Κεντρικός ενισχυτής Engel PRO AM3100 Bluetooth ρυθμιζόμενος με 1 είσοδο & 6 εξόδους

Κεντρικός ενισχυτής Engel PRO AM3100 Bluetooth ρυθμιζόμενος με 1 είσοδο & 6 εξόδους
Κεντρικός ενισχυτής Engel PRO AM3100 Bluetooth ρυθμιζόμενος με 1 είσοδο & 6 εξόδους
Τιμή (με Φ.Π.Α.): €446.40
Προσφορά (με Φ.Π.Α.): €312.48
  Προσθήκη ποσότητας:
        Κωδικός προϊόντος:
AM3100
  Διαθέσιμο

Ενισχυτής Engel-PRO AM3100 Bluetooth Κεντρικός Ρυθμιζόμενος

 Engel συνεχίζει να μας κρατά το ενδιαφέρον αμείωτο, με τον νέο προγραμματιζόμενο Bluetooth κεντρικό ενισχυτή AM3100, ο οποίος προγραμματίζεται μέσω Bluetooth και εφαρμογής Android, από κινητό ή tablet, είτε κοντά στον ενισχυτή είτε σε οποιαδήποτε πρίζα της εγκατάστασης.

Ο ενισχυτής διαθέτει 1 δορυφορική είσοδο και 6 εισόδους TV (3 x UHF, 1 x VHF/UHF, 1 x BDI-FM, 1 x BD III-DAB) με λειτουργία Autocluster (10 ρυθμιζόμενα clusters) και Autolevel για γρήγορο πρώτο προγραμματισμό, με δυνατότητα επαναπρογραμματισμού ανάλογα με τις απαιτήσεις.

Να αναφέρουμε ότι ο ενισχυτής διαθέτει επιλογή ενεργοποίησης φίλτρου LTE, έξοδο test στα -30 dB, παρέχει τροφοδοσία για LNB (13/18 V- 0/22 KHz με επιλογή από μενού) και δυνατότητα update της μνήμης των καναλιών & συχνοτήτων μέσω κινητού τηλεφώνου.

Τέλος, να αναφέρουμε ότι ο ενισχυτής παρέχει 12/24 V για ενισχυτές ιστού, ρυθμιζόμενα μέσω μενού για την κάθε είσοδο κεραίας.

Ρωτήστε περισσότερα για το προϊόν

Εάν έχετε κάποια ερώτηση σχετικά με το συγκεκριμένο προϊόν και δεν την βρήκατε στην παραπάνω περιγραφή ή μέσα στο pdf αρχείο με τις τεχνικές προδιαγραφές, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με την ερώτηση σας.

Εάν είστε συνδεμένοι το όνομα, το επώνυμο, το email και το κινητό σας (*) συμπληρώνετε αυτόματα σε άλλη περίπτωση παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα υποχρεωτικά στοιχεία.

(*)Συμπληρώστε το κινητό σας και θα ειδοποιηθείτε με SMS μόλις απαντηθεί το ερώτημα.

   Έγραψαν για το ηλεκτρονικό κατάστημα ERGO-TEL.GR

Πολύ καλή εξυπηρέτηση, ταχύτητα και τιμές!

ΒΑΣΙΛΗΣ, Μεταμορφωση, 07/02/2018