Υπέρυθρο επιδαπέδιο νανοθερμαντικό φιλμ Excel πλάτους 50cm (ανά τετραγωνικό μέτρο)

Υπέρυθρο επιδαπέδιο νανοθερμαντικό φιλμ Excel πλάτους 50cm (ανά τετραγωνικό μέτρο)
Υπέρυθρο επιδαπέδιο νανοθερμαντικό φιλμ Excel πλάτους 50cm (ανά τετραγωνικό μέτρο)
Υπέρυθρο επιδαπέδιο νανοθερμαντικό φιλμ Excel πλάτους 50cm (ανά τετραγωνικό μέτρο)
Υπέρυθρο επιδαπέδιο νανοθερμαντικό φιλμ Excel πλάτους 50cm (ανά τετραγωνικό μέτρο)
-10%
Τιμή: €29.76
Προσφορά: €26.78
  Προσθήκη ποσότητας:
        Κωδικός προϊόντος:
EX-205
  Διαθέσιμο

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ:

  • ΠΛΑΤΟΣ: 50cm
  • ΠΑΧΟΣ: 0.3mm
  • Η ΤΙΜΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑ ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΟ ΜΕΤΡΟ
  • Οικονομικότητα του θερμαντικού φιλμ EXCEL

Η νάνο θέρμανση με το θερμαντικό ανθρακικό φιλμ EXCEL της "FELIX ΕΤΑΙΡΕΙΑ" είναι πιο φθηνό με 30% από τα υπόλοιπα ηλεκτρικά συστήματα θέρμανσης και 60 -% πιο φθηνό από την θέρμανση, με καύσιμα.

Το νάνο ανθρακικό φιλμ EXCEL της "FELIX ΕΤΑΙΡΕΙΑ" χρησιμοποιεί το μεγάλης αποδοτικότητας σύστημα θέρμανσης με υπέρυθρης ακτινοβολίας, και με αυτόν τον τρόπο πολύ γρήγορα πετυχαίνεται την επιθυμητή από τον πελάτη θερμοκρασία, το οποίο από την πλευρά του κάνει την εκμετάλλευση πολύ φθηνή.

Η υπέρυθρη ακτινοβολία μεγάλου μήκους είναι εξαιρετικά ωφέλιμη για την υγεία, και με αυτόν τον τρόπο η άνεση κατά την θέρμανση είναι εξαιρετικά μεγάλη - έχεις την αίσθηση, ότι σε φωτίζουν οι ακτίνες του ήλιου.

Εδώ λείπει η κίνηση των σωματιδίων του αέρα όπως σε όλα τα υπόλοιπα συστήματα θέρμανσης.

Μία κίνηση, κατά την οποία δημιουργείται σκόνη και αίσθηση στεγνότητας. Ιδιαίτερα κατάλληλο για ανθρώπους οι οποίο πάσχουν από αλλεργία.

Από το νάνο ανθρακικό φιλμ EXCEL της "FELIX ΕΤΑΙΡΕΙΑ" δεν παρατηρείται έκλυση βλαβερών ουσιών, όπως στα συστήματα θέρμανση με καύσιμα. Πλήρες αθόρυβο, αντίθετα με τα υπόλοιπα συστήματα θέρμανσης.

Πολύ εύκολο για εγκατάσταση. Έχει απλοποιημένη δομή, το οποίο το κάνει πολύ ανθεκτικό σε πίεση και μηχανικές βλάβες.

Τι ειναι “Νανοθερμαντικό φιλμ”;
Χρησιμοποιεί μεγάλης αποδοτικότητας σύστημα θέρμανσης με υπέρυθρη ακτινοβολία, κάτι το οποίο δίνει την ευκαιρία στον καταναλωτή πολύ γρήγορα να πετύχει την επιθυμητή θερμοκρασία και την φτηνή εκμετάλλευση. Η υπέρυθρη θερμοκρασία μεγάλου μήκους είναι εξαιρετικά ωφέλιμη για την υγεία – δίνει την αίσθηση ότι σε φωτίζουν οι ακτίνες του ηλίου.

