ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ULTIMETER 2100 Weather Station

ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ULTIMETER 2100 Weather Station
ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ULTIMETER 2100 Weather Station
ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ULTIMETER 2100 Weather Station
ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ULTIMETER 2100 Weather Station
Τιμή (με Φ.Π.Α.):368.28

  Προσθήκη ποσότητας:
        Κωδικός προϊόντος:
16.00004
  Διαθέσιμο
ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ULTIMETER 2100 Weather Station

Κομψός και πλήρης μετεωρολογικός σταθμός που μετράει ταχύτητα και διεύθυνση ανέμου, εξωτερική και εσωτερική θερμοκρασία, βαρομετρική πίεση καθώς και (προαιρετικά) βαρομετρική πίεση και υγρασία

Ο ULTIMETER 2100 είναι ο καλύτερος μετεωρολογικός σταθμός στην κατηγορία του και επάξιος διάδοχος του παγκοσμίου φήμης μετεωρολογικού σταθμού ULTIMETER 2000 καταξιωμένου για την απόδοση και την αξιοπιστία του. Σε κομψή μορφή ασημένιας κονσόλας συνδιασμένη με φωτεινή οθόνη αλλά και φωτιζόμενο πληκτρολόγιο είναι ακόμη πιο φιλικός προς τον χρήστη μιας και προσφέρει εξαιρετική δυνατότητα επίβλεψης σε συνθήκες χαμηλού ή και ανύπαρκτου φωτισμού.

Το ULTIMETER 2100 χρησιμοποιεί την τεχνολογία και τους αισθητήρες που έχουν κατασκευάσει οι Peet Bros για όλες τις καιρικές συνθήκες, συμπεριλαμβανομένου και του μοναδικού απόλυτα ψηφιακού αισθητήρα για τον άνεμο ULTIMATER PRO, ο οποίος διαθέτει εξαιρετική απόκριση σε όλες τις συνθήκες ανέμου, και είναι ακριβής ακόμη και σε μετρήσεις πολύ χαμηλών ταχυτήτων ανέμου (τυπικό όριο εκκίνησης τα 0,6m/s).

Διαθέτει επίσης σειριακή έξοδο δεδομένων, WeatherText , και APRS-ready. Προσφέρει την αξεπέραστη απόδοση και αξιοπιστία των ενσύρματων αισθητήρων που είναι η πλέον επαγγελματική επιλογή. Έχει όλα τα χαρακτηριστικά των προκατόχων του, όλα τα χαρακτηριστικά που μας έχετε επιπρόσθετα ζητήσει εσείς αλλά και κάποια χαρακτηριστικά που ενδεχομένως δεν έχετε φανταστεί. Ο Μικροεπεξεργαστής του είναι 8 φορές πιο γρήγορος και έχει 4 φορές τη μνήμη των προηγούμενων μετεωρολογικών σταθμών μας (Ultimeter100,Ultimeter800).

Το ULTIMETER 2100 μπορεί να μετρήσει:
-Την στιγμιαία βαρομετρική πίεση και την διακύμανσή της κατά τις 3 τελευταίες ώρες, και ειδοποιεί σε περίπτωση που είναι πιθανός ο ερχομός καταιγίδας.
-Ταχύτητα Ανέμου.
-Διεύθυνση Ανέμου.
-Εξωτερική Θερμοκρασία.
-Εσωτερική Θερμοκρασία.
-Δείκτη ψυχρότητα (Wind Chill).
-Ώρα,Ημέρα.
-Εξωτερική Υγρασία (με προαιρετικό αισθητήρα).
-Σημείο Δρόσου και σημείου βρασμού.
-Εσωτερική Υγρασία (με προαιρετικό αισθητήρα).
-Βροχόπτωση (με προαιρετικό αισθητήρα).

To ULTIMETER 2100 διαθέτει όχι μία, αλλά δύo σειριακές θύρες 7-MODE από τις οποίες μπορεί να δεχτεί απομακρυσμένα εντολές, καθιστώντας εύκολη την επικοινωνία με εξωτερικές συσκευές για τη μετάδοση των δεδομένων μέσω τηλεφώνου, μόντεμ, ή ασύρματης σύνδεσης. Το Ultimeter 2100 έρχεται με APRS-Ready για το οποίο χρειάζεται μόνο η σύνδεση του καλωδίου με ένα TNC.

