ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΑΝΤΛΙΑΣ DAB PRESSCONTROL ΜΕ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΞΗΡΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ MAX 1,5Kw

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΑΝΤΛΙΑΣ DAB PRESSCONTROL ΜΕ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΞΗΡΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ MAX 1,5Kw
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΑΝΤΛΙΑΣ DAB PRESSCONTROL ΜΕ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΞΗΡΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ MAX 1,5Kw
Τιμή (με Φ.Π.Α.): €193.44
Προσφορά (με Φ.Π.Α.): €125.74
  Προσθήκη ποσότητας:
        Κωδικός προϊόντος:
PRESSCONTROL15KW
  Διαθέσιμο

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΑΝΤΛΙΑΣ DAB PRESSCONTROL MAX 1,5Kw ΜΕ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΞΗΡΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ

 • ΣΥΣΚΕΥΗ ΑΥΤΟΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΝΤΛΙΩΝ
 • ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΕΛΕΓΧΟΥ
 • ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΞΗΡΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ (ΕΠΑΝΑΛΗΨΕΙΣ ΚΑΘΕ 30 ΛΕΠΤΑ)
 • Η ΜΕΓΙΣΤΗ ΥΨΟΜΕΤΡΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΗΣ ΥΨΗΛΟΤΕΡΗΣ ΘΕΣΗΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΕΡΒΑΙΝΕΙ ΤΑ 15m.
 • ΕΚΚΙΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΤΛΙΑ ΣΤΑ 1,5bar
 • ΣΤΟΜΙΑ (ΙΝΤΣΕΣ) : 1-1

ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Συσκευή για τον αυτόματα έλεγχο ηλεκτρικών αντλιών η οποία αντικαθιστά το κλασικό σύστημα με πιεστικό δοχεία μεμβράνης. Ξεκινά και σταματά την αντλία ανάλογα με το άνοιγμα ή το κλείσιμο της κατανάλωσης. Διατηρεί την πίεση σταθερή καθ’ όλη τη διάρκεια της παροχής. Σταματά την αντλία σε περίπτωση που παρουσιαστεί έλλειψη νερού, προστατεύοντας την αντλία. Εκμηδενίζει τα προβλήματα από συχνές εκκινήσεις-στάσεις της αντλίας.

Τεχνικά χαρακτηριστικά

 •     Μονοφασική τάση 230V~ +/- 10% 50-60Hz, προστασία IP65
 •     Μέγιστη ισχύς αντλίας 1,5kw (2HP)
 •     Μέγιστο επαγωγικό ρεύμα 8Α
 •     Ανώτατη πίεση 10bar
 •     Ανώτατη θερμοκρασία λειτουργίας 65 oC
 •     Στόμια 1” αρσενικό

Εγκατάσταση

Η πίεση επανεκκίνησης της αντλίας είναι ρυθμισμένη από το εργοστάσιο στο 1,5bar. Η πίεση που παράγεται από την αντλία πρέπει να είναι τουλάχιστον 3bar και το ανώτερο 10bar. Σε περίπτωση που η πίεση της αντλίας δεν είναι μεταξύ των τιμών αυτών, θα παρουσιαστεί εμπλοκή. Το ύψος της στήλης νερού μεταξύ της συσκευής και της πιο ψηλής εξόδου χρήσης, δεν πρέπει να ξεπερνά τα 15 μέτρα.
Σε περίπτωση που το ύψος της στήλης νερού ξεπερνά τα 15 μέτρα, η αντλία μπαίνει σε λειτουργία, αλλά δεν επαναλειτουργεί. Στη περίπτωση αυτή θα πρέπει η συσκευή να τοποθετηθεί πιο ψηλά. Η συσκευή μπορεί να συνδεθεί απ’ ευθείας στην αντλία ή μεταξύ της αντλίας και της πρώτης εξόδου νερού. Αν η πίεση εισόδου της συσκευής ξεπερνά τα 10bar, συνδέστε έναν μειωτή πίεσης μεταξύ της αντλίας και της συσκευής. Είναι υποχρεωτική η σύνδεση της συσκευής με τα βέλη διεύθυνσης ροής στραμμένα προς τα επάνω. Συνιστάται η σύνεσης της εξόδου της συσκευής με την εγκατάσταση με έναν εύκαμπτο σωλήνα. Συνίσταται επίσης η τοποθέτηση μιας σφαιρικής βάνας και ενός μανομέτρου στην έξοδο της συσκευής για το έλεγχο της λειτουργίας της συσκευής και της αντλίας.
Κλείνοντας την βάνα, ελέγχεται με το μανόμετρο η ακριβής πίεση λειτουργίας της αντλίας.

Ηλεκτρικές συνδέσεις

Οι μονοφασικές αντλίες (230V) με ισχύ έως 1,5kw (2HP) μπορούν να συνδεθούν απευθείας στη συσκευή. Μεγαλύτερες μονοφασικές αντλίες και όλες οι τριφασικές (400V) πρέπει να συνδέονται στη συσκευή μέσω ρελέ.

Ρωτήστε περισσότερα για το προϊόν

Εάν έχετε κάποια ερώτηση σχετικά με το συγκεκριμένο προϊόν και δεν την βρήκατε στην παραπάνω περιγραφή ή μέσα στο pdf αρχείο με τις τεχνικές προδιαγραφές, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με την ερώτηση σας.

Εάν είστε συνδεμένοι το όνομα, το επώνυμο, το email και το κινητό σας (*) συμπληρώνετε αυτόματα σε άλλη περίπτωση παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα υποχρεωτικά στοιχεία.

(*)Συμπληρώστε το κινητό σας και θα ειδοποιηθείτε με SMS μόλις απαντηθεί το ερώτημα.

   Έγραψαν για το ηλεκτρονικό κατάστημα ERGO-TEL.GR

Aplos poli kali

Βασιλης, Κιλκίς, 22/07/2018