ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΑΝΤΛΙΑΣ WT PRESSCONTROL MAX 2,2Kw ΜΕ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΞΗΡΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΑΝΤΛΙΑΣ WT PRESSCONTROL MAX 2,2Kw ΜΕ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΞΗΡΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΑΝΤΛΙΑΣ WT PRESSCONTROL MAX 2,2Kw ΜΕ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΞΗΡΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ
Τιμή (με Φ.Π.Α.): 280.24
Προσφορά (με Φ.Π.Α.): 204.58
  Προσθήκη ποσότητας:
        Κωδικός προϊόντος:
PRESSCONTROLWT22KW
  Διαθέσιμο

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΑΝΤΛΙΑΣ WT PRESSCONTROL MAX 2,2Kw ΜΕ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΞΗΡΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ

  • ΣΥΣΚΕΥΗ ΑΥΤΟΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΝΤΛΙΩΝ
  • ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΕΛΕΓΧΟΥ
  • ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΞΗΡΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ (ΕΠΑΝΑΛΗΨΕΙΣ ΚΑΘΕ 30 ΛΕΠΤΑ)
  • Η ΜΕΓΙΣΤΗ ΥΨΟΜΕΤΡΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΗΣ ΥΨΗΛΟΤΕΡΗΣ ΘΕΣΗΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΕΡΒΑΙΝΕΙ ΤΑ 20m.
  • ΕΚΚΙΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΤΛΙΑ ΣΤΑ 2,2bar
  • ΣΤΟΜΙΑ (ΙΝΤΣΕΣ) : 1 & 1/4 - 1 &1/4

ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Συσκευή για τον αυτόματα έλεγχο ηλεκτρικών αντλιών η οποία αντικαθιστά το κλασικό σύστημα με πιεστικό δοχεία μεμβράνης. Ξεκινά και σταματά την αντλία ανάλογα με το άνοιγμα ή το κλείσιμο της κατανάλωσης. Διατηρεί την πίεση σταθερή καθ’ όλη τη διάρκεια της παροχής. Σταματά την αντλία σε περίπτωση που παρουσιαστεί έλλειψη νερού, προστατεύοντας την αντλία. Εκμηδενίζει τα προβλήματα από συχνές εκκινήσεις-στάσεις της αντλίας.

Τεχνικά χαρακτηριστικά

  •     Μονοφασική τάση 230V~ +/- 10% 50-60Hz, προστασία IP65
  •     Μέγιστη ισχύς αντλίας 2,2kw
  •     Ανώτατη πίεση 10bar
  •     Ανώτατη θερμοκρασία λειτουργίας 65 oC

Εγκατάσταση

Η πίεση επανεκκίνησης της αντλίας είναι ρυθμισμένη από το εργοστάσιο στο 2,2bar. Η πίεση που παράγεται από την αντλία πρέπει να είναι τουλάχιστον 3bar και το ανώτερο 10bar. Σε περίπτωση που η πίεση της αντλίας δεν είναι μεταξύ των τιμών αυτών, θα παρουσιαστεί εμπλοκή. Το ύψος της στήλης νερού μεταξύ της συσκευής και της πιο ψηλής εξόδου χρήσης, δεν πρέπει να ξεπερνά τα 20 μέτρα.
Σε περίπτωση που το ύψος της στήλης νερού ξεπερνά τα 15 μέτρα, η αντλία μπαίνει σε λειτουργία, αλλά δεν επαναλειτουργεί. Στη περίπτωση αυτή θα πρέπει η συσκευή να τοποθετηθεί πιο ψηλά. Η συσκευή μπορεί να συνδεθεί απ’ ευθείας στην αντλία ή μεταξύ της αντλίας και της πρώτης εξόδου νερού. Αν η πίεση εισόδου της συσκευής ξεπερνά τα 10bar, συνδέστε έναν μειωτή πίεσης μεταξύ της αντλίας και της συσκευής. Είναι υποχρεωτική η σύνδεση της συσκευής με τα βέλη διεύθυνσης ροής στραμμένα προς τα επάνω. Συνιστάται η σύνεσης της εξόδου της συσκευής με την εγκατάσταση με έναν εύκαμπτο σωλήνα. Συνίσταται επίσης η τοποθέτηση μιας σφαιρικής βάνας και ενός μανομέτρου στην έξοδο της συσκευής για το έλεγχο της λειτουργίας της συσκευής και της αντλίας.
Κλείνοντας την βάνα, ελέγχεται με το μανόμετρο η ακριβής πίεση λειτουργίας της αντλίας.   Έγραψαν για το ηλεκτρονικό κατάστημα ERGO-TEL.GR

Στις περιγραφές των προιόντων δεν αναφέρονται πληροφορίες για τους ανιχνευτές κίνησης που έχουν οι προβολείς. Πήρα τηλέφωνο στο καταστημά σας οπού ο τεχνίκος μου απάντησε αμέσος στις ερωτήσεις μου. Πολύ καλή και η εξυπηρέτηση και από το τηλεφωνικό κέντρο.

Ιωάννης, Πικέρμι, 29/03/2017