Θερμοστάτης χώρου ηλεκτρονικός ενσύρματος προγραμματιζόμενος 8A 230V COMPUTHERM Q7

Θερμοστάτης χώρου ηλεκτρονικός ενσύρματος προγραμματιζόμενος 8A 230V COMPUTHERM Q7
Θερμοστάτης χώρου ηλεκτρονικός ενσύρματος προγραμματιζόμενος 8A 230V COMPUTHERM Q7
Θερμοστάτης χώρου ηλεκτρονικός ενσύρματος προγραμματιζόμενος 8A 230V COMPUTHERM Q7
Τιμή (με Φ.Π.Α.): €35.64
Προσφορά (με Φ.Π.Α.): €32.07
  Προσθήκη ποσότητας:
        Κωδικός προϊόντος:
COMPUTHERM-Q7
  Διαθέσιμο

Θερμοστάτης χώρου q7 μπορεί να ρυθμίσει όλων των ειδών τους λέβητες που διατίθενται στην ελληνική αγορά. Είναι εύκολος στην εγκατάσταση και επιτρέπει τη διαχείριση κάθε είδους λέβητα πετρελαίου η φυσικού αερίου, ηλεκτρικής θέρμανσης και συστήματος κλιματισμού. Συνδέεται μέσω καλωδίου δυο αγωγών, ανεξάρτητα από την τάση 24v η 230v.

Ο θερμοστάτης μπορεί να προγραμματιστεί για να ταιριάζει στις ανάγκες σας και να σας επιτρέπει τη ρύθμιση των συσκευών για συστήματα θέρμανσης, ψύξης και την διατήρηση της θερμοκρασίας του σπιτιού η του γραφείου σας με μεγάλη ακρίβεια, επιτυγχάνοντας μεγίστη άνεση και εξοικονόμηση ενεργείας. Για κάθε ημέρα της εβδομάδας μπορείτε να επιλέξετε ένα ξεχωριστό πρόγραμμα θερμοκρασίας. Την ημέρα μπορείτε να επιλέξετε 6 (έξι) διαφορετικό προγράμματα λειτουργιάς (σε βήματα των 10 λεπ.) Στους οποίους για κάθε πρόγραμμα ορίζετε διαφορετικά επίπεδα θέρμανσης η ψύξης με βήμα 0,5 º C.

  • Εύρος Μέτρησης Θερμοκρασίας:  0 - 35 °C  (με βήμα ανά 0,1 ° C)    
  • Εύρος Θερμοκρασίας Που Ρυθμίζεται:  7 - 30 °C   (με βήμα ανά 0,5 ° C)
  • Τάση τροφοδοσίας:   2 х 1,5 V αλκαλικές μπαταρίες (LR6, AA)
  • Μέγεθος:  112 x 75 x 45 mm
  • Βάρος:  154 γρ.
  • Τύπος αισθητήρα:  NTC 10 Kohm  +1%25 ° C

Η αλλαγή ενός κοινού θερμοστάτη με νέο ηλεκτρονικό η ψηφιακό θερμοστάτη , συνεπάγεται άμεση εξοικονόμηση ενεργείας καύσιμου η ηλεκτρικής ενεργείας) που μπορεί να φτάσει έως 25% . επίσης επιτυγχάνει συνθήκες θερμοκρασιακής άνεσης με μεγάλη ακρίβεια λήγω της πολύ μικρής απόκλισης που έχουν από την πραγματική θερμοκρασία. συνιστούμε την ρύθμιση του θερμοστάτη όχι πάνω από 21 0c κατά την χειμερινή περίοδο.

Για περισσότερες πληροφορίες, τεχνικές λεπτομέρειες, οδηγίες εγκατάστασης  και λειτουργιάς κατεβαστέ το εγχειρίδιο χρήσης του προϊόντος που σας παρέχεται σε μορφή pdf.  Τεχνικές προδιαγραφέςΡωτήστε περισσότερα για το προϊόν

Εάν έχετε κάποια ερώτηση σχετικά με το συγκεκριμένο προϊόν και δεν την βρήκατε στην παραπάνω περιγραφή ή μέσα στο pdf αρχείο με τις τεχνικές προδιαγραφές, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με την ερώτηση σας.

Εάν είστε συνδεμένοι το όνομα, το επώνυμο, το email και το κινητό σας (*) συμπληρώνετε αυτόματα σε άλλη περίπτωση παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα υποχρεωτικά στοιχεία.

(*)Συμπληρώστε το κινητό σας και θα ειδοποιηθείτε με SMS μόλις απαντηθεί το ερώτημα.Τύπου:Ψηφιακοί


   Έγραψαν για το ηλεκτρονικό κατάστημα ERGO-TEL.GR

Σήμερα παρέλαβα το προϊόν όλα ήταν εντάξει ευχ.!

ΑΝΤΩΝΙΟΣ, ΧΙΟΣ, 04/07/2018
Οι πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν αγόρασαν επίσης