ΑΣΥΡΜΑΤΟ ROUTER 300Mbps ΜΕ 4 ΘΥΡΕΣ SWITCH & 1 ΘΥΡΑ USB TP-LINK TL-WR1043ND

ΑΣΥΡΜΑΤΟ ROUTER 300Mbps ΜΕ 4 ΘΥΡΕΣ SWITCH & 1 ΘΥΡΑ USB TP-LINK TL-WR1043ND
ΑΣΥΡΜΑΤΟ ROUTER 300Mbps ΜΕ 4 ΘΥΡΕΣ SWITCH & 1 ΘΥΡΑ USB TP-LINK TL-WR1043ND
ΑΣΥΡΜΑΤΟ ROUTER 300Mbps ΜΕ 4 ΘΥΡΕΣ SWITCH & 1 ΘΥΡΑ USB TP-LINK TL-WR1043ND
ΑΣΥΡΜΑΤΟ ROUTER 300Mbps ΜΕ 4 ΘΥΡΕΣ SWITCH & 1 ΘΥΡΑ USB TP-LINK TL-WR1043ND
Τιμή (με Φ.Π.Α.): 82.56
Προσφορά (με Φ.Π.Α.): 66.04
  Προσθήκη ποσότητας:
        Κωδικός προϊόντος:
60063
  Διαθέσιμο

ΑΣΥΡΜΑΤΟ ROUTER 300Mbps ΜΕ 4 ΘΥΡΕΣ SWITCH & 1 ΘΥΡΑ USB TP-LINK TL-WR1043ND

Το TL-WR1043ND 300Mbps είναι ένα ασύρματο Ultimate N Gigabit Router οπού συνδυάζει ενσύρματης /ασύρματης σύνδεσης στο δίκτυο με router και 4 - θύρες switch. Δημιουργεί ασύρματο δίκτυο σε ταχύτητες έως 300Mbps, το οποίο εξασφαλίζει ταυτόχρονα πολλαπλή κατανάλωση υψηλού εύρους ζώνης και την μη διακοπή σε ευαίσθητες εφαρμογές όπως μεταφορά HD βίντεο, κάνοντας κλήσεις VoIP, την ανταλλαγή μεγάλων αρχείων και διαδικτυακά παιχνίδια. Ακόμα, είναι εξοπλισμένο με μια θύρα USB στο πίσω μέρος του Router.

 1. Το 300Mbps Ασύρματο N Gigabit Router TL-WR1043ND είναι μία συσκευή που συνδυάζει ενσύρματες/ ασύρματες συνδέσεις με ενσωματωμένο router για κοινή χρήση internet και 4-θυρο switch. Δημιουργεί ασύρματο δίκτυο με εξαιρετικά υψηλές ταχύτητες έως 300Mbps, που εξασφαλίζει ότι θα μπορεί να απολαμβάνετε ταυτόχρονα πολλές εφαρμογές που καταναλώνουν πολύ bandwidth και είναι ευαίσθητες στις διακοπές, όπως το HD video streaming, οι κλήσεις VoIP  η κοινή χρήση μεγάλων αρχείων και τα online παιχνίδια. Ειδικότερα, διαθέτει θύρα κοινής χρήσης USB στο πίσω μέρος του, για να μπορέσετε να συνδέσετε συσκευές αποθήκευσης USB στο δίκτυό σας, για βολική κοινή χρήση των πόρων σας με όλους τους χρήστες του δικτύου.

 2. Θύρες Gigabit  - Απίστευτο Bandwidth

  Με ενσωματωμένο Gigabit Ethernet Switch, το TL-WR1043ND σας παρέχει μεγαλύτερες δυνατότητες επεξεργασίας δεδομένων, που απελευθερώνoυν όλο το δυναμικό της ελευθερίας που παρέχουν τα ασύρματα δίκτυα N, εξαλείφοντας τις καθυστερήσεις στη μετάδοση δεδομένων μεταξύ των ενσύρματων συνδέσεων megabit και των ασύρματων συνδέσεων 11n. Ταυτόχρονα, ό,τι κι αν κάνετε θα είναι πιο γρήγορο και αποτελεσματικό, ώστε να μπορείτε να κάνετε κοινή χρήση μεγάλων αρχείων, όπως τα βίντεο high definition, σε λεπτά αντί για ώρες.

