ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗ FARFISA ECHOS EH9161CW ΕΓΧΡΩΜΗ ME 4 ΚΑΛΩΔΙA 4+N EC ΛΕΥΚΗ ΕΠΙΤΟΙΧH

ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗ FARFISA ECHOS EH9161CW ΕΓΧΡΩΜΗ ME 4 ΚΑΛΩΔΙA 4+N EC ΛΕΥΚΗ ΕΠΙΤΟΙΧH
Τιμή (με Φ.Π.Α.): 396.80
Προσφορά (με Φ.Π.Α.): 317.44
  Προσθήκη ποσότητας:
        Κωδικός προϊόντος:
EH9161CW
  Διαθέσιμο

ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗ FARFISA ECHOS EH9161CW ΕΓΧΡΩΜΗ ME 4 ΚΑΛΩΔΙA 4+N EC ΛΕΥΚΗ ΕΠΙΤΟΙΧH

Περιγραφή:

  • Έγχρωμη θυροτηλεόραση της σειρας ECHOS με 3.5" LCD οθόνη προσαρμόσιμη στον οριζόντιο άξονα. Εξοπλισμένη με κουμπιά για άνοιγμα πόρτας, auto switch-on, αποσιώπηση κουδουνιού, ρυθμίσεις ήχου και φωτεινότητας & 6 επιπλέον κουμπιά για ενδοεπικοινωνία και πρόσθετες λειτουργίες.
  • Σε λευκο χρώμα στις δυο άκρες ενώ η οθόνη είναι τοποθετημένη στο κέντρο σε γκρι φόντο, είναι οθόνη θυροτηλεόρασης με εμφανείς διεπαφές, με το κατάλληλο σχήμα που ταιριάζει με τα μοντέρνας αρχιτεκτονικής κτίρια, δηλαδή ένα προϊόν το αισθητικό αποτέλεσμα του οποίου είναι απόλυτα εναρμονισμένο με το υπόλοιπο σπίτι. Στο μεταξύ δεν απαρνείται το μοντέρνο χαρακτήρα του "αντικειμένου συμπυκνωμένης τεχνολογίας".
  • Η Echos χαρακτηρίζεται από την δυνατότητα ρύθμισης γωνίας από την οποία βλέπουμε την οθόνη για την καλύτερη δυνατή οπτική του χρήστη σύμφωνα με το ύψος του και για μείωση πιθανόν αντανακλάσεων από άλλες πηγές φωτός. Το ακριβές σχέδιο αυτής της λεπτομέρειας επιτρέπει στο σχήμα της οθόνης να παραμένει το ίδιο ανεξάρτητα από την όποια κλίση. Επίσης η ενσωμάτωση του μικροφώνου στο κεντρικό αυτό κομμάτι της συσκευής βελτιώνει τη λειτουργία του συστήματος ανοικτής ακρόασης.
  • Η επιφάνεια ελέγχου της Echos είναι οργανωμένη σε 2 μέρη, που χωρίζεται από την οθόνη στο κέντρο και είναι δομημένη με απλό και εμφανή τρόπο. Από τη μια μεριά οι εντολές για την προσαρμογή και τη ρύθμιση του προϊόντος (ήχος και φωτεινότητα), από την άλλη μεριά οι εντολές λειτουργίας. Σε κεντρικό και εμφανές σημείο οι εντολές που χρησιμοποιούνται πιο συχνά: 'άνοιγμα πόρτας' και 'εισαγωγή φωνής'. Η εντολή 'αποκλεισμός κουδουνιού', με τη σχετική ενδεικτική λυχνία, επιτρέπει στον καταναλωτή να μην ενοχλείται (για παράδειγμα κατά τη διάρκεια της νύχτας). Το πλήκτρο 'ελέγχου' επιτρέπει τη χρήση της θυροτηλεόρασης ακόμα και χωρίς κλήση, ως μέσο επιτήρησης. Η σειρά Echos ολοκληρώνεται με το ειδικό μοντέλο για ενδοεπικοινωνία με πολλαπλές οθόνες.
  • Αποτέλεσμα της νέας συνεργασίας με το σχεδιαστή Nico Smeenk η Echos είναι ένα μοντέλο με έγχρωμη οθόνη υγρών κρυστάλλων (LCD) 3,5", η οποία, χωρίς να χρειάζεται να σηκώσουμε κάποιο ακουστικό για να μιλήσουμε (ενεργοποιείται με το πάτημα ενός κουμπιού), απελευθερώνει τα χέρια και δεν απαιτεί από τον ένοικο να στέκεται κοντά στη συσκευή κατά τη διάρκεια της συνομιλίας. Χάρη στο εντοιχισμένο στοιχείο, το μέρος της συσκευής που προεξέχει από τον τοίχο είναι πολύ μειωμένο.
  • Συμβατή με τα συμβατικά σχεδιαγράμματα για καλωδίωση με ομοαξονικό καλώδιο με ηλεκτρονική κλήση, χρησιμοποιεί τα στοιχεία του συστήματος, δηλαδή τροφοδοτικά, διακλαδωτήρες, ενισχυτές και άλλες συσκευές που σχετίζονται με αυτή την τεχνολογία. Όσον αφορά το επίπεδο ήχου του ακουστικού σήματος, έχει βελτιστοποιηθεί για να λειτουργεί με τις μπουτονιέρες Profilo και Matrix. Αρα για τη σωστή λειτουργία συνιστάται να συνδέεται αποκλειστικά με αυτές.
  • Χρώμα θυροτηλεόρασης: Λευκό
  • Οθόνη θυροτηλεόρασης: Έγχρωμη
  • Διαστάσεις θυροτηλεόρασης: Μήκος: 208mm Ύψος: 103mm Βάθος: 26mm

Η ECHOS διαθέτει μια εξαιρετική αισθητική, τέλεια εναρμονισμένη με τις νέες τάσεις της εσωτερικής αρχιτεκτονικής και προσφέρει τα πιο περιζήτητα λειτουργικά χαρακτηριστικά. Έχει σχεδιαστεί με έγχρωμη οθόνη, 3,5" LCD, η οποία μπορεί να ρυθμιστεί στον οριζόντιο άξονά της ώστε να μην δημιουργούνται αντανακλάσεις που δυσχεραίνουν την όραση.

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΣΕ ΜΟΡΦΗ PDF  Τεχνικές προδιαγραφές   Έγραψαν για το ηλεκτρονικό κατάστημα ERGO-TEL.GR

είστε πάρα πολύ καλή.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ, 03/04/2017

Οι πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν αγόρασαν επίσης