Μια δεύτερη σειριακή θύρα δεδομένων (νέο) παρέχεται στο Junction Box (κόμβο) του ULTIMETER 2100, ενισχύοντας την ευελιξία του δημιουργόντας την δυνατότητα να συνδέσετε το Ultimeter 2100 με την οθόνη απεικόνισης WEATHER PICTURE (προαιρετικό) , ή με άλλες περιφερειακές μετεωρολογικές μονάδες.

Το ​​ULTIMETER 2100 έχει ένα 9-BANK Memory System και αποθηκεύει:
-Την υψηλότερη και χαμηλότερη τιμή ενός μεγέθους την συγκεκριμένη μέρα.
-Το σύνολο των υψηλότερων και χαμηλότερων μετρήσεων των μεγεθών καθώς και την ώρα που παρατηρήθηκαν κατά την διάρκεια των προηγούμενων 7 ημερών.
-Την πίο υψηλή και πιο χαμηλή τιμή ενός μεγέθους μαζί με την μέρα και ώρα που παρατηρήθηκε στο παρελθόν.

Μπορείτε να επαναφέρετε κάθε μέτρηση υψηλών και χαμηλών τιμών μεμονωμένα ή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα MASTER RESET για να καθαρίσετε όλα τις μετρήσεις υψηλών και χαμηλών τιμών. Αυτό σας δίνει την δυνατότητα να παρατηρείτε την διακύμανση των τιμών στο διάστημα που σας ενδιαφέρει πχ μέσα σέ ένα μήνα ή σε μιά περίοδο απουσίας σας.

Το ULTIMETER 2100 περιλαμβάνει κύκλωμα αποφόρτισης στατικού ηλεκτρισμού για την προστασία των εξωτερικών αισθητήρων.

Το σύστημα διαθέτει δυνατότητα προειδοποίησης έντονης βροχόπτωσης που μπορεί να αξιοποιηθεί ώς συναγερμός ενδεχόμενης πλημμύρας και είναι συμβατό με όλους τους τύπους βροχομέτρων της κατασκευάστριας εταιρίας.

Μια ένδειξη μας ειδοποιεί όταν το σύστημα δουλεύει με την μπαταρία και αυτή είναι αδύναμη.

Το ULTIMETER 2100 τέλος προσφέρει δυνατότητα σύνδεσης μεγάλης γκάμας συναγερμών, αισθητήρων υγρασίας και βροχομέτρων που μπορούν προαιρετικά να το προσαρμόσουν ακόμη περισσότερο στις συγκεκριμένες ανάγκες του χρήστη.

Περιλαμβάνει
-ULTIMETER 2100 Keyboard/Display Unit
-ULTIMETER PRO Anemometer/Wind Vane (w/100cm cable)
-Outdoor Temperature Sensor (w/63cm cable)
-Junction Box (w/20cm cable) (διακλαδωτής)
-AC Adapter ( w/15cm cord)
-Desk Stand and Wall Mounting Bracket for keyboard/display
-Owner's Manual.


  Τεχνικές προδιαγραφέςΡωτήστε περισσότερα για το προϊόν

Εάν έχετε κάποια ερώτηση σχετικά με το συγκεκριμένο προϊόν και δεν την βρήκατε στην παραπάνω περιγραφή ή μέσα στο pdf αρχείο με τις τεχνικές προδιαγραφές, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με την ερώτηση σας.

Εάν είστε συνδεμένοι το όνομα, το επώνυμο, το email και το κινητό σας (*) συμπληρώνετε αυτόματα σε άλλη περίπτωση παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα υποχρεωτικά στοιχεία.

(*)Συμπληρώστε το κινητό σας και θα ειδοποιηθείτε με SMS μόλις απαντηθεί το ερώτημα.

   Έγραψαν για το ηλεκτρονικό κατάστημα ERGO-TEL.GR

Τα προιόντα ήσαν όπως περιγράφονταν στην ιστοσελίδα, οι τιμές πού καλές, δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα στην παράδοση

ΙΩΣΗΦΙΝΑ, ΑΘΗΝΑ, 09/02/2017