρόπος θέρμανσης. Αξιοποιείστε το υπάρχον σύστημα κεντρικής θέρμανσης τοποθετώντας μια ηλεκτρική αντίσταση με θερμοστάτη σε κάθε σώμα. Κάθε σώμα δουλεύει αυτόνομα μόνο του με το ρεύμα.
Ιδανική λύση για διαμερίσματα που έχουν πρόβλημα στην κεντική θέρμανση, για φοιτητές, εξοχικές και παραθεριστικές κατοικίες, γραφεία, ξενοδοχεία, σπίτια στο χωριό.
Εύκολη και άμεση τοποθέτηση.
Ανάβουμε και ρυθμίζουμε όποιο σώμα θέλουμε και για όσο χρόνο θέλουμε.

ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΣΩΜΑΤΩΝ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ ΜΕ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΜΕ ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΙΚΟ ΔΙΑΚΟΠΤΗ
Με τη νέα θερμοστατική αντίσταση πετυχαίνουμε μεγάλη οικονομία στη θέρμανση και διαχείριση της κατανομής θέρμανσης ανά σώμα, που την καθορίζουμε εμείς. Ανοίγουμε κάθε σώμα όσο θέλουμε, στην θερμοκρασία που θέλουμε και για όσες ώρες εμείς θέλουμε να θερμάνουμε τον αντίστοιχο χώρο.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

 1. Δεν αλλάζουμε σώματα και δεν αποσυνδέουμε τον υπάρχον σύστημα. Με δυνατότητα όποτε θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε το παλαιό σύστημα θέρμανσης ανά πάσα στιγμή.
 2. Εύκολη εγκατάσταση χωρίς μερεμέτια.
 3. Δεν χρειάζεται συντήρηση.
 4. Δεν χρειάζονται ηλεκτρικές μετατροπές, γιατί οι αντιστάσεις συνδέονται σε απλές πρίζες, ενώ ταυτόχρονα η ηλεκτρική αντίσταση είναι πιστοποιημένη με υψηλό βαθμό προστασίας ΙΡ65 με πιστοποίηση.
 5. Δεν χρειάζονται υδραυλικές μετατροπές, έτσι δεν έχει επιπλέον έξοδα.
 6. Λόγω ότι το νερό είναι αδρανές, διατηρούμε τη θερμοκρασία του νερού για περισσότερο χρόνο και αυτό βοηθά στην διατήρηση της θερμότητας του χώρου.
 7. Το σύστημα έχει ενσωματωμένο θερμοστάτη. Αυτό βοηθάει στο να κλείνει την αντίσταση όταν πιάνει την επιθυμητή θερμοκρασία το νερό κάνοντας και οικονομία ρεύματος.
 8. Αυτονομία καθώς μπορούμε να ανάβουμε και να κλείνουμε όποιο σώμα θέλουμε.
 9. Ιδανικό για εξοχικές κατοικίες, φοιτητές, ξενοδοχεία, ακόμη και αν δεν υπάρχει εγκατάσταστη κεντρικής θέρμανσης.
 10. Ιδανικό για για διαμερίσματα σε πολυκατοικίες με υφιστάμενη κεντρική θέρμανση που δεν συμφωνούνε οι ιδιοκτήτες για την προμήθεια πετρελαίου.
 11. Δεν απαιτείται η προμήθεια πετρελαίου που το προπληρώνουμε, αλλά καταναλώνεται ηλεκτρικό ρεύμα που θα πληρωθέί σε 4 μήνες αργότερα.
 12. Κάθε σώμα λειτουργεί μόνο του και ανεξάρτητα απο τα άλλα.
 13. Σε κάθε περίπτωση βλάβης ενός σώματος, τα υπόλοιπα δουλεύουν κανονικά, ενώ στην παλιά κεντρική θέρμανση μια βλάβη σε ένα σώμα ή στον καυστήρα ή στις σωληνώσεις δεν λειτουργούσε κανένα σώμα.
 14. Υγιεινός τρόπος θέρμανσης (δεν ξεραίνεται ο αέρας

***ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Δεν περιλαμβάνεται ο ειδικός σωλήνας τοποθέτησης, για την αγορά του πατήστε εδώ

Ρωτήστε περισσότερα για το προϊόν

Εάν έχετε κάποια ερώτηση σχετικά με το συγκεκριμένο προϊόν και δεν την βρήκατε στην παραπάνω περιγραφή ή μέσα στο pdf αρχείο με τις τεχνικές προδιαγραφές, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με την ερώτηση σας.

Εάν είστε συνδεμένοι το όνομα, το επώνυμο, το email και το κινητό σας (*) συμπληρώνετε αυτόματα σε άλλη περίπτωση παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα υποχρεωτικά στοιχεία.

(*)Συμπληρώστε το κινητό σας και θα ειδοποιηθείτε με SMS μόλις απαντηθεί το ερώτημα.Επιλέξτε Ισχύς Watt:900W
Επιλέξτε Τύπο:Φέτες


   Έγραψαν για το ηλεκτρονικό κατάστημα ERGO-TEL.GR

Συγχαρητήρια!!! Keep-up the excellent work. Πολύ λίγες ελληνικές εταιρίες έχουν το επίπεδό σας στα 6 ανωτέρω κριτήρια που απαντήθηκαν. Ευχαριστώ πολύ. Νίκος Κέκος, Μηχανικός Τηλεπικοινωνιών ΝΟVA - Forthnet

NIKOΣ, Κάντζα, Παλλήνης, Αττική, 21/06/2018

Το προϊον: LEAGOO SE8 (ΕΑΝ: 6928474269713) ανακαλείται και αποσύρεται με βάση τον έλεγχο που διενήργησε ο Γαλλικός Εθνικός Οργανισμός Συχνοτήτων (ΑNFR), στο πλαίσιο εποπτείας της αγοράς ραδιοεξοπλισμού λόγω μη συμμόρφωσης με τις ουσιώδεις απαιτήσεις του άρθρου 3.1.α του ΠΔ 98/2017 για την προστασία της υγείας (βλ. Ευρωπαϊκή Οδηγία 2014/53/ΕΕ, που έχει ενσωματωθεί στην ελληνική έννομη τάξη με το Π.Δ. 98/2017 και site: eett.gr)