Προστατευτικό υπέρτασης τροφοδοσίας 12VDC PULSAR P-Z12V1 με περίβλημα αλουμινίου

Προστατευτικό υπέρτασης τροφοδοσίας 12VDC PULSAR P-Z12V1 με περίβλημα αλουμινίου
Προστατευτικό υπέρτασης τροφοδοσίας 12VDC PULSAR P-Z12V1 με περίβλημα αλουμινίου
Τιμή (με Φ.Π.Α.):14.28
  Προσθήκη ποσότητας:
        Κωδικός προϊόντος:
P-Z12V1
  Διαθέσιμο
  • Προστατευτικό υπέρτασης τροφοδοσίας 12 VDC
  • αφαιρούμενες κλέμες (in/out)
  • ονομαστική τάση προστασίας 5V
  • ονομαστικό ρεύμα εκφόρτισης (8/20μs) προς το καλώδιο της γείωσης 5kA
  • περίβλημα αλουμινίου
  • ΠxBxY: 25x70x25 mm.

tip: Προστατευτικά Υπέρτασης

Οι ατμοσφαιρικές εκκενώσεις παράγουν μεγάλες ποσότητες ενέργειας που δημιουργούν υπερτάσεις από επαγω γή στα ηλεκτρικά δίκτυα,   προκαλώντας βλάβες στον ηλεκτρικό και ηλεκτρονικό εξοπλισμό. Τα προστατευτικά υπερτάσεων, χρησιμοποιούνται για να περιορίσουν κατά το  δυνατό αυτές τις βλάβες, περιλαμβάνοντας gas protectors, που απορροφούν αιχμές υπέρτασης, εκφορτίζοντάς τες προς τη γείωση της  εγκατάστασης. Διατίθενται διάφοροι τύποι προστατευτικών ανάλογα, με τον τύπο της σύνδεσης που πρέπει να προστατέψουν (π.χ. Ethernet,  RS485, ομοαξονική, τροφοδοσίας, κ.λ.π.). Για την προστασία μιας συσκευής πρέπει να χρησιμοποιούνται τα κατάλληλα προστατευτικά πλησίον  της και σε όλες τις καλωδιώσεις με τις οποίες αυτή συνδέεται. Θα πρέπει να τοποθετούνται προστατευτικά και στις δύο πλευρές της καλωδίωσης  (π.χ. και στην κάμερα και στο καταγραφικό) αν θέλουμε να προστατεύσουμε όλες τις συσκευές της εγκατάστασης. Η παρεχόμενη προστασία εξαρτάται από την ισχύ της υπέρτασης και την ποιότητα της γείωσης της εγκατάστασης και της καλωδίωσης προς αυτήν. Δεν παρέχεται δηλαδή, καμιά εγγύηση ότι οι συσκευές δεν θα υποστούν βλάβη από υπέρταση, αλλά με καλή εφαρμογή και εγκατάσταση οι βλάβες μπορούν να  περιοριστούν. Τα προστατευτικά υπερτάσεων έχουν πεπερασμένη ζωή, η οποία εξαρτάται από την ισχύ υπερτάσεων που έχουν απορροφήσει. Γι΄ αυτό δεν καλύπτονται από εγγύηση (είναι αναλώσιμα) και θα πρέπει να αντικαθιστώνται περιοδικά, ανάλογα με την έκθεση τους σε υπερτάσεις.

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ & ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΣΕ ΜΟΡΦΗ PDF ΠΑΡΑΚΑΤΩ.  Τεχνικές προδιαγραφές   Έγραψαν για το ηλεκτρονικό κατάστημα ERGO-TEL.GR

Πολυ καλες τιμες και αψογη και γρηγορη εξυπηρετηση. Πρωτη φορα ψωνισα απο το καταστημα σας και προφανως δεν θα ειναι η τελευταια. Μπραβο σας! Συνεχιστε ετσι.

Λαμπρος, Πυργος, 13/03/2017