ΠΙΝΑΚAΣ ΠΥΡΑΝΙΧΝΕΥΣΗΣ 6 ΖΩΝΩΝ ΜΕ AUX RELAY & RELAY ΑΝΑ ΖΩΝΗ

ΠΙΝΑΚAΣ ΠΥΡΑΝΙΧΝΕΥΣΗΣ 6 ΖΩΝΩΝ ΜΕ AUX RELAY & RELAY ΑΝΑ ΖΩΝΗ
Τιμή (με Φ.Π.Α.): €404.24
Προσφορά (με Φ.Π.Α.): €303.18
  Προσθήκη ποσότητας:
        Κωδικός προϊόντος:
BS-636
  Διαθέσιμο

ΠΙΝΑΚAΣ ΠΥΡΑΝΙΧΝΕΥΣΗΣ 6 ΖΩΝΩΝ ΜΕ RELAY ΑΝΑ ΖΩΝΗ & AUX RELAY ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ: Περιλαμβάνει πίνακα 6 ζωνών με ομοιόμορφο χειρισμό και ενδείξεις. Διαθέτει 2 εξόδους για σειρήνες, relay alarm, προγραμματιζόμενη έξοδο για τηλεφωνητή και relay για κάθε ζώνη. Για τη λειτουργία του απαιτει μπαταρία Α-986 (12V/7Ah).Όλες οι λειτουργίες και οι ενδείξεις του είναι σύμφωνες με το Ευρωπαικό πρότυπο ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ: - Ομοιόμορφες ενδείξεις και χειρισμός - Δυνατότητα προγραμματισμού των εξόδων του - Μέχρι 30 ανιχνευτές καπνού ή 15 θερμοδιαφορικοί ανά ζώνη - Στους πίνακες πυρανίχνευσης απαιτείται μία μπαταρία 12V/7Ah (A-986) - Δυνατότητα χωνευτής τοποθέτησης (A-632) - 2 επίπεδα χειρισμού με χρήση κωδικού - Κατασκευάζονται σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά πρότυπα

Ρωτήστε περισσότερα για το προϊόν

Εάν έχετε κάποια ερώτηση σχετικά με το συγκεκριμένο προϊόν και δεν την βρήκατε στην παραπάνω περιγραφή ή μέσα στο pdf αρχείο με τις τεχνικές προδιαγραφές, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με την ερώτηση σας.

Εάν είστε συνδεμένοι το όνομα, το επώνυμο, το email και το κινητό σας (*) συμπληρώνετε αυτόματα σε άλλη περίπτωση παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα υποχρεωτικά στοιχεία.

(*)Συμπληρώστε το κινητό σας και θα ειδοποιηθείτε με SMS μόλις απαντηθεί το ερώτημα.

   Έγραψαν για το ηλεκτρονικό κατάστημα ERGO-TEL.GR

Καλή τηλεφωνική εξυπηρέτηση

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, Πτολεμαΐδα, 15/05/2018
Οι πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν αγόρασαν επίσης