ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗΣ ΧΩΡΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΕΝΣΥΡΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΖΟΜΕΝΟΣ 8A 230V COMPUTHERM Q7

ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗΣ ΧΩΡΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΕΝΣΥΡΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΖΟΜΕΝΟΣ 8A 230V COMPUTHERM Q7
ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗΣ ΧΩΡΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΕΝΣΥΡΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΖΟΜΕΝΟΣ 8A 230V COMPUTHERM Q7
ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗΣ ΧΩΡΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΕΝΣΥΡΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΖΟΜΕΝΟΣ 8A 230V COMPUTHERM Q7
Τιμή (με Φ.Π.Α.): 62.00
Προσφορά (με Φ.Π.Α.): 46.50
  Προσθήκη ποσότητας:
        Κωδικός προϊόντος:
COMPUTHERM-Q7
  Διαθέσιμο

ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗΣ ΧΩΡΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ (ΨΗΦΙΑΚΟΣ) ΕΝΣΥΡΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΖΟΜΕΝΟΣ 8A 230V COMPUTHERM Q7

 ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗ

Ο ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗΣ ΧΩΡΟΥ Q7 ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΡΥΘΜΙΣΕΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΙΔΩΝ ΤΟΥΣ ΛΕΒΗΤΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ. ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟΣ ΣΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΛΕΒΗΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ Η ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ, ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ. ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΜΕΣΩ ΚΑΛΩΔΙΟΥ ΔΥΟ ΑΓΩΓΩΝ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΣΗ 24V Η 230V.

Ο ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΣΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΤΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΓΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ, ΨΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ Η ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΣΑΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ, ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΟΝΤΑΣ ΜΕΓΙΣΤΗ ΑΝΕΣΗ ΚΑΙ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ. ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΕΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ. ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ 6 (ΕΞΙ) ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ (ΣΕ ΒΗΜΑΤΑ ΤΩΝ 10 ΛΕΠ.) ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΡΙΖΕΤΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ Η ΨΥΞΗΣ ΜΕ ΒΗΜΑ 0,5 º C.

  • ΕΥΡΟΣ ΜΕΤΡΗΣΗΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ:  0 - 35 °C  (με βήμα ανά 0,1 ° C)    
  • ΕΥΡΟΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ ΠΟΥ ΡΥΘΜΙΖΕΤΑΙ:  7 - 30 °C   (με βήμα ανά 0,5 ° C)
  • ΤΑΣΗ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ:   2 х 1,5 V αλκαλικές μπαταρίες (LR6, AA)
  • ΜΕΓΕΘΟΣ:  112 x 75 x 45 mm
  • ΒΑΡΟΣ:  154 γρ.
  • ΤΥΠΟΣ ΤΟΥ ΑΙΣΘΗΤΗΡΑ:  NTC 10 Kohm  +1%25 ° C

H ΑΛΛΑΓΗ ΕΝΟΣ ΚΟΙΝΟΥ ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗ ΜΕ ΝΕΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ Η ΨΗΦΙΑΚΟ ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗ , ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΑΜΕΣΗ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΥΣΙΜΟΥ Η ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ) ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΕΩΣ 25% . ΕΠΙΣΗΣ ΕΠΙΤΥΧΓΑΝΕΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΚΗΣ ΑΝΕΣΗΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗΣ ΑΠΟΚΛΙΣΗΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ. ΣΥΝΙΣΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗ ΟΧΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 21 0C ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΧΕΙΜΕΡΙΝΗ ΠΕΡΙΟΔΟ.

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ, ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ  ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΣΕ ΜΟΡΦΗ PDF.  Τεχνικές προδιαγραφές   Έγραψαν για το ηλεκτρονικό κατάστημα ERGO-TEL.GR

Προιόν που δεν βρήκα αλλού, σε καλή τιμή και με λογική χρέωση μεταφορικών. Η σύσταση πάει στο skroutz γιατί εκεί σας βρήκα κι εγώ. Το site είναι απλό και λειτουργικό λίγο πάνω από τον μέσο όρο σε θέματα αισθητικής και ταχύτητας. Θα αγόραζα ξανά ανεπιφύλακτα.

Νίκος, Αθήνα, 03/05/2017