ΑΣΥΡΜΑΤΗ WIRELESS PCI ADAPTER ΚΑΡΤΑ ΔΙΚΤΥΟΥ ATHEROS 2,4GHZ 300Mbps WN951N

ΑΣΥΡΜΑΤΗ WIRELESS PCI ADAPTER ΚΑΡΤΑ ΔΙΚΤΥΟΥ ATHEROS 2,4GHZ 300Mbps WN951N
ΑΣΥΡΜΑΤΗ WIRELESS PCI ADAPTER ΚΑΡΤΑ ΔΙΚΤΥΟΥ ATHEROS 2,4GHZ 300Mbps WN951N
Τιμή (με Φ.Π.Α.): 42.66
Προσφορά (με Φ.Π.Α.): 34.13
  Προσθήκη ποσότητας:
        Κωδικός προϊόντος:
62114
  Διαθέσιμο

ΑΣΥΡΜΑΤΗ WIRELESS PCI ADAPTER ΚΑΡΤΑ ΔΙΚΤΥΟΥ ATHEROS 2,4GHZ 300Mbps WN951N

 1. Το Ασύρματο N PCI Adapter TL-WN951N σας επιτρέπει να συνδέσετε σταθερό υπολογιστή σε ασύρματο δίκτυο, ώστε να έχετε πρόσβαση σε σύνδεση Internet υψηλών ταχυτήτων. Συμμορφώνεται με το πρότυπο IEEE 802.11n και παρέχει ταχύτητες έως 300Mbps, που βοηθούν στο online gaming ή ακόμη και στο HD video streaming.
 2. Ασύρματη Ταχύτητα N & Εμβέλεια  Υιοθετώντας τεχνολογία MIMO (Multi Input Multi Output), η συσκευή υπερβαίνει πιθανές παρεμβολές και μείωση του σήματος όταν διανύει μεγάλες αποστάσεις ή πρέπει να διαπεράσει φυσικά εμπόδια (τοίχους κλπ), με αποτέλεσμα να υπάρχει τεράστια βελτίωση της ασύρματης απόδοσης, ακόμη και σε κτίρια με πολύ οπλισμένο σκυρόδεμα. Και πάνω απ' όλα, μπορείτε να λάβετε εύκολα ασύρματο σήμα σε μεγάλες αποστάσεις, εκεί όπου τα προϊόντα 11g δεν μπορούν!
 3. Τεχνολογία CCA & SST - Σταθερά Ασύρματα Σήματα  Signal Sustain Technology (SST) που αυξάνει δραματικά τη σταθερότητα των συνδέσεων και τη ροή δεδομένων, με ταυτόχρονη μετάδοση μέσω τριών διαφορετικών οδών σήματος και λήψη από τρεις δέκτες ταυτόχρονα που είναι ενσωματωμένοι στη μονάδα επεξεργασία σήματος της συσκευής. Οι διακοπές των συνδέσεων είναι σαφώς μειωμένες, η ροή και η ισχύς του δικτύου αυξάνεται και επιτυγχάνεται - κατά μέσο όρο - 50 τοις εκατό μεγαλύτερη ροή δεδομένων σε σχέση με τα συστήματα 2x2 MIMO.  Clear Channel Assessment (CCA) που βελτιώνει την ασύρματη απόδοση ενώ ταυτόχρονα αποφεύγει τις διενέξεις καναλιών.
 4. Κρυπτογραφήσεις WPA / WPA2 - Προηγμένη Ασφάλεια  Για προστασία των δικτύων Wi-Fi, η κρυπτογράφηση WEP δεν αρκεί. Το TL-WN851N παρέχει κρυπτογραφήσεις WPA/WPA2 (Και για προσωπική και για εταιρική χρήση) - δημιουργήθηκαν από την WI-FI Alliance - ώστε να προωθείται η ασφάλεια των δικτύων WLAN, για να προστατεύεται το δίκτυό σας από κακόβουλους εισβολείς
 5. Ασφάλεια με το Πάτημα Ενός Πλήκτρου  Το TL-WN951N διαθέτει λειτουργία WI-FI Protected Setup™ (QSS) που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε πανεύκολα ασφαλές ασύρματο δίκτυο. Αυτή η διαδικασία είναι πιο γρήγορη αλλά και πιο βολική από τη συνήθη που απαιτείται για τη δημιουργία ασφαλούς δικτύου, με το πρόσθετο πλεονέκτημα ότι δεν απαιτείται να θυμάστε κωδικό!
 6. Παρεχόμενο CD για Εύκολη Λειτουργία  Το TL-WN951N παρέχεται με συνοδευτικό CD που περιέχει Βοηθό Εύκολης Εγκατάστασης ώστε να μπορέσετε να κάνετε εύκολα τις απαιτούμενες ρυθμίσεις ασφάλειας και ασύρματου δικτύου. Έτσι ακόμη και οι αρχάριοι χρήστες θα μπορούν να εγκαταστήσουν τη συσκευή χωρίς να χάσουν καμία λειτουργία της και εντός μερικών μόνο λεπτών.


 • 300Mbps Ν ρυθμοί μετάδοσης, ιδανικοί για video streaming, online gaming και κλήσεις μέσω Internet

 • Τεχνολογία MIMO για υψηλότερη διεισδυτικότητα σήματος, μεγαλύτερη κάλυψη, απόδοση και σταθερότητα

 • Υποστηρίζει 64/128 WEP, WPA /WPA2/WPA-PSK/WPA2-PSK(TKIP/AES), υποστηρίζει IEEE 802.1X

 • Υποστηρίζει Windows 2000, Windows XP 32/64bit, Vista 32/64bit, Windows 7 32/64bit

 • Υποστηρίζει κατάσταση ad-hoc και infrastructure

 • Παρεχόμενο CD για Εύκολη & Απροβλημάτιστη Εγκατάσταση

 • Απόλυτα συμβατό με τα προϊόντα 802.11n/b/g  Τεχνικές προδιαγραφές   Έγραψαν για το ηλεκτρονικό κατάστημα ERGO-TEL.GR

Δεν εχω εξυπηρετηθει τοσο επαγγελματικα,απο αλλα sites.

ΒΑΣΙΛΗΣ, περαια, 31/07/2017