Αντίσταση για σώματα καλοριφέρ τύπου πάνελ 1000w 230v με ειδικό σωλήνα τοποθέτησης & θερμοστάτη

Αντίσταση για σώματα καλοριφέρ τύπου πάνελ 1000w 230v με ειδικό σωλήνα τοποθέτησης & θερμοστάτη
Αντίσταση για σώματα καλοριφέρ τύπου πάνελ 1000w 230v με ειδικό σωλήνα τοποθέτησης & θερμοστάτη
Αντίσταση για σώματα καλοριφέρ τύπου πάνελ 1000w 230v με ειδικό σωλήνα τοποθέτησης & θερμοστάτη
-15%
Τιμή (με Φ.Π.Α.): €145.70
Προσφορά (με Φ.Π.Α.): €123.85
  Προσθήκη ποσότητας:
        Κωδικός προϊόντος:
ETAN10001
  Διαθέσιμο

Ηλεκτρική αντίσταση με ηλεκτρονική ρύθμιση θερμοκρασίας πετυχαίνεται έως 50% οικονομία, μόνοι σας, με την πλήρη αυτοδιαχείριση κάθε σώματος καλοριφέρ ξεχωριστά.
Όποτε θέλετε έχει και όσο θέλετε εσείς γρήγορα - εύκολα – οικονομικά χωρίς μερεμέτια, καμινάδες, σωληνώσεις.

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΩΛΗΝΑ ΚΙΤ (όπως φαίνεται στην εικόνα 3) Ο σωλήνας τοποθέτησης δεν είναι βαμμένος

ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΓΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΕ ΣΩΜΑΤΑ ΤΥΠΟΥ ΠΑΝΕΛ (Η τοποθέτηση της ηλεκτρικής αντιστασης γίνεται μέσα στον ειδικό σωλήνα ΚΙΤ, όπως φαίνεται στην εικόνα 3).

ΧΡΗΣΗ
Οι ηλεκτρικές αντιστάσεις χρησιμοποιούνται για τη θέρμανση διάφορων συστημάτων. Μπορούν να τοποθετηθούν σε όλα τα είδη σωμάτων (αλουμινίου, σιδήρου, πάνελ, κτλ)
Η αλλαγή θερμοκρασίας νερού γίνεται ακουμπώντας με το δάχτυλο στον αισθητήρα Νο1.
Τα αναμμένα λαμπάκια Νο2 δείχνουν ότι η συσκευή βρίσκεται σε λειτουργία και στην απαιτούμενη θερμοκρασία (30, 45, 60 βαθμούς C)
Απόλυτη προστασία από σκόνη
Απόλυτη προστασία από νερό

ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΣΩΜΑΤΑ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ
Ο έξυπνος και οικονομικός τρόπος θέρμανσης. Αξιοποιείστε το υπάρχον σύστημα κεντρικής θέρμανσης τοποθετώντας μια ηλεκτρική αντίσταση με θερμοστάτη TOUCH σε κάθε σώμα. Κάθε σώμα δουλεύει αυτόνομα μόνο του με το ρεύμα.
Ιδανική λύση για διαμερίσματα που έχουν πρόβλημα στην κεντική θέρμανση, για φοιτητές, εξοχικές και παραθεριστικές κατοικίες, γραφεία, ξενοδοχεία, σπίτια στο χωριό.
Εύκολη και άμεση τοποθέτηση.
Ανάβουμε και ρυθμίζουμε όποιο σώμα θέλουμε και για όσο χρόνο θέλουμε.

ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΣΩΜΑΤΩΝ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ ΜΕ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΜΕ ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΙΚΟ ΔΙΑΚΟΠΤΗ TOUCH
Με τη νέα θερμοστατική αντίσταση TOUCH πετυχαίνουμε μεγάλη οικονομία στη θέρμανση και διαχείριση της κατανομής θέρμανσης ανά σώμα, που την καθορίζουμε εμείς. Ανοίγουμε κάθε σώμα όσο θέλουμε, στην θερμοκρασία που θέλουμε και για όσες ώρες εμείς θέλουμε να θερμάνουμε τον αντίστοιχο χώρο.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

 1. Δεν αλλάζουμε σώματα και δεν αποσυνδέουμε τον υπάρχον σύστημα. Με δυνατότητα όποτε θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε το παλαιό σύστημα θέρμανσης ανά πάσα στιγμή.
 2. Εύκολη εγκατάσταση χωρίς μερεμέτια.
 3. Δεν χρειάζεται συντήρηση.
 4. Δεν χρειάζονται ηλεκτρικές μετατροπές, γιατί οι αντιστάσεις συνδέονται σε απλές πρίζες, ενώ ταυτόχρονα η ηλεκτρική αντίσταση TOUCH είναι πιστοποιημένη με υψηλό βαθμό προστασίας ΙΡ65 με πιστοποίηση σύμφωνα με ΕΝ 60335 (IEC60335-1).
 5. Δεν χρειάζονται υδραυλικές μετατροπές, έτσι δεν έχει επιπλέον έξοδα.
 6. Λόγω ότι το νερό είναι αδρανές, διατηρούμε τη θερμοκρασία του νερού για περισσότερο χρόνο και αυτό βοηθά στην διατήρηση της θερμότητας του χώρου.
 7. Το σύστημα έχει ενσωματωμένο θερμοστάτη. Αυτό βοηθάει στο να κλείνει την αντίσταση όταν πιάνει την επιθυμητή θερμοκρασία το νερό κάνοντας και οικονομία ρεύματος.
 8. Αυτονομία καθώς μπορούμε να ανάβουμε και να κλείνουμε όποιο σώμα θέλουμε.
 9. Ιδανικό για εξοχικές κατοικίες, φοιτητές, ξενοδοχεία, ακόμη και αν δεν υπάρχει εγκατάσταστη κεντρικής θέρμανσης.
 10. Ιδανικό για για διαμερίσματα σε πολυκατοικίες με υφιστάμενη κεντρική θέρμανση που δεν συμφωνούνε οι ιδιοκτήτες για την προμήθεια πετρελαίου.
 11. Δεν απαιτείται η προμήθεια πετρελαίου που το προπληρώνουμε, αλλά καταναλώνεται ηλεκτρικό ρεύμα που θα πληρωθέί σε 4 μήνες αργότερα.
 12. Κάθε σώμα λειτουργεί μόνο του και ανεξάρτητα απο τα άλλα.
 13. Σε κάθε περίπτωση βλάβης ενός σώματος, τα υπόλοιπα δουλεύουν κανονικά, ενώ στην παλιά κεντρική θέρμανση μια βλάβη σε ένα σώμα ή στον καυστήρα ή στις σωληνώσεις δεν λειτουργούσε κανένα σώμα.
 14. Υγιεινός τρόπος θέρμανσης (δεν ξεραίνεται ο αέρας).


  Τεχνικές προδιαγραφέςΡωτήστε περισσότερα για το προϊόν

Εάν έχετε κάποια ερώτηση σχετικά με το συγκεκριμένο προϊόν και δεν την βρήκατε στην παραπάνω περιγραφή ή μέσα στο pdf αρχείο με τις τεχνικές προδιαγραφές, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με την ερώτηση σας.

Εάν είστε συνδεμένοι το όνομα, το επώνυμο, το email και το κινητό σας (*) συμπληρώνετε αυτόματα σε άλλη περίπτωση παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα υποχρεωτικά στοιχεία.

(*)Συμπληρώστε το κινητό σας και θα ειδοποιηθείτε με SMS μόλις απαντηθεί το ερώτημα.Επιλέξτε Ισχύς Watt:1000W
Επιλέξτε Τύπο:Πάνελ


   Έγραψαν για το ηλεκτρονικό κατάστημα ERGO-TEL.GR

Εντυπωσιάστηκα από τον χρόνο παράδοσης. Παρήγγειλα Σάββατο και παρέλαβα Δευτέρα, στο Διδυμότειχο. Μπράβο παιδιά

ΞΕΝΟΦΩΝ, ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ, 01/06/2018