ΚΙΤ ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ EX3252PLC ΓΙΑ 1 ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΜΕ ΕΓΧΡΩΜΗ ΟΘΟΝΗ & ΧΩΝΕΥΤΗ ΜΠΟΥΤΟΝΙΕΡΑ 2 ΚΑΛΩΔΙΩΝ

ΚΙΤ ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ EX3252PLC ΓΙΑ 1 ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΜΕ ΕΓΧΡΩΜΗ ΟΘΟΝΗ & ΧΩΝΕΥΤΗ ΜΠΟΥΤΟΝΙΕΡΑ 2 ΚΑΛΩΔΙΩΝ
Τιμή (με Φ.Π.Α.): 1,004.40
Προσφορά (με Φ.Π.Α.): 803.52
  Προσθήκη ποσότητας:
        Κωδικός προϊόντος:
EX3252PLC
  Διαθέσιμο

ΚΙΤ ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ EX3252PLC ΓΙΑ 1 ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΜΕ ΕΓΧΡΩΜΗ ΟΘΟΝΗ & ΧΩΝΕΥΤΗ ΜΠΟΥΤΟΝΙΕΡΑ 2 ΚΑΛΩΔΙΩΝ

Στην οθόνη υπάρχουν 3 μπουτόν. Το ένα για άνοιγμα της πόρτας, το άλλο για άνοιγμα εικόνας όποτε θέλουμε εμείς (λειτουργία αυτόκλησης) και το άλλο μπορεί να κάνει ενδοεπικοινωνία ή κάποια επιπλέον εντολή.

Η Exhito είναι η νέα σειρά της Farfisa και έχει ότι µπορεί να επιθυµεί κάποιος από µια θυροτηλεόραση: ευέλικτη υψηλής τελειότητας τεχνολογία, σχεδιασµένη µε ευχάριστο και καινοτόµο σχήµα. Σχέδιο µε χαρακτήρα, µε λεπτό, διακριτικό προφίλ, παρόλα αυτά µε δυνατή και ανθεκτική κατασκευή.  Η θυροτηλεόραση είναι λευκού χρώµατος µε οθόνη 4” έγχρωµη LCD ή ασπρόµαυρη µε γκρι πλαίσιο που µπορεί εύκολα να αντικατασταθεί µε το προαιρετικό πράσινο, µπλε ή ασηµί πλαίσιο που έχει δηµιουργηθεί για να βελτιώσει το διάκοσµο οποιασδήποτε κατοικίας. Σήµερα η Exhito µπορεί να ικανοποιήσει µε µια µόνο οθόνη τις απαιτήσεις κάθε τεχνολογίας, από τα αναλογικά συστήµατα µε συµβατική ή µειωµένη καλωδίωση ως τις ψηφιακές εγκαταστάσεις FN4000 και DF6000. Απλά επιλέξτε την ανάλογη επίτοιχη βάση για την τεχνολογία που έχετε επιλέξει. Η Exhito είναι επίσης διαθέσιµη για το σύστηµα Duo, το ψηφιακό σύστηµα της Farfisa µε 2 µόνο µη πολωµένα καλώδια. Μια ποικιλία κιτ θυροτηλεόρασης είναι επίσης διαθέσιµη και περιλαµβάνουν όλα τα προϊόντα που χρειάζονται για την εγκατάσταση. Η Exhito είναι η σειρά που σχεδιάστηκε για όσους απαιτούν ότι καλύτερο από ένα ηλεκτρονικό προϊόν, χωρίς να κάνει υποχωρήσεις όσον αφορά την εµφάνιση µε στυλ και την πρακτικότητα στη χρήση. Exhito, στυλ και τεχνολογία. Η σειρά Profilo είναι μοντέρνου σχεδιασμού και μεγάλης αξιοπιστίας. Οι μονάδες αποτελούνται απο πλάκες αλουμινίου και μπουτόν απο ανοξείδωτο ατσάλι, ενω οι θήκες για τα ονόματα φωτίζονται εσωτερικά με πράσινο φως. Είναι ιδιαίτερα κατάλληλες για όλα τα συστήματα σε μικρούς χώρους, όπως η τοποθέτηση σε πόρτες (κάσες ή πλαίσια γύρω απο την πόρτα.

Το κιτ αποτελείται από τους κωδικούς:

  • Χωνευτό κουτί με πλαίσιο 2 στοιχείων: PL72 
  • Ψηφιακός αποκωδικοποιητής για σύστημα Duo με 1 πλήκτρο κλίσης: CD2131PL
  • Σταθμός ήχου-εικόνας για σύστημα Duo, έγχρωμη κάμερα με φακό 3,6mm, χωρίς πλήκτρο κλίσης:VD2120CPL
  • Έγχρωμη οθόνη Exhito: EX3252C
  • Βάση στήριξης: WB3252
  • Τροφοδοτικό γραμμήςγια σύστημα myLOGIC: 2221ML
  • Τροφοδοτικό συστήματος Duo: 2220S
  • Διακλαδωτής για σύστημα Duo (κεντρικής γραμμής): DV2420

ΤΟ ΚΙΤ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΓΙΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΣΕ ΜΟΡΦΗ PDF

 

   Τεχνικές προδιαγραφές   Έγραψαν για το ηλεκτρονικό κατάστημα ERGO-TEL.GR

Και τις δύο φορές που παρήγγειλα όλα στην εντέλεια

Ευάγγελος, Θεσσαλονίκη, 11/09/2017