 3. Ασύρματο N - Εξαιρετική Ταχύτητα & Εμβέλεια

  Συμβατό με το πρότυπο IEEE 802.11n, το TL-TL-WR1043ND μπορεί να δημιουργήσει εύκολα ασύρματο δίκτυο με ταχύτητα 18 φορές γρηγορότερη και με εμβέλεια 6 φορές μεγαλύτερη από τα συμβατικά προϊόντα 11g. Το router διαθέτει την ικανότητα να λειτουργεί ομαλά με οποιαδήποτε εφαρμογή που καταναλώνει πολύ  bandwidth, όπως οι VoIP, HD streaming ή  online gaming, χωρίς καθυστερήσεις. Χάρη στη ισχυρή τεχνολογία N που διαθέτει, το router περιορίζει την απώλεια δεδομένων λόγω μεγάλης απόστασης ή μέσω εμποδίων, μετατρέποντας το σπίτι σας ή ακόμη και την αυλή σας σε ένα μεγάλο hot - spot.

 4. Κατάσταση Speed boost - Αύξηση των ασύρματων ταχυτήτων έως τα 450Mbps

  Αν ενεργοποιήσετε την κατάσταση Speed boost μέσω της ιστοσελίδας διαχείρισης, θα μπορείτε να αυξήσετε τις ασύρματες ταχύτητες του  TL-WR1043ND έως τα 450Mbps. Με ταχύτητες έως 450Mbps, μπορείτε ν' απολαύσετε HD video streaming και online gaming, για ακόμη ομαλότερη και σταθερή εμπειρία σε σχέση με τα 300Mbps.

 5. Θύρα USB Πολλαπλών Λειτουργιών - Φορητός Server

   (1) Κοινή χρήση Εκτυπωτή σε Πολλούς Υπολογιστές

  Είναι γνωστό ότι οι εκτυπωτές είναι συχνά δύσχρηστοί, κυρίως λόγω του ότι πρέπει να είναι συνδεδεμένοι σε έναν υπολογιστή για να μπορέσει να πραγματοποιηθεί εκτύπωση. Χάρη στο TL-WR1043ND, απλά συνδέστε τον εκτυπωτή USB στη θύρα USB στο πίσω μέρος του router και τρέξτε την εφαρμογή USB Printer Controller στο PC σας.

  Κοινή Χρήση Αρχείων & Πολυμέσων στο Σπίτι σας ή απομακρυσμένα

  Το TL-WR1043ND επιτρέπει στους χρήστες να συνδέσουν διάφορες συσκευές USB απευθείας στο router, για εύκολη και βολική πρόσβαση των δεδομένων τους τοπικά ή και μέσω του Internet, χάρη στις λειτουργίες FTP server.

 6. Δημιουργία Ασφαλούς Δικτύου με το Πάτημα ενός Πλήκτρου

  Το TL-WR1043ND διαθέτει λειτουργία WI-FI Protected Setup™ (WPS) που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε πανεύκολα ασφαλές ασύρματο δίκτυο, απλά πιέζοντας το πλήκτρο "WPS". Η μέθοδος ασφάλισης είναι η WPA2, που είναι πιο ασφαλής σε σχέση με την WEP. Αυτή η διαδικασία είναι πιο γρήγορη αλλά και πιο βολική από τη συνήθη που απαιτείται για τη δημιουργία ασφαλούς δικτύου, με το πρόσθετο πλεονέκτημα ότι δεν απαιτείται να θυμάστε κωδικό!

 7. IP QoS-Σωστός Έλεγχος Bandwidth

  Στα ασύρματα δίκτυα, η αλόγιστη χρήση του bandwith από κάποιους χρήστες συχνά αφήνει ολόκληρο το δίκτυο χωρίς bandwith. Το TL-WR1043ND υποστηρίζει IP QoS (Quality of Service), επιτρέποντας ιδανική εκμετάλλευση του bandwidth και παρέχοντας σωστό έλεγχο στις περιπτώσεις φόρτου, αποτρέποντας την κατάχρηση. Μ' αυτό τον τρόπο οι χρήστες μικρών επιχειρήσεων θα λαμβάνουν αποκλειστικό, συγκεκριμένο bandwidth, αποτρέποντας την πτώση της απόδοσης του δικτύου λόγω μη απαραίτητων εφαρμογών.

 8. Ευκολία στη Χρήση

  Ακόμη και αρχάριοι χρήστες θα μπορούν να εγκαταστήσουν εύκολα τη συσκευή εντός μερικών λεπτών. Η συσκευή διαθέτει Βοηθό Εγκατάστασης στο παρεχόμενο CD που σας καθοδηγεί βήμα - βήμα στην εγκατάσταση και σας βοηθά να κάνετε τις ρυθμίσεις ασύρματου δικτύου και ασφάλειας.

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΣΕ ΜΟΡΦΗ PDF  Τεχνικές προδιαγραφές   Έγραψαν για το ηλεκτρονικό κατάστημα ERGO-TEL.GR

Είμαι πάντα ευχαριστημένος από της αγορές που κάνω από το κατάστημά σας. Θα σας συστήσω και σε αλλους

ΣΤΕΦΑΝΟΣ, ΠΑΤΜΟΣ, 24/04/2017