Σετ τηλεχειρισμού πλήρες δεξαμενής αντλιοστασίου GSM D & GSM AD

Σετ τηλεχειρισμού πλήρες δεξαμενής αντλιοστασίου GSM D & GSM AD
Σετ τηλεχειρισμού πλήρες δεξαμενής αντλιοστασίου GSM D & GSM AD
Σετ τηλεχειρισμού πλήρες δεξαμενής αντλιοστασίου GSM D & GSM AD
-30%
Τιμή: €1159.40
Προσφορά: €811.58
  Προσθήκη ποσότητας:
        Κωδικός προϊόντος:
310-900100100
  Διαθέσιμο

Τα GSM AD και GSM D είναι συσκευές τηλεχειρισμού και τηλεειδοποίησης γενικής χρήσης με απεριόριστη εμβέλεια. Μπορούμε να τις χρησιμοποιήσουμε εκεί που υπάρχει κάλυψη από δίκτυο κινητής τηλεφωνίας. Οι δυο συσκευές συνεργάζονται επικοινωνώντας μεταξύ τους και θέτουν εντός ή εκτός οποιαδήποτε συσκευή (π.χ. αντλία), όποτε δοθεί εντολή από κάποια επαφή (π.χ. φλοτέρ δεξαμενής).

Για κάθε συσκευή GSM απαιτείται σύνδεση και αριθμός από δίκτυο κινητής τηλεφωνίας. Το δίκτυο που θα επιλεγεί να είναι αυτό που παρέχει το δυνατότερο σήμα στο σημείο που θα εγκατασταθεί η συσκευή.

Το σύστημα μπορεί να λειτουργήσει είτε με μόνιμη σύνδεση είτε με κάρτα, ανάλογα με τις ανάγκες της εφαρμογής και την προτίμηση του πελάτη. Η σύνδεση με κάρτα μας δίνει τη δυνατότητα χρήσης 12 μηνών με πολύ μικρό κόστος, διότι η επικοινωνία γίνεται με αναπάντητες κλήσεις. Χρεώνονται μόνο κάποια μηνύματα βλαβών που επιλέγουμε εμείς να λαμβάνουμε στο κινητό μας. Κάθε χρόνο θα πρέπει η κάρτα να ανανεώνεται για να μη χαθεί ο αριθμός και η σύνδεση με το δίκτυο. Η διαδικασία αυτή γίνεται πολύ απλά χάρη στη δυνατότητα που έχουν τα GSM AD και GSM D, να μπορούν οι χρήστες να ρωτάνε το υπόλοιπο του χρόνου ομιλίας της κάρτας αλλά και να κάνουν ανανέωση αυτού με ένα σύστημα προώθησης μηνυμάτων SMS.

Για να λειτουργήσει το GSM AD σε δίκτυο 230V απαιτείται και το τροφοδοτικό POWER UNIT T200. Αυτό ξεκινά και σταματά την αντλία στο αντλιοστάσιο ανάλογα με την κατάσταση που βρίσκεται η επαφή του φλοτέρ στη δεξαμενή. Η επαφή του ρελέ εξόδου είναι 12Α/230V.

Το GSM AD ελέγχει την τροφοδοσία του και στέλνει μήνυμα αν το επιθυμούμε για διακοπή και επαναφορά της τάσης. Αν το δίκτυο είναι τριφασικό και θέλουμε να γνωρίζουμε και για τις τρεις φάσεις, τότε η τροφοδότηση του συστήματος θα πρέπει να γίνει μέσω του επιτηρητή τάσης. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα να μας στέλνει και μήνυμα από βλάβη της αντλίας.

Μπορούμε να ενεργοποιήσουμε το GSM AD από το κινητό μας ανεξάρτητα από την κατάσταση που βρίσκεται το φλοτέρ. Για να γίνει αυτό πρέπει να έχουμε περάσει τα τηλέφωνα των χρηστών στις συσκευές. Τα μηνύματα πηγαίνουν είτε στον πρώτο χρήστη είτε στον τελευταίο που έκανε χειρισμό. Το GSΜ D έχει τη δυνατότητα μέσω τριών φλοτέρ να ελέγχει τη χαμηλή στάθμη στη δεξαμενή, την υψηλή στάθμη, και το γέμισμα ή το άδειασμα της δεξαμενής. Για την υψηλή ή τη χαμηλή στάθμη μας ειδοποιεί με SMS στο κινητό μας.

Όταν στη δεξαμενή υπάρχει τάση 230V, απαιτείται και το τροφοδοτικό GENERAL UNIT LD. Όταν δεν υπάρχει τάση 230 V, δε χρησιμοποιούμε το LD αλλά ηλιακό πάνελ και μπαταρία. Το GSM D περιλαμβάνει τον απαιτούμενο έλεγχο φόρτισης.

Το GSM D ελέγχει σε κάθε περίπτωση την τροφοδοσία του και μας ειδοποιεί για χαμηλή μπαταρία ή διακοπή και επαναφορά της τάσης, με ανάλογο SMS.  Τεχνικές προδιαγραφέςΡωτήστε περισσότερα για το προϊόν

Εάν έχετε κάποια ερώτηση σχετικά με το συγκεκριμένο προϊόν και δεν την βρήκατε στην παραπάνω περιγραφή ή μέσα στο pdf αρχείο με τις τεχνικές προδιαγραφές, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με την ερώτηση σας.

Εάν είστε συνδεμένοι το όνομα, το επώνυμο, το email και το κινητό σας (*) συμπληρώνετε αυτόματα σε άλλη περίπτωση παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα υποχρεωτικά στοιχεία.

(*)Συμπληρώστε το κινητό σας και θα ειδοποιηθείτε με SMS μόλις απαντηθεί το ερώτημα.

   Έγραψαν για το ηλεκτρονικό κατάστημα ERGO-TEL.GR

Παρέλαβα την παραγγελία από το κατάστημα ήταν άψογοι στη εξυπηρέτηση

ΧΑΡΙΣΙΟΣ, Θεσσαλονίκη, 05/11/2018