ΠΑΚΕΤΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ WeatherText ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΕΩΡΟΓΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ

ΠΑΚΕΤΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ WeatherText ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΕΩΡΟΓΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ
Τιμή (με Φ.Π.Α.): €35.96

  Προσθήκη ποσότητας:
        Κωδικός προϊόντος:
16.00024
  Διαθέσιμο

ΠΑΚΕΤΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ WeatherText ΓΙΑ ΜΕΤΕΩΡΟΓΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ Το WeatherText® είναι ένα πακέτο λογισμικού για windows 98/XP/Vista το οποίο ενισχυεί τις δυνατότητες του WeatherText®. Στείλτε e-mail με αναφορές καιρού, log weather data, ανεβάστε πληροφορίες για τον καιρό σε μια ιστοσελίδα, και να δημιουργήσει μια έκθεση APRS για τις καιρικές συνθήκες. WeatherText® Data Logger: ένα εργαλείο συλλογής δεδομένων που παράγει τα αρχεία καταγραφής των μετεωρολογικών δεδομένων σε δύο μορφές αρχείων: . txt (για άνετη θέαση με χρήση επεξεργαστή κειμένου ή IE) και CSV (για άμεση ανάλυση, χαρτογράφηση, και γραφήματα στο Microsoft Excel ή άλλο πρόγραμμα υπολογιστικών φύλλων. ) WeatherText® Internet: ένα βοηθητικό πρόγραμμα FTP που μεταφέρει τα δεδομένα του WeatherText ™, τα αναφέρει σε ένα web server σε προγραμματισμένα χρονικά διαστήματα (και στις δύο μορφές αρχείων .txt και .CSV). WeatherText® Mail: an email application which automatically sends WeatherText® reports to selected email addresses at scheduled intervals. Share critical weather data from your ULTIMETER with personal contacts, weather bureau, or Emergency Management Agency. μία εφαρμογή e-mail που στέλνει αυτόματα αναφορά σε επιλεγμένες διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, σε προγραμματισμένα χρονικά διαστήματα. Μοιραστείτε τις κρίσιμες πληροφορίες για τον καιρό από τα ULTIMETER σας με προσωπικές επαφές, μετεωρολογικές υπηρεσίες, ή υπηρεσίες διαχείρισης εκτάκτων καταστάσεων. WeatherText® APRS: ένα εργαλείο το οποίο παράγει αυτόματα ένα δελτίο καιρού, στην κατάλληλη ώστε να διαβιβάζονται μέσω του APRS (Αυτόματο Σύστημα Αναφοράς Θέσης) Each WeatherText® One-Minute Report Κάθε WeatherText ® One-Minute Report περιλαμβάνει όλες τις τρέχουσες τιμές, καθώς και την υψηλότερη ταχύτητα του ανέμου κατά τα τελευταία λεπτά μαζί με τη σχετική κατεύθυνση του ανέμου, η μέση ταχύτητα ανέμου την τελευταία στιγμή, την 3-ώρη βαρομετρική μεταβολή της πίεσης, σημερινές και μακροπρόθεσμες βροχοπτώσεις και την τρέχουσα ώρα και ημερομηνία. Επιπλέον, κάθε φορά που ένας συνδυασμός πλήκτρων πατιέται, εξάγετε μια ολοκληρωμένη WeatherText αναφορά.

Ρωτήστε περισσότερα για το προϊόν

Εάν έχετε κάποια ερώτηση σχετικά με το συγκεκριμένο προϊόν και δεν την βρήκατε στην παραπάνω περιγραφή ή μέσα στο pdf αρχείο με τις τεχνικές προδιαγραφές, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με την ερώτηση σας.

Εάν είστε συνδεμένοι το όνομα, το επώνυμο, το email και το κινητό σας (*) συμπληρώνετε αυτόματα σε άλλη περίπτωση παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα υποχρεωτικά στοιχεία.

(*)Συμπληρώστε το κινητό σας και θα ειδοποιηθείτε με SMS μόλις απαντηθεί το ερώτημα.

   Έγραψαν για το ηλεκτρονικό κατάστημα ERGO-TEL.GR

Καλή δουλειά ως τώρα προσπαθήστε και για ακόμα καλύτερες τιμές.

ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΚΙΣΣΑΜΟΣ, 26/03/2017