Ηλεκτρονικός πίνακας διαχείρισης καυστήρα θέρμανσης ξυλολέβητα Master controller PWC-1000

Ηλεκτρονικός πίνακας διαχείρισης καυστήρα θέρμανσης ξυλολέβητα Master controller PWC-1000
Τιμή (με Φ.Π.Α.): 130.20
Προσφορά (με Φ.Π.Α.): 97.65
  Προσθήκη ποσότητας:
        Κωδικός προϊόντος:
PWC-1000
  Διαθέσιμο

Ο CONTROLLER PWC-1000 κατασκευάσθηκε για να καλύψει τις ανάγκες που απαιτούνται για τον έλεγχο την λειτουργία και τη διαχείριση των συστημάτων κεντρικής και ατομικής θέρμανσης που χρησιμοποιούν σαν καύσιμη ύλη το ΞΥΛΟ και την ΜΠΡΙΚΕΤΑ.

Ρυθμίσεις & Εντολές

 1. ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΝΕΡΟΥ: Ρύθμιση μέγιστης θερμοκρασίας νερού στον λέβητα.
 2. ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΚΑΥΣΑΕΡΙΩΝ: Ρύθμιση της μέγιστης θερμοκρασίας εξαγωγής των καυσαερίων (°C ). Όταν η θερμοκρασία καυσαερίων υπερβεί την συγκεκριμένη τιμή ο λέβητας μεταβαίνει αυτόματα σε λειτουργία μειωμένης καύσης).
 3. ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΤΗ: Θερμοκρασία εκκίνησης του κυκλοφορητή.
 4. ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ “BYPASS”: Ρύθμιση θερμοκρασίας νερού στον λέβητα πάνω από την οποία ενεργοποιείται η έξοδος <<BAYPASS>> για την λειτουργία ηλεκτρικής βαλβίδας του δοχείου αδρανείας ή για την ψύξη του κυκλώματος (ανοιχτό κύκλωμα).
 5. ΑΕΡΑΣ   ΚΑΥΣΗΣ: Ρύθμιση της έντασης (%) του ανεμιστήρα στην διαδικασία της πλήρους καύσης.
 6. ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΝΕΡΟΥ DT: Διαφορικό θερμοκρασίας νερού του λέβητα για την ενεργοποίηση του αυτοματισμού οικονομίας. (σταδιακά μειώνεται ο αέρας όσο πλησιάζει την μέγιστη θερμοκρασία νερού)
 7. ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΚΑΥΣΑΕΡΙΩΝ DT: Διαφορικό θερμοκρασίας των καυσαερίων εξαγωγής του λέβητα για την ενεργοποίηση του αυτοματισμού οικονομίας. (σταδιακά μειώνεται ο αέρας όσο πλησιάζει την μέγιστη θερμοκρασία καυσαερίων)
 8. ΑΕΡΑΣ ΕΝΑΥΣΗΣ: Ρύθμιση της τροφοδοσίας του καυστήρα με αέρα που απαιτείται για την έναυση και σταθεροποίηση της φλόγας κατά την χρονική διάρκεια της έναυσης.
 9. ΧΡΟΝΟΣ Max: Ο μέγιστος χρόνος για την επίτευξη της διαδικασίας «αυτόματη έναυση».
 10. ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΥΣΑΕΡΙΩΝ Off: Χρόνος που πρέπει η θερμοκρασία καυσαερίων να είναι κάτω από το ρυθμιζόμενο όριο ώστε να θεωρείται ότι έχει τελειώσει η καύσιμη ύλη στην λειτουργία ξύλου.
 11. ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΚΑΥΣΑΕΡΙΩΝ Off: Θερμοκρασία καυσαερίων κάτω από την οποία θεωρείται ότι έχει τελειώσει η καύσιμη ύλη.
 12. ΧΡΟΝΟΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ: Ρύθμιση του χρόνου επανάληψης της λειτουργίας << συντήρηση καύσης >>
 13. ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ: Ρύθμιση της χρονικής διάρκειας της λειτουργίας << συντήρηση καύσης >>
 14. ΤΥΠΟΣ ΜΟΤΕΡ ΑΕΡΑ: Επιλογή του τύπου μοτέρ αέρα. Εάν με την ρύθμιση «ΚΑΝΟΝΙΚΟ» δεν μειώνονται ικανοποιητικά οι στροφές στο σημείο που επιθυμούμε, επιλέγουμε «ΜΕΓΑΛΗΣ ΡΟΠΗΣ».


   Έγραψαν για το ηλεκτρονικό κατάστημα ERGO-TEL.GR

Στην ergo-tel βρήκα αυτό που έψαχνα γρήγορα σε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων. Πήρα τηλέφωνο να ρωτήσω επιπλέον και απάντησαν σωστά και έμαθα πράγματα για τα προϊόντα που δεν γνώριζα. Με έχουν κερδίσει σαν πελάτη και οι αγορές γίνονται πολύ απλά. Με email ενημερώνεσαι για το πότε φεύγει το δέμα και τα στάδια της παραγγελίας. Μπράβο παιδιά κάνετε καλή δουλειά , συνεχίστε.

Γεώργιος, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, 08/12/2016