Οι υπέρυθρες ακτίνες είναι ηλεκτρομαγνητικά κύματα που βρίσκονται μεταξύ του ορατού φωτός και των μικροκυμάτων, τα οποία μπορεί κανείς, ναι μεν να τα αισθανθεί, αλλά όχι και να τα μυρίσει, πόσο μάλλον να τα δει. Η εκπομπή αυτής της ενέργειας είναι επίσης γνωστή και ως Βιογενετικό Υπέρυθρο, ενώ έχει επιστημονικά αποδειχθεί η ευεργετική της επίδραση στον ανθρώπινο οργανισμό.
Η υπέρυθρη θέρμανση είναι μια μορφή θερμικής ενέργειας, η οποία μπορεί να ζεστάνει αντικείμενα χωρίς να ζεσταίνει τον αέρα γύρω τους. Επιπλέον, ο τρόπος λειτουργίας τους είναι τέτοιος ώστε αυτή να "αναστέλλεται" μόλις βρουν ένα αντικείμενο που θα μπορέσει να απορροφήσει τη θερμότητα και να την εκπέμψει εκ νέου. Το αντικείμενο που δέχεται την εν λόγω θερμική ακτινοβολία, μπορεί να την απορροφήσει σε κάποιο μήκος κύματος, να την αντανακλά σε άλλα μήκη κύματος ή ακόμα και να παράγει το ίδιο ακτινοβολία σε άλλο μήκος κύματος. Αυτή ακριβώς η απορροφόμενη ακτινοβολία προκαλεί τη θέρμανση στο εσωτερικό του αντικειμένου.
Πηγές υπέρυθρης ακτινοβολίας που συναντάμε στην καθημερινότητά μας είναι ο ήλιος, η φωτιά, το ανθρώπινο σώμα και τα νανοθερμαντικά φιλμ. Συνεπώς, η υπέρυθρη ακτινοβολία αποτελεί το φυσικό τρόπο θέρμανσης. Ο τρόπος, δηλαδή, που επέλεξε η φύση να μας θερμάνει!
Τα νανοθερμαντικά φιλμ λειτουργούν εκπέμποντας μόνο την προστατευτική, μακροκυματική υπέρυθρη C-ακτινοβολία (βιογεννετικό υπέρυθρο), σε μικρό μήκος κύματος της τάξης των 10,000 nm και για το λόγο αυτό θεωρούνται ότι είναι πολύ ασφαλή και υγιή.
Δυστυχώς κάποιες φορές, λόγω έλλειψης σωστής ενημέρωσης, γίνεται σύγχυση της θεραπευτικής υπέρυθρης ακτινοβολίας, με την βλαβερή υπεριώδη, ή τα μικροκύματα, ή ακόμα και τις ακτίνες Χ, τα οποία εκπέμπονται σε τελείως διαφορετικό μήκος κύματος.

Οδηγίες εγκατάστασης:

1ο Βήμα: Καθαρισμός - καθαρίστε καλά το πάτωμα.(π.χ. χρησιμοποιήστε απορροφητή)

2ο Βήμα: Τοποθετήστε την μόνωση - τοποθετήστε το μονωτικό υλικό συνδέοντας τα κομμάτια με μονωτική ταινία και κόλλα (κάτω από την μονωτική ταινία μπορείτε να βάλετε νάιλον).

3ο Βήμα: Τοποθετήστε τα φίλμ θέρμανσης - έχετε υπόψιν σας πως ισχύς δεν πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 3,5kW σε έναν θερμοστάτη.Όπου είναι αναγκαίο κόψτε θέσεις, προσέχοντας να μην πειράξετε τις ανθρακικές ίνες, το οποίο μπορεί να προκαλέσει την μη σωστή λειτουργία του θερμαντικού φίλμ.Κολλήστε τα θερμαντικά φίλμ μεταξύ τους με μονωτική ταινία.

4ο Βήμα: Σύνδεση με ηλεκτρικό ρεύμα - χρησιμοποιήστε τις γνήσιες κλέμενες και την ειδικευμένη τανάλια.Η σύνδεση του φίλμ θέρμανσης πραγματοποιείται παράλληλα.Βεβαιωθείτε πως η κατανάλωση της ηλεκτρικής ενέργειας δεν υπερβαίνει τα 3,5kW/ανά θερμαστάτη.Η ισχύς υπολογίζεται με τον εξής τρόπο W=(V*V)/R
(όπου W ηλεκτρική ισχύς, V ηλεκτρική τάση, R αντίσταση.)

5ο Βήμα: Ολοκλήρωση - μονώστε όλες τις κλέμενες και καλώδια του φίλμ.

6ο Βήμα: Τοποθέτηση του θερμοστάτη - τοποθετήστε προσεκτικά τον αισθητήρα θερμότητας προς το φίλμ, εφόσον το κολλήσετε με μονωτική ταινία.Συνδέστε τα καλώδια του θερμοστάτη με το φιλμ.Συνδέστε τον θερμοστάτη με το ηλεκτρικό δίκτυο.Πραγματοποιήστε δοκιμαστική λειτουργία του συστήματος με διάρκεια 30 λεπτά.

7ο Βήμα: Τοποθετήστε το προστατευτιό φίλμ και έπειτα τοποθετήστε το τελικό κάλλυμα δαπέδου - επίχρισμα τσιμέντου, κεραμικό γρανίτη, μάρμαρο, παρκέ, μουσαμά, μοκέτα ή χαλί.

ΣΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ:

https://www.youtube.com/watch?v=kiQbt8BPvgE

Ρωτήστε περισσότερα για το προϊόν

Εάν έχετε κάποια ερώτηση σχετικά με το συγκεκριμένο προϊόν και δεν την βρήκατε στην παραπάνω περιγραφή ή μέσα στο pdf αρχείο με τις τεχνικές προδιαγραφές, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με την ερώτηση σας.

Εάν είστε συνδεμένοι το όνομα, το επώνυμο, το email και το κινητό σας (*) συμπληρώνετε αυτόματα σε άλλη περίπτωση παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα υποχρεωτικά στοιχεία.

(*)Συμπληρώστε το κινητό σας και θα ειδοποιηθείτε με SMS μόλις απαντηθεί το ερώτημα.

   Έγραψαν για το ηλεκτρονικό κατάστημα ERGO-TEL.GR

πολύ καλή εξυπηρέτηση και μεγάλη γκάμα προϊόντων.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΜΕΣΣΗΝΗ, 06/03/2018
Οι πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν αγόρασαν επίσης