ΚΙΤ ΘΥΡΟΤΗΛΕΦΩΝΟΥ ZH1262PLW ΓΙΑ 1 ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΜΕ ΕΓΧΡΩΜΗ ΟΘΟΝΗ & ΧΩΝΕΥΤΗ ΜΠΟΥΤΟΝΙΕΡΑ 2 ΚΑΛΩΔΙΩΝ

ΚΙΤ ΘΥΡΟΤΗΛΕΦΩΝΟΥ ZH1262PLW ΓΙΑ 1 ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΜΕ ΕΓΧΡΩΜΗ ΟΘΟΝΗ & ΧΩΝΕΥΤΗ ΜΠΟΥΤΟΝΙΕΡΑ 2 ΚΑΛΩΔΙΩΝ
Τιμή (με Φ.Π.Α.): 1,432.20
Προσφορά (με Φ.Π.Α.): 1,145.76
  Προσθήκη ποσότητας:
        Κωδικός προϊόντος:
ZH1262PLW
  Διαθέσιμο

ΚΙΤ ΘΥΡΟΤΗΛΕΦΩΝΟΥ ZH1262PLW ΓΙΑ 1 ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΜΕ ΕΓΧΡΩΜΗ ΟΘΟΝΗ & ΧΩΝΕΥΤΗ ΜΠΟΥΤΟΝΙΕΡΑ 2 ΚΑΛΩΔΙΩΝ

  • Οθόνη αφής Zhero 3,5¨ inch
  • Μπουτονιέρα Profilo
  • Ψηφιακή τεχνολογία 2 καλωδίων
  • Για 1 διαμέρισμα
  • Διαστάσεις Οθόνης: 12 x 16.5 x 3 mm
  • Διαστάσεις Μπουτονιέρας: 91 x 244.5 x 47mm

Η σειρά Zhero με τον μοντέρνο σχεδιασμό και την εύκολη χρήση αναπαριστά πλήρως τον χαρακτήρα της νέας σειράς των προιόντων farfisa. Είναι σχεδιασμένη για επίτοιχη τοποθέτηση, χάρη στον λεπτό σχεδιασμό της η οθόνη Zhero είναι διακριτική και μπορεί να προσαρμοστεί σε όλους τους χώρους: κατοικία, εταιρία κ.α. Διατίθεται σε λευκό και σε μαύρο χρώμα  για να ταιριάζει σε όλους του χώρους. Η νέα αυτή σειρά χρησιμοποιεί την τεχνολογία Duo System, την πιο εξελιγμένη και ευέλικτη ανάμεσα στους τύπους εγκαταστάσεων. Επίσης είναι συμβατή με όλες τις μπουτονιέρες . Η Zhero εκμεταλλεύεται πλήρως την τεχνολογία OSD για να προγραμματίσει και να οργανώσει τις λειτουργίες και τις παραμέτρους της οθόνης 3,5 ιντσών. Τα μαλακά πλήκτρα αφής σας επιτρέπουν να χειριστείτε εύκολα τις λειτουργίες της οθόνης.

Η σειρά Profilo είναι μοντέρνου σχεδιασμού και μεγάλης αξιοπιστίας. Οι μονάδες αποτελούνται απο πλάκες αλουμινίου και μπουτόν απο ανοξείδωτο ατσάλι, ενω οι θήκες για τα ονόματα φωτίζονται εσωτερικά με πράσινο φως. Είναι ιδιαίτερα κατάλληλες για όλα τα συστήματα σε μικρούς χώρους, όπως η τοποθέτηση σε πόρτες (κάσες ή πλαίσια γύρω απο την πόρτα. Η Compact αντιπροσωπεύει την κλασική αισθητική στην έγχρωμη και ασπρόμαυρη επικοινωνία. Εκμεταλλεύεται το ομοαξονικό καλώδιο ως μεσο μεταδοσης του σήματος βίντεο προσφέροντας οικονομία αλλα και την καλύτερη ποιότητα της ακουστικής που εγγυάται η τεχνολογία ηλεκτρονικής κλήσης.

ΤΟ ΚΙΤ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΓΙΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΣΕ ΜΟΡΦΗ PDF
   Τεχνικές προδιαγραφές   Έγραψαν για το ηλεκτρονικό κατάστημα ERGO-TEL.GR

Είστε πολυ καλοί. προσπαθήστε για το καλύτερο.

ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΑΡΙΣΤΗ, 05/11/2016