ΑΣΥΡΜΑΤΟ ACCESS POINT ΟΡΟΦΗΣ CAP-300 2x2 N300 ΜΕ ΥΨΗΛΗ ΑΠΟΛΑΒΗ PoE ΕΩΣ 300Mbps

ΑΣΥΡΜΑΤΟ ACCESS POINT ΟΡΟΦΗΣ CAP-300 2x2 N300 ΜΕ ΥΨΗΛΗ ΑΠΟΛΑΒΗ PoE ΕΩΣ 300Mbps
ΑΣΥΡΜΑΤΟ ACCESS POINT ΟΡΟΦΗΣ CAP-300 2x2 N300 ΜΕ ΥΨΗΛΗ ΑΠΟΛΑΒΗ PoE ΕΩΣ 300Mbps
ΑΣΥΡΜΑΤΟ ACCESS POINT ΟΡΟΦΗΣ CAP-300 2x2 N300 ΜΕ ΥΨΗΛΗ ΑΠΟΛΑΒΗ PoE ΕΩΣ 300Mbps
ΑΣΥΡΜΑΤΟ ACCESS POINT ΟΡΟΦΗΣ CAP-300 2x2 N300 ΜΕ ΥΨΗΛΗ ΑΠΟΛΑΒΗ PoE ΕΩΣ 300Mbps
Τιμή (με Φ.Π.Α.): 165.91
Προσφορά (με Φ.Π.Α.): 107.84
  Προσθήκη ποσότητας:
        Κωδικός προϊόντος:
195-0078
  Διαθέσιμο

ΑΣΥΡΜΑΤΟ ACCESS POINT ΟΡΟΦΗΣ CAP-300 2x2 N300 ΜΕ ΥΨΗΛΗ ΑΠΟΛΑΒΗ PoE ΕΩΣ 300Mbps

Χαρακτηριστικά:
- Διαθέτει 2 εσωτερικές κεραίες με κέρδος 2.82dBi Max
- 802.11N Υψηλής ταχύτητας: IEEE 802.11n με ταχύτητα ασύρματης μετάδοσης στα 300Mbps.
- Εύκολη Εγκατάσταση: Τοποθετείται σε οροφή ή μέσω συστήματος σε ράγα. Περιλαμβάνεται kit εύκολης τοποθέτησης.
- Συμπαγής και στιβαρή κατασκευή: Ultra Slim με υλικό UL94-5VB που επιβραδύνει την καύση από φωτιά.
- Πολλαπλά SSID για την διαχείριση της ασφάλειας: Υποστηρίζει έως και 16 SSID ιδανικό για πολλαπλά τμήματα, ομάδες χρηστών, πελάτες ή επισκέπτες.
- Γρήγορη περιαγωγή: Ομαλή περιαγωγή μεταξύ των AP, χωρίς καθυστέρηση ή διακοπή, εξασφαλίζοντας κορυφαία απόδοση για βίντεο, ήχο και εφαρμογές συνεχούς ροής (streaming).
- Ευρεία Κάλυψη & Υψηλή Ευαισθησία: Ρυθμιζόμενη ισχύς εξόδου RF και υψηλής ευαισθησίας δέκτης για την ευρεία κάλυψη σε μεγάλους χώρους.
- Απρόσκοπτη συνδεσιμότητα: 1.5x μεγαλύτερη κάλυψη απ' ότι ένα τυπικό AP ώστε να εξασφαλίζεται η απρόσκοπτη συνδεσιμότητα για συσκευές Wi-Fi σε όλη την επιχείρηση.
- Power over Ethernet: Υποστηρίζεται το πρωτόκολλο IEEE 802.3af PοE όπως και η τροφοδοσία μέσω αντάπτορα.
- Ενσωματωμένος RADIUS Server: Για τη διαχείριση έως και 256 λογαριασμών χρηστών.
- Εταιρικό περιβάλλον: Ιδανική επιλογή για εφαρμογές υψηλών απαιτήσεων. Κατάλληλο για ένα ευρύ φάσμα εμπορικών εφαρμογών, όπως γραφεία, ξενοδοχεία, αίθουσες συνεδριάσεων, σχολεία, πανεπιστήμια, θέρετρα, λιανικού εμπορίου και άλλα.
- Κεντρική Διοχείριση: Edimax Pro Network Management Suite (NMS), εύκολο στη χρήση web-based interface για κεντρική διαχείριση, υποστηρίζεται η αρχιτεκτονική σε σειρά των AP.

Περιεχόμενα συσκευασίας:
- CAP300 Access Point
- Στήριγμα οροφής
- T-Rail Βάση & Screws
- CD
- Γρήγορος οδηγός εγκατάστασης
- Καλώδιο δικτύου
- Αντάπτορας τροφοδοσίας
- Περίγραμμα για την εγκατάσταση της βάσης οροφής


Εξαιρετική λύση για μοντέρνες επιχειρήσεις
Το CAP300 είναι μία ασύρματη λύση, σχεδιασμένη για μικρομεσαίες επιχειρήσεις που απαιτούν κορυφαία δικτυακή απόδοση, με ταχύτητεςIEEE802.11n έως και 300Mbps. Η συσκευή μπορεί να τοποθετηθεί σε οροφή, είναι βιομηχανικής ποιότητας κατασκευή, ενώ είναι φιλική προς το χρήστη μέσω ενός εκτεταμένου συνόλου λειτουργιών.

Ιδανικό για τις επιχειρήσεις που απαιτούν ασφάλεια, ευελιξία και ταχύτητα - η σειρά Pro της Edimax διαθέτει ένα ευρύ φάσμα λύσεων από γραφεία μέχρι σχολεία, πανεπιστήμια, ξενοδοχεία και νοσοκομεία. Μπορούν να ρυθμιστούν πολλαπλά SSID για διαφορετικά τμήματα ή ομάδες χρηστών, ενώ ο ενσωματωμένος διακομιστής RADIUS παρέχει πρόσθετη επαλήθευση σε μια επεκτάσιμη αρχιτεκτονική σε σειρά AP για την κεντρική διαχείριση πολλαπλών σημείων πρόσβασης. Η λειτουργία Power over Ethernet (PoE) και μια web-based interface διαχείριση παρέχουν ευελιξία εγκατάστασης και εκτεταμένες επιλογές διαχείρισης για τα διάφορα εταιρικά τμήματα MIS και τους διαχειριστές του δικτύου.

Όταν η απόδοση και η ασφάλεια είναι ζωτικής σημασίας για την επιχείρησή σας, τότε θα χρειαστείτε και προϊόντα ειδικά σχεδιασμένα για τον σκοπό αυτό. Τα Edimax Pro series έχουν σχεδιαστεί για να βοηθήσουν την επιχείρησή σας και να σας παρέχουν τη συνδεσιμότητα που θα χρειαστείτε κάθε μέρα, με εγγυημένη ασφάλεια και αποτελεσματικότητα.

Υψηλής απόδοσης σχεδιασμός για ταχύτητες έως και 300Mbps 11n. Επιπλέον τα προϊόντα της σειράς Edimax Pro διαθέτουν και άλλα χαρακτηριστικά σχεδιασμού υψηλής απόδοσης, όπως πυκνωτές για σημαντικά μεγαλύτερη διάρκεια ζωής από τις παραδοσιακές λύσεις, παράγοντας λιγότερη θερμότητα και την παροχή αυξημένης σταθερότητας. Ανθεκτικό, στιβαρό και έτοιμο για χρήση.

Ευρεία Κάλυψη & πολλαπλά SSID
Με ρυθμιζόμενη ισχύ εξόδου RF και υψηλής ευαισθησίας δέκτη, τα Edimax Pro Access Points είναι εξοπλισμένα για να παρέχουν ευρεία κάλυψη όπου χρειάζεται περισσότερο. Κατάλληλο για μεγάλους χώρους σε όλα τα γραφεία ενός ορόφου, πατώματα καταστημάτων, τους θαλάμους του νοσοκομείου, ή αίθουσες συνεδριάσεων, προσφέροντας την ασύρματη κάλυψη που χρειάζεται για να λειτουργούν αποτελεσματικά οι χρήστες. Καλύψτε κάθε γωνιά της επιχείρησής σας και ξεχωρίστε τις ομάδες χρηστών, τις υπηρεσίες ή τους επισκέπτες με έως και 16 ξεχωριστά SSID με ανεξάρτητη ασφάλεια. Ευρεία, προσιτή κάλυψη Wi-Fi με ισχυρή ασφάλεια για την προστασία των ευαίσθητων πληροφοριών της εταιρείας και την επίβλεψη της πρόσβασης σε εσωτερικά δίκτυα.

BYOD Λύσεις & Υψηλής κίνησης δικτύωση
"Φέρτε τη δική σας συσκευή" (BYOD-Bring your own device), μια τάση που γίνεται όλο και πιο γνωστή στις εταιρείες και τις επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο. Οι εργαζόμενοι χρησιμοποιούν τα δικά τους smartphones, tablets και φορητούς υπολογιστές με τις πιο πρόσφατες cloud-εφαρμογές. Σε γραφεία, ξενοδοχεία, σχολεία ή άλλα πολυσύχναστα σημεία πρόσβασης, τα Access Points θα πρέπει να διαχειριστούν ένα υψηλό όγκο δεδομένων των συνδεδεμένων χρηστών στο δίκτυο ανά πάσα στιγμή. Τα Edimax Pro έχουν την ιδιότητα να διαχειρίζονται υψηλής έντασης χρήση του WiFi, υποστηρίζοντας έως και 50 χρήστες ταυτόχρονα.

Μεγαλύτερο εύρος κάλυψης
Τα τυπικά Access Points μπορούν να καλύψουν αποτελεσματικά μια ακτίνα περίπου 25μ-30μ υπό φυσιολογικές συνθήκες. Τα προϊόντα της σειράς Edimax Pro, μπορούν να καλύψουν έως και 1,5 φορές περισσότερο, εξαλείφοντας τις Wi-Fi νεκρές ζώνες.

Ξενοδοχεία, γραφεία, σχολεία και νοσοκομεία
Τα Access Point της σειράς Edimax Pro, με τεχνολογία υψηλής ταχύτητας 11n για έως και 50 ταυτόχρονους χρήστες, είναι ιδανικά για ξενοδοχεία, θέρετρα, νοσοκομεία, πανεπιστήμια, συνέδρια ή οπουδήποτε με μεγάλης κλίμακας χρήση ενός δικτύου, για εγγυημένη ασφάλεια και αποτελεσματικότητα.

Ανίχνευση AP & Ασύρματη Απομόνωση
Υπάρχει δυνατότητα ανίχνευσης άλλων Access Point και SSID που μπορεί να έχουν εγκατασταθεί σε κοντινό σημείο με κακόβουλη πρόθεση και τα απομονώνει μέσω L2 παρέχοντας την μέγιστη ασύρματη ασφάλεια.

Εύκολη στη χρήση σουίτα κεντρικής διαχείρισης δικτύου Network Management Suite (NMS)
H Edimax Pro NMS (Network Management Suite) είναι μια web-based πλατφόρμα διαχείρισης του ασύρματου δικτύου. Τα διάφορα τμήματα MIS μιας εταιρίας, μπορούν να σχεδιάζουν και να διαχειρίζονται την ισχυρή λειτουργικότητα ενός Edimax Pro Access Point, σύμφωνα με τις ανάγκες τους, χρησιμοποιώντας ένα εύκολο, απομακρυσμένο web-based interface που περιλαμβάνει ένα ταμπλό, χάρτη, στατιστικά κίνησης δεδομένων και λίστα με τους χρήστες. Οι ρυθμίσεις RADIUS, ρυθμίσεις ομάδων WLAN, ελέγχου πρόσβασης, ρυθμίσεις του δικτύου για επισκέπτες, αναβαθμίσεις firmware, μπορούν να διαχειριστούν όλα κεντρικά από ένα μόνο σημείο ώστε ο χρόνος μη λειτουργίας του δικτύου να μειώνεται στο ελάχιστο, η αντιμετώπιση προβλημάτων να γίνεται άμεσα και να βελτιστοποιείται κατά το μέγιστο η απόδοση του δικτύου. Επίσης υπάρχουν σχέδια ζώνης και οδηγοί εγκατάστασης για την επέκταση και τη διαχείριση μεγάλων δικτύων με πολλαπλά Access Points.

AP Array
Η σουίτα της Edimax Pro Network Management Suite (NMS) υποστηρίζει την διαχείριση AP που έχουν εγκατασταθεί σε σειρά. Η σουίτα NMS μπορεί να εγκατασταθεί σε ένα σημείο πρόσβασης και να υποστηρίξει έως 8 Edimax Pro AP μειώνοντας το κόστος και διευκολύνοντας την αποτελεσματική απομακρυσμένη διαχείριση τους. Τα σημεία πρόσβασης μπορούν να αναπτυχθούν και να διαμορφωθούν ανάλογα με τις απαιτήσεις, δημιουργώντας ένα ισχυρό δίκτυο με καλή αρχιτεκτονική που μπορεί να διαχειριστεί εύκολα και να επεκταθεί στο μέλλον, μέσω ενός απλού στη χρήση interface και ένα πλήρες φάσμα λειτουργιών.

Εύκολο κιτ εγκατάστασης.
Τοποθετείται σε οροφή ή μέσω συστήματος σε ράγα. Περιλαμβάνεται kit εύκολης τοποθέτησης.

ΕΓΓΥΗΣΗ 2 ΧΡΟΝΙΑ

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΣΕ ΜΟΡΦΗ PDF  Τεχνικές προδιαγραφές   Έγραψαν για το ηλεκτρονικό κατάστημα ERGO-TEL.GR

Γρήγορο, αξιόπιστο και φτηνό μαγαζί!!!

ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΒΟΛΟΣ, 22/05/2017