ΑΣΥΡΜΑΤΗ PCI NETWORK ADAPTER ΚΑΡΤΑ ΔΙΚΤΥΟΥ 150Mbps TL-WN751ND

ΑΣΥΡΜΑΤΗ PCI NETWORK ADAPTER ΚΑΡΤΑ ΔΙΚΤΥΟΥ 150Mbps TL-WN751ND
ΑΣΥΡΜΑΤΗ PCI NETWORK ADAPTER ΚΑΡΤΑ ΔΙΚΤΥΟΥ 150Mbps TL-WN751ND
ΑΣΥΡΜΑΤΗ PCI NETWORK ADAPTER ΚΑΡΤΑ ΔΙΚΤΥΟΥ 150Mbps TL-WN751ND
Τιμή (με Φ.Π.Α.): 19.99
Προσφορά (με Φ.Π.Α.): 15.99
  Προσθήκη ποσότητας:
        Κωδικός προϊόντος:
60092
  Διαθέσιμο

ΑΣΥΡΜΑΤΗ PCI NETWORK ADAPTER ΚΑΡΤΑ ΔΙΚΤΥΟΥ 150Mbps TL-WN751ND

 1. Το TL-WN751ND της TP-LINK είναι σχεδιασμένο για να παρέχει ασύρματη απόδοση από άκρη σε άκρη, από τον server ή server backbone στο switch και μέχρι τον υπολογιστή σας μέσω υποδοχής PCI. Το TL-WN751ND Ασύρματο N PCI Adapter παρέχει μεγάλη συμβατότητα και ταιριάζει σε όλες τις θύρες 32-bit PCI. Συγκρινόμενο με τις κανονικές κάρτες δικτύου PCI, παρέχει αυξημένο bandwidth, αξιοπιστία και περισσότερη λειτουργικότητα, επιτρέποντάς σας να απολαύσετε γρήγορη και βελτιωμένη σύνδεση για εφαρμογές όπως κλήσεις μέσω Internet, λήψη δεδομένων και video streaming.
 2. Ασύρματο N - Ταχύτητα & Εμβέλεια  Συμβατό με το πρότυπο IEEE 802.11n, το TL-WΝ751ND μπορεί να δημιουργήσει εύκολα ασύρματο δίκτυο με ταχύτητα 9 φορές γρηγορότερη και με εμβέλεια 4 φορές μεγαλύτερη από τα συμβατικά προϊόντα 54Μ. Επίσης, το TL-WA751ND παρέχει ισχυρές και βελτιωμένες λειτουργίες, επιτρέποντάς σας να έχετε πιο ευχάριστη εμπειρία πλοήγησης στο Internet, κοινής χρήσης αρχείων και παρακολούθησης streaming πολυμέσων.
 3. Κρυπτογραφήσεις WPA / WPA2 - Προηγμένη Ασφάλεια  Για προστασία των δικτύων Wi-Fi, η κρυπτογράφηση WEP δεν αρκεί. Το TL-WA751ND παρέχει κρυπτογραφήσεις WPA/WPA2 (Και για προσωπική και για εταιρική χρήση) - δημιουργήθηκαν από την WI-FI Alliance - ώστε να προωθείται η ασφάλεια των δικτύων WLAN, για να προστατεύεται το δίκτυό σας από κακόβουλους εισβολείς
 4. WPS - Προστατευμένο Δίκτυο  Το TL-WA751ND διαθέτει λειτουργία WI-FI Protected Setup™ (WPS) που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε πανεύκολα ασφαλές ασύρματο δίκτυο και να αποτρέψετε κακόβουλους εισβολείς. Η μέθοδος ασφάλισης είναι η WPA2, που είναι πιο ασφαλής σε σχέση με την WEP. Αυτή η διαδικασία είναι πιο γρήγορη αλλά και πιο βολική από τη συνήθη που απαιτείται για τη δημιουργία ασφαλούς δικτύου, με το πρόσθετο πλεονέκτημα ότι δεν απαιτείται να θυμάστε κωδικό!
 5. Αποσπώμενη Κεραία  Το TL-WN751ND διαθέτει εξωτερική κεραία που περιστρέφεται και ρυθμίζεται ανάλογα με τις ανάγκες σας, ώστε να έχετε καλύτερη απόδοση σε σχέση με εσωτερική κεραία. Για ακόμη πιο απαιτητικές εφαρμογές, μπορείτε να αντικαταστήσετε την κεραία με πιο ισχυρή, για μεγαλύτερη ευελιξία και ασύρματη εμβέλεια.


 • Ασύρματες ταχύτητες έως 150Mbps, ιδανικό για video streaming , online gaming και VoIP

 • Υποστηρίζει λειτουργία WPS, για εύκολη ασύρματη κρυπτογράφηση

 • Υποστηρίζει 64/128 WEP, WPA /WPA2/WPA-PSK/WPA2-PSK(TKIP/AES), υποστηρίζει IEEE 802.1X

 • Αποσπώμενη κεραία που σας επιτρέπει να έχετε καλύτερο σήμα και να μπορέσετε να κάνετε μελλοντικές αναβαθμίσεις

 • Παρεχόμενη εφαρμογή για εύκολή & απροβλημάτιστη εγκατάσταση

 • Απόλυτα συμβατό με προϊόντα 802.11n/b/g

 • Υποστηρίζει καταστάσεις ad-hoc και infrastructure

 • Υποστηρίζει Windows XP 32/64bit, Vista 32/64bit, Windows 7 32/64bit  Τεχνικές προδιαγραφές   Έγραψαν για το ηλεκτρονικό κατάστημα ERGO-TEL.GR

Καλή δουλειά ως τώρα προσπαθήστε και για ακόμα καλύτερες τιμές.

ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΚΙΣΣΑΜΟΣ, 26/03/2017