Ελεγκτής Netio-230C για απομακρυσμένο έλεγχο συσκευών on/off reset μέσω internet Rackmount

Ελεγκτής Netio-230C για απομακρυσμένο έλεγχο συσκευών on/off reset μέσω internet Rackmount
Ελεγκτής Netio-230C για απομακρυσμένο έλεγχο συσκευών on/off reset μέσω internet Rackmount
Ελεγκτής Netio-230C για απομακρυσμένο έλεγχο συσκευών on/off reset μέσω internet Rackmount
Τιμή (με Φ.Π.Α.):126.01
  Προσθήκη ποσότητας:
        Κωδικός προϊόντος:
14.10004
  Διαθέσιμο
  • Το Netio-230C είναι ένας ελεγκτής για απομακρυσμένο έλεγχο συσκευών μέσω LAN-Internet.Έχει τις ίδιες δυνατότητες με το Netio-230B, με μόνη διαφορά ότι το Netio 230-C είναι σχεδιασμένο για να μπαίνει σε rack και σε συνδυασμό με την βάση στήριξης μπορείτε να έχετε 2 x Netio 230C ώστε να έχετε τον έλεγχο 8 δικτυακών συσκευών του rack σας (server, switches, routers κτλ). Μέσω ενός Web Browser (Internet Explorer, Firefox, Chrome κ.α.) μπορούμε να ελέγχουμε (on/off) τις συσκευές που έχουμε συνδέσει στο Netio-230C. Ο έλεγχος αυτός μπορεί να γίνει μέσα από το τοπικό δίκτυο (LAN) ή και από το Internet. Το Netio-230C διαθέτει τέσσερις 230V εξόδους για να συνδέσετε οποιοδήποτε ηλεκτρική ή ηλεκτρονική συσκευή (μέχρι 6Α ανά συσκευή ή 10Α συνολικά).
  • To NETIO-230C είναι μια συσκευή δικτύου που επιτρέπει τον έλεγχο των συσκευών που συνδέονται με τις εξόδους του. Έχει μια είσοδο (90-250V) και τέσσερις εξόδους (90-250 V), οι οποίες σας επιτρέπουν να συνδέσετε σχεδόν κάθε συσκευή. Οι χρήστες μπορούν να συνδεθούν με web interface από LAN ή Internet χρησιμοποιώντας browser της αρεσκείας τους, δεν είναι απαραίτητο να εγκατασταθεί κάποιο ειδικό λογισμικό.

  • Οι έξοδοι μπορούν να ελέγχονται με χρονοπρογραμματισμό ή χειροκίνητα χρησιμοποιώντας τα κουμπιά στο μπροστινό μέρος. Το NETIO-230C ενσωματώνεται εύκολα σε μεγαλύτερα συστήματα χάρη στην Telnet, RS-232 και τις εντολές CGI - μπορεί να ελέγχεται από αυτόματο εξωτερικό script κλπ.

  • Επίσης, χάρη στη λειτουργία watchdog (ελέγχει αν η συσκευές του δικτύου λειτουργούν), το 230C NETIO είναι ιδανικό για την αυτόματη απομακρυσμένη επανεκκίνηση. Αυτό μπορεί να μειώσει δραματικά το κόστος που δαπανάται για την προσωπική παρέμβαση του τεχνικού μηχανικού. Μια άλλη δημοφιλής χρήση του NETIO-230C είναι ο έλεγχος εξ αποστάσεως των διαφόρων οικιακών συσκευών, όπως ο φωτισμός, θέρμανση, κλιματισμός.

To NETIO-230C είναι μια συσκευή δικτύου που επιτρέπει τον έλεγχο των συσκευών που συνδέονται με τις εξόδους του. Έχει μια είσοδο (90-250V) και τέσσερις εξόδους (90-250 V), οι οποίες σας επιτρέπουν να συνδέσετε σχεδόν κάθε συσκευή. Οι χρήστες μπορούν να συνδεθούν με web interface από LAN ή Internet χρησιμοποιώντας browser της αρεσκείας τους, δεν είναι απαραίτητο να εγκατασταθεί κάποιο ειδικό λογισμικό.

Οι έξοδοι μπορούν να ελέγχονται με χρονοπρογραμματισμό ή χειροκίνητα χρησιμοποιώντας τα κουμπιά στο μπροστινό μέρος. Το NETIO-230C ενσωματώνεται εύκολα σε μεγαλύτερα συστήματα χάρη στην Telnet, RS-232 και τις εντολές CGI - μπορεί να ελέγχεται από αυτόματο εξωτερικό script κλπ.

Επίσης, χάρη στη λειτουργία watchdog (ελέγχει αν η συσκευές του δικτύου λειτουργούν), το 230C NETIO είναι ιδανικό για την αυτόματη απομακρυσμένη επανεκκίνηση. Αυτό μπορεί να μειώσει δραματικά το κόστος που δαπανάται για την προσωπική παρέμβαση του τεχνικού μηχανικού. Μια άλλη δημοφιλής χρήση του NETIO-230C είναι ο έλεγχος εξ αποστάσεως των διαφόρων οικιακών συσκευών, όπως ο φωτισμός, θέρμανση, κλιματισμός.

    Έγραψαν για το ηλεκτρονικό κατάστημα ERGO-TEL.GR

Είμαι πάντα ευχαριστημένος από της αγορές που κάνω από το κατάστημά σας. Θα σας συστήσω και σε αλλους

ΣΤΕΦΑΝΟΣ, ΠΑΤΜΟΣ, 24/04